Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ben okudum şekersiz 21 gün kurallarını zaten uyuyormuşum

Bende katılayım madem birlikte yol alalım inşallah

Hayat da böyle değil mi azizim biz yerimizde dururken hızla akıp geçiyor daha dün gibi 20'ydik olduk 30 yaşlanıyoruz heyhat

Aman aman demeyin! Ben 23 yaşındayım ama hiç istediğim gibi giyinemedim, saçımı istediğim gibi yapamadım. Yaptım da ne kadar beğendim tartışılır. Bu yaşlarım geçmeden rahat rahat giydiklerimi yakıştırmak istiyorum. Burada da fena motive oldum.

Aaa ne güzel genç bir takımız

Ben de o yaşlarda şeytanın bacağını kırıp 49 50 kilolara kadar inmiştim. Yaz da geliyor bol hareket ile rahatça yaparsın.

Aaa ne güzel genç bir takımız

Önemli olan ruh yaşı. Burada herkes 18.

Ben de o yaşlarda şeytanın bacağını kırıp 49 50 kilolara kadar inmiştim. Yaz da geliyor bol hareket ile rahatça yaparsın.

İnşallah! Şu aralar bir dileğim bu, diğeri de sınıfı geçmek. Sınıfı geçmek daha kolay olacak gibi.

Önemli olan ruh yaşı. Burada herkes 18.

İnşallah! Şu aralar bir dileğim bu, diğeri de sınıfı geçmek. Sınıfı geçmek daha kolay olacak gibi.
Ben de 21-22 yaşlarımda 90dan 53 lere kadar düşmüştüm canım sınıf geçmekten daha mutlu edecek şey varsa sonraki Eylül'de okula gittiğinde alacağın tepkiler
Simdi yaş 26 kilo 70kusur yine vercem inş

5 kilo daha zorlasam aynı olacakmışız yaşlarımız da yakın. Darısı bana 60'ı görmeye sana da 65î görmeye diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…