- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.101
Canım ben okudum şekersiz 21 gün kurallarını zaten uyuyormuşumTamam canımm
Harikaaa
Kızlar birazcikk organizasyon katalım işe
Ben bu akşam şekersiz yapanların listesini paylaşayım, bilelim kim var kim yok.
Sonra her akşam menü değerlendirmesi yapalım. Normalde herkesin birbirine menü değerlendirmesi yapması gerekiyor ama yapmıyoruz maalesefen azından şekersiz yapanlar birbirini eleştirsin ☺
21 gün boyunca hiç bozmadan ilerleyince 2-6 kilo arası veriliyormuş. Bakalım en çok kim verecek
Bugün başlamayanlar var ya da şekersiz konusunu yeni görenler var. O yüzden 21 günün 1. Gününü yarından itibaren başlatalım ne dersiniz? Ben her gün 1. Şekersiz gün özeti, 2. Şekersiz gün özeti vs diye tüm katılanlari ve menülerini alintilayarak buraya eklerim. Kacamaksiz bitirdigimiz her güne bir tik atar, eleştirimizi yapar günü bitiririz. Ne dersinCherry Mom
zaten çoğu kişi katildi. Belki bu herkesin hoşuna gider komple herkes katılır
huuuu ne dersiniz kızlar? Bir okuyun heleeee
Hayat da böyle değil mi azizim biz yerimizde dururken hızla akıp geçiyor daha dün gibi 20'ydik olduk 30 yaşlanıyoruz heyhat
Aaa ne güzel genç bir takımızAman aman demeyin!Ben 23 yaşındayım ama hiç istediğim gibi giyinemedim, saçımı istediğim gibi yapamadım. Yaptım da ne kadar beğendim tartışılır. Bu yaşlarım geçmeden rahat rahat giydiklerimi yakıştırmak istiyorum. Burada da fena motive oldum.
Ben de o yaşlarda şeytanın bacağını kırıp 49 50 kilolara kadar inmiştim. Yaz da geliyor bol hareket ile rahatça yaparsın.Aman aman demeyin!Ben 23 yaşındayım ama hiç istediğim gibi giyinemedim, saçımı istediğim gibi yapamadım. Yaptım da ne kadar beğendim tartışılır. Bu yaşlarım geçmeden rahat rahat giydiklerimi yakıştırmak istiyorum. Burada da fena motive oldum.
Hahaha tamam o zaman
21 gün sıfır kaçamak amaaaaCanım ben okudum şekersiz 21 gün kurallarını zaten uyuyormuşum
Bende katılayım madem birlikte yol alalım inşallah
Aaa ne güzel genç bir takımız
Ben de o yaşlarda şeytanın bacağını kırıp 49 50 kilolara kadar inmiştim. Yaz da geliyor bol hareket ile rahatça yaparsın.
Ben de 21-22 yaşlarımda 90dan 53 lere kadar düşmüştüm canım sınıf geçmekten daha mutlu edecek şey varsa sonraki Eylül'de okula gittiğinde alacağın tepkilerÖnemli olan ruh yaşı. Burada herkes 18.
İnşallah!Şu aralar bir dileğim bu, diğeri de sınıfı geçmek. Sınıfı geçmek daha kolay olacak gibi.
Tamam sıfır kaçamak hadi bakalım 21 gün sonra bi tepsi baklava gömerim ama?Hahaha tamam o zaman
21 gün sıfır kaçamak amaaaa
Ben de 5 tane Magnum yerimTamam sıfır kaçamak hadi bakalım 21 gün sonra bi tepsi baklava gömerim ama?
Al benii alll
Ahahhahahaha başka bir takımda olamam sjshsjjsBen de 5 tane Magnum yerim
Hahahahahahahha 5 verip 6 alanlar derneği kurcazAhahhahahaha başka bir takımda olamam sjshsjjs
Sopa geliyo hissediyorumHahahahahahahha 5 verip 6 alanlar derneği kurcaz
Sopa geliyo hissediyorum
5 kilo daha zorlasam aynı olacakmışız yaşlarımız da yakın. Darısı bana 60'ı görmeye sana da 65î görmeye diyelimBen de 21-22 yaşlarımda 90dan 53 lere kadar düşmüştüm canım sınıf geçmekten daha mutlu edecek şey varsa sonraki Eylül'de okula gittiğinde alacağın tepkiler
Simdi yaş 26 kilo 70kusuryine vercem inş
Arttırıyorum ve 10 halka tatlısı diyorummmBen de 5 tane Magnum yerim
Ahahahhahahah 1 ayda +8 hemdeHahaha o zaman arttiriyorum mezun olduktan 1 ay sonra +8 le geri geliriz bence
Fıstıklı olsunArttırıyorum ve 10 halka tatlısı diyorummm
Ne oluyorrrArttırıyorum ve 10 halka tatlısı diyorummm
Kuzenim yazmışNe oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?