Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunda da yine üst üste 3 bildirim, spor yapmayan çıkarılsın listeden. Sonuçta gerçekten yapmak isteyen 2. Yapmasa 3. De mutlaka yapar. Bu yola baş koymayınca da bir anlamı olmuyor ki...
Bende bunu arkadaşların insiyatifine bırakıyorum sonuçta gelemiyor giremiyorsam izin talep ederim ben listeden seni çıkarıyoruz falan demek istemiyorum umarım herkes kendini ölçer biçer karar verir

Ben de böyle bilmiş bilmiş konuşuyorum, baş koydum ama bakalım ne kadar gidecek İnşallah mahçup olmam ya bunca şeye rağmen çok zor kilo veren biri olduğum için.
Kafayı kitlemeden olmuyor konuş valla
Sıkıntı az kilo vermede degilki en büyük örnek benim zaten ekibin sonucusu ama işte uğraşıyorum devamlı ..

Yalnız var ya o kadar iyi oldu ki şu yazı. Hemen arkadaşlarımla da paylaştım. Teşekkürler canım emnis. Çok iyi derlenmiş bir yazı ve uyku gerçekten çok önemli.

Kafayı kitlemeden olmuyor konuş valla
Sıkıntı az kilo vermede degilki en büyük örnek benim zaten ekibin sonucusu ama işte uğraşıyorum devamlı ..

Ya bakma ben de aralarda kaçamaklar yapmış olsam da bu kadar uğraşıp gram gram verdiğim için çoktan demoralize olup gitmiştim. Ama bu sefer çok kilitlendim olaya. Veremesem de direniyorum. İlla ki bir yerde kırılacak bu direnç. Sonuçta böyle ısrarcı kalmazsam elime ne geçecek ki? En azından ısrarcı olup ben bu yola baş koydum denedim demek istiyorum. Yoksa fazla kilolarımla yine baş başa oturup kalacağız yıllarca. Ama değişim heyecan yaratıyor insanda ve mutluluk hormonu salgılatıyor. Bunun için ısrarcıyım bu defa. Çok hızlı veremesem de önemli değil. Ben önümüzde ki kışı da burada hep birlikte geçirecek şekilde motive ettim kendimi. Kiloyu versem de ayrılmayacağım. Sonuçta bir aile gibiyiz burada ve sürüden ayrılanı kurt kapıyor kızlar haberiniz olsun. Yaşayan bilir.

Ben önümüzde ki kışı da burada hep birlikte geçirecek şekilde motive ettim kendimi.
Dedin ya bende öyle geldim buraya uzunca zaman verdim kendime acelem yok dedim hep ..izin dönüşümden bu yana nerdeyse 1 yıl olacak, burda zaman su gibi akti geçti... başından beri 200 300 vere vere simdi bir bakiyorum giden 16 kilo bir yana dursun super bir incelme elde ettim 44 bedenden 38 bedene düştüm. Buranın güzelliği burda tek başına olsaydım 1 yıl devam edebilecek miydim? 1 yıldır hiç aksatmadan haftada 5 6 gün spor devam eder miydi ? Hele ki başımda bu kadar zor bir çocuk ve uykusuzluk varken hiç sanmıyorum
Bende bir aile olduğumuzu düşünüyorum kendimiz için bunu yapıyoruz birbirimizin değişimlerine heyecanlaniyoruz, o yüzden bu takımın biraz daha özveriye hakkı olduğunu düşünüyorum umarım Ramazan rehavetidir bu durum :))

Kesinlikle çok güzel düşünmüşsün.
Örneğin ben böyle sıkı spor yapmazdım. Hâlâ da çok sıkı yapmıyorum da
Ramazandan sonra daha iyi olucağız bence. Ramazan da tabi her hali ile güzel de herşey aynı devam etmiyor işte.
Canımız kaptanımız sen moralini yüksek tut, bizim için çabalarını boşa çıkarmayız inşallah.
Daha itinalı olalım bundan sonra. Habersiz bırakmamaya özen gösterelim. Burda bi gönül birliği de oluştu bence. Ben merak ediyorum kalben mesela, yazmayan olunca.
İyiki varsın ve iyiki varız

Oy kuzum sağol ama bu benlik bir şey değil yani birlik olmanın gücünden geliyor ❤
Bende gelmeyenleri merak ediyorum diyorum cocugunda mi birsey oldu kendinde mi vs? Takıyorum kafayı herkes iyi olsun birlikte basaralim inşallah sen basardın paw peşinden geliyor bizde takip ederiz inşallah uzun zamandır mezun çıkaramıyorduk simdi patır patır devam etsin ❤❤

İnşallahh inşallah

İnşallah hep böyle başarılı devam ederiz canım sen çok ilgili bir kaptansın hiç senin emeklerini boşa çıkarmayız

İnşallah hep böyle başarılı devam ederiz canım sen çok ilgili bir kaptansın hiç senin emeklerini boşa çıkarmayız
Allah razı olsun canım
Herkesin hayalini kendi hayalim bilip çok kaptırıyorum maalesef, ekibe gelinmedigi zman yaşadığım hüsran bundan :))

Kuzum beni oruç vurdu resmen hareket edemez hale geldim kendimi toparlamam lazım bitik haldeyim
Kıyamam Ceylanım yaa ne oldu sana. Sen bir kaç gündür halsizdin ama bayağı. Dikkat et kendine. Aytan iç soda iç. Vitamin al mutlaka. İzmir’in o sıcağında vücudun susuz ve enerjisiz kalmıştır doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…