Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üye ismiMezun olduğu kiloMezun olduğu etapKarne linki
magickk60578magickk'in karnesi
si_bel60.9583si_bel'in karnesi
kardelelen32179585kardelelen321'in karnesi
beyazinci55.6588beyaz_inci'nin karnesi
gonulll60.9591gonulll'un karnesi
rint55.2599rint'in karnesi
parkbyull70.1600parkbyull'un karnesi
violin3557601violin35'in karnesi
kollontai50.4611kollontai'nin karnesi
BeyazOrkidem59623BeyazOrkidem'in karnesi
Melita0964,5635Melita09'ın karnesi
Dennisgo65,4650Dennisgo'nun karnesi
Leyl-i-fer74,2655Leyl-i-fer'in karnesi
Pisi pisi kopatim58,7665Pisi pisi kopatim'ın karnesi
ReyyanK51673ReyyanK'nın karnesi
Pawlover48,5675Pawlover'ın karnesi

Yasak değil canım ama ölçülü birsevgi listeyi tutuyor

Tabii ki ölçülü. Eski diyet listelerimi uyguluyorum zaten. Günde 2 porsiyon falan oluyor. Yukarılarda da 2 porsiyonu okuyunca hemen yasak değil gibi algıladım. :) birsevgi listeye bir pacman ekleyebilir misin?

Tamamm 1. Gün için gayet iyiyim şuan

Bence daha iyi bile olmuş
Ben yarin başlıyorum zaten Ben de çikolata falan tüketmiyorum bi tam buğday ekmeği almam lazım onu da kendi unumuzla kendi yufkanızı yapıyoduk zaten ondan falan yerim
Hımm ozaman bende varımmm kac kişi olduk ?
Aslında böyle besleniyorm ama nadirde olsa kaçamak oluyor farklı bir disiplin olur
Evet hep birlikte yapmak çok iyi olur
Çok iyi olmuş ya uzun zamandır mezun yokmuş

Geçen yaz farkında oLmadan if diyetini yapmıştım. Sekersiz 21 gün ile destekleyince çok faydasını gördüm.
Galiba bugün de farkında olmadan if yapmış oldum. Dün son yemek saatim 15:00 Bugün kahvaltımı saat 10:00 da yedim.17 saat açlık sürem olmuş. Bugün de 17:00 da yeme işimi bitirdim.
Ben de yarın zıplarım. Ortalama ne kadar zıplıyorsunuz?
Sevgili komşumla az önce kahve içiyorduk 1 parça fıstıklı bitter yiyim diye çook ısrar etti ama tabiki yemedim..

Aaa eğer meyve ve kuru meyve şekerden sayılmıyorsa beni de alır mısınız? Ne var ne yok katılayım, belki ancak işe yarar. Kimi etiketlemem gerek bilemedim. Burada her şey çok hızlı.
Haha aynen çok hızlıyız konudan konuya anında geçebiliyoruz 2 saat foruma girmeyen resmen nal topluyor arkamızdan

Aaa eğer meyve ve kuru meyve şekerden sayılmıyorsa beni de alır mısınız? Ne var ne yok katılayım, belki ancak işe yarar. Kimi etiketlemem gerek bilemedim. Burada her şey çok hızlı.
Tamam canımm
Yasak değil canım ama ölçülü birsevgi listeyi tutuyor

Harikaaa
Bende varım beni de unutmayınn

Kızlar birazcikk organizasyon katalım işe
Ben bu akşam şekersiz yapanların listesini paylaşayım, bilelim kim var kim yok.
Sonra her akşam menü değerlendirmesi yapalım. Normalde herkesin birbirine menü değerlendirmesi yapması gerekiyor ama yapmıyoruz maalesef en azından şekersiz yapanlar birbirini eleştirsin
21 gün boyunca hiç bozmadan ilerleyince 2-6 kilo arası veriliyormuş. Bakalım en çok kim verecek
Bugün başlamayanlar var ya da şekersiz konusunu yeni görenler var. O yüzden 21 günün 1. Gününü yarından itibaren başlatalım ne dersiniz? Ben her gün 1. Şekersiz gün özeti, 2. Şekersiz gün özeti vs diye tüm katılanlari ve menülerini alintilayarak buraya eklerim. Kacamaksiz bitirdigimiz her güne bir tik atar, eleştirimizi yapar günü bitiririz. Ne dersin Cherry Mom
zaten çoğu kişi katildi. Belki bu herkesin hoşuna gider komple herkes katılır

huuuu ne dersiniz kızlar? Bir okuyun heleeee

Ben cuma tartısından sonra kendime 1 adet ödül tatlı vermeyi düşünüyordum sanırım 21 gün bekleyeceğim ödül için. İşin kötüsü yarın diye başlangıç günü ileri gidiyor benim de ödül gittikçe gidiyor yandık allah bir an önce başlayalımm

Sevgicim efsanesin ya bu kilo verme işi giderek daha keyifli oluyor

Yap bugun hahaha ama Cherry Mom terlikle kovalayabilir
Sevgicim efsanesin ya bu kilo verme işi giderek daha keyifli oluyor
Ay evet ya sağol canimm
Dönüşüm full enerjik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…