- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.461
Aaa iftira listeyi yaptığımda başabaş spor yapılıyordu senin ekibin sonrdan çuvallladi ben ne yapayımÇünkü yesfitin spor yapanlarını no kiloya aldın
Cümlemi şöyle düzelteyim “istikrarlı spor yapanları”Aaa iftira listeyi yaptığımda başabaş spor yapılıyordu senin ekibin sonrdan çuvallladi ben ne yapayım
Günaydın hayırlı kandiller
Benim gözümdeki gözlüğü aramam gibi olmuş
Ala alaahh yaZmadiysan müneccim miyimBen dün spor yaptım ayrıca da yazmayı unutmuşum 1200 zıp, 500 bölgeselCherry Mom
Yaşlandık mı dersin
Valla haftalara göre ruh hali olcemiyorum.Cümlemi şöyle düzelteyim “istikrarlı spor yapanları”
Sen en premsessinValla haftalara göre ruh hali olcemiyorum.
Ne münasebetgittikce gençleşiyoruz
Seninde canım amin veee tebrklerKaptanim 60.5 güncel kilom, önceki güne göre -500
Geceniz mübarek gunduzunuz kutlu olsun, Rabbim bayrama eristirsin
Takıma bi haller oldu sankiCherry Mom
Sıcaktan sanırım bi rehavet var gibi.
İnşallahh kimsenin sıkıntısı yoktur
Spor yapan yok takımda nerdeyse yapuanın yarısına yakını benim ama bende bugün köye gidiyoeum
Çünkü yesfitin spor yapanlarını no kiloya aldın
Yok yok ben takıldım güzeldi liste ama kızlar sporu bıraktılarHe o iş niye öyle oldu ve ne ara, nasıl oldu hala muamma. Ama ben görev adamı gibi takımımı düşürmemek adına çalışmaya devam ediyorum o ayrı.
Yok yok ben takıldım güzeldi liste ama kızlar sporu bıraktılar
Hayirli kandiller ve iyi bayramlar canimmSana ve herkese hayırlı kandiller. Kadir Geceniz Mübarek Olsun. Ayrıca 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun kızlar. Halen hepimiz o sınıftayız.
Aminn valla olur canim niye olmasın bayılıyorum 40 50 li yaşlarda kendini salmamis insanlara isteyince her yasta taş gibi olur insan bakınız Ajda PekkanValla haklısın Esra’cım. 30’lu yaşlarımın ortasında 66-68 arası gezerken sonrasında 60’a düşersem bu gerçekten gençleşiyorum demektir. 40’larımda 59-60 olarak gezmeyi hedefliyorum. Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine niyet ettim Ya Rabbiiiimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?