- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.081
Olur olur bu haftadan çok umutlu değilim çünkü regl olmayı bekleyenler var ben de dahil, sisliklerimiz var. Ama sonraki hafta sekersize iyice adapte olup sisliklerimizi de atmış olup dereceye girebilirizAy nerde o günler
Üye ismi | Mezun olduğu kilo | Mezun olduğu etap | Karne linki |
---|---|---|---|
magickk | 60 | 578 | magickk'in karnesi |
si_bel | 60.9 | 583 | si_bel'in karnesi |
kardelelen321 | 79 | 585 | kardelelen321'in karnesi |
beyazinci | 55.6 | 588 | beyaz_inci'nin karnesi |
gonulll | 60.9 | 591 | gonulll'un karnesi |
rint | 55.2 | 599 | rint'in karnesi |
parkbyull | 70.1 | 600 | parkbyull'un karnesi |
violin35 | 57 | 601 | violin35'in karnesi |
kollontai | 50.4 | 611 | kollontai'nin karnesi |
BeyazOrkidem | 59 | 623 | BeyazOrkidem'in karnesi |
Melita09 | 64,5 | 635 | Melita09'ın karnesi |
Dennisgo | 65,4 | 650 | Dennisgo'nun karnesi |
Leyl-i-fer | 74,2 | 655 | Leyl-i-fer'in karnesi |
Pisi pisi kopatim | 58,7 | 665 | Pisi pisi kopatim'ın karnesi |
ReyyanK | 51 | 673 | ReyyanK'nın karnesi |
Pawlover | 48,5 | 675 | Pawlover'ın karnesi |
Üye ismi Mezun olduğu kilo Mezun olduğu etap Karne linki magickk 60 578 magickk'in karnesi si_bel 60.9 583 si_bel'in karnesi kardelelen321 79 585 kardelelen321'in karnesi beyazinci 55.6 588 beyaz_inci'nin karnesi gonulll 60.9 591 gonulll'un karnesi rint 55.2 599 rint'in karnesi parkbyull 70.1 600 parkbyull'un karnesi violin35 57 601 violin35'in karnesi kollontai 50.4 611 kollontai'nin karnesi BeyazOrkidem 59 623 BeyazOrkidem'in karnesi Melita09 64,5 635 Melita09'ın karnesi Dennisgo 65,4 650 Dennisgo'nun karnesi Leyl-i-fer 74,2 655 Leyl-i-fer'in karnesi Pisi pisi kopatim 58,7 665 Pisi pisi kopatim'ın karnesi ReyyanK 51 673 ReyyanK'nın karnesi Pawlover 48,5 675 Pawlover'ın karnesi
Yasak değil canım ama ölçülüAaa eğer meyve ve kuru meyve şekerden sayılmıyorsa beni de alır mısınız? Ne var ne yok katılayım, belki ancak işe yarar.Kimi etiketlemem gerek bilemedim. Burada her şey çok hızlı.
Ben yarin başlıyorum zaten Ben de çikolata falan tüketmiyorum bi tam buğday ekmeği almam lazım onu da kendi unumuzla kendi yufkanızı yapıyoduk zaten ondan falan yerimTamamm1. Gün için gayet iyiyim şuan
Bence daha iyi bile olmuş
Evet hep birlikte yapmak çok iyi olurHımm ozaman bende varımmm kac kişi olduk ?
Aslında böyle besleniyorm ama nadirde olsa kaçamak oluyor farklı bir disiplin olur
Çok iyi olmuş ya uzun zamandır mezun yokmuş
Üye ismi Mezun olduğu kilo Mezun olduğu etap Karne linki magickk 60 578 magickk'in karnesi si_bel 60.9 583 si_bel'in karnesi kardelelen321 79 585 kardelelen321'in karnesi beyazinci 55.6 588 beyaz_inci'nin karnesi gonulll 60.9 591 gonulll'un karnesi rint 55.2 599 rint'in karnesi parkbyull 70.1 600 parkbyull'un karnesi violin35 57 601 violin35'in karnesi kollontai 50.4 611 kollontai'nin karnesi BeyazOrkidem 59 623 BeyazOrkidem'in karnesi Melita09 64,5 635 Melita09'ın karnesi Dennisgo 65,4 650 Dennisgo'nun karnesi Leyl-i-fer 74,2 655 Leyl-i-fer'in karnesi Pisi pisi kopatim 58,7 665 Pisi pisi kopatim'ın karnesi ReyyanK 51 673 ReyyanK'nın karnesi Pawlover 48,5 675 Pawlover'ın karnesi
Evet canımBen yarin başlıyorum zaten Ben de çikolata falan tüketmiyorum bi tam buğday ekmeği almam lazım onu da kendi unumuzla kendi yufkanızı yapıyoduk zaten ondan falan yerim
Evet hep birlikte yapmak çok iyi olur
Geçen yaz farkında oLmadan if diyetini yapmıştım. Sekersiz 21 gün ile destekleyince çok faydasını gördüm.Kızlar bu IF diyetini yapan faydasını gören var mı. Aslında diyet de değil yediklerinizi zaman aralığına uyarak yiyorsunuz. Mesela 12-12 ya da 16 8 gibi. Yani 12 saat boyunca ye 12 saat aç kal ya da 16 saat aç kal 8 saat yemek ye gibi.
Ben 16 8 yapmaya çalışıyorum. Mesela bugün kahvaltımı 1 gibi edip akşam 9 gibi yemek yeme işini bırakacağım. Dün tam yapamadım bugün itibariyle başlamak istiyorum
Ben de yarın zıplarım.Kızlar Challenge günleri böyle iyi midir ??
yarınnnn hep birlikte zıpplıyoruzzzz
Pazartesi walk Challenge
Sali boşş
Carsamba zıp zıp Challenge
Persembe boş
Cuma walk challenge
Cumartesi boş
Pazar zıp zıp challenge
Sevgili komşumla az önce kahve içiyorduk 1 parça fıstıklı bitter yiyim diye çook ısrar etti ama tabiki yemedim..Çikolatanın bitteri bile yasak mesela. Ya da meyve suyu içmek yasak kendin sıksan bile. 1 meyve yerine 3 adet kuru meyve yiyebiliyosun. Daha fazlası yasak. Gibi gibicok farklı detay yok en önemli detay şu, 10 günde bir bile olsa kaçamak ödül vs yok. 21 gün boyunca ödül adı altında birşey yemek yok
Bende varım beni de unutmayınnEvet evet mesela 8 gün boyunca gittin diyelim kacamaksiz. Hadi ödül vereyim diyemiyosun o 8 güne yazık olacak gibi geliyo
Calypso95
@terliklikedi
@Suskunhanim
@eymosumcum
0zlem
Var canim
Haha aynen çok hızlıyız konudan konuya anında geçebiliyoruz 2 saat foruma girmeyen resmen nal topluyor arkamızdanAaa eğer meyve ve kuru meyve şekerden sayılmıyorsa beni de alır mısınız? Ne var ne yok katılayım, belki ancak işe yarar.Kimi etiketlemem gerek bilemedim. Burada her şey çok hızlı.
Tamam canımmAaa eğer meyve ve kuru meyve şekerden sayılmıyorsa beni de alır mısınız? Ne var ne yok katılayım, belki ancak işe yarar.Kimi etiketlemem gerek bilemedim. Burada her şey çok hızlı.
Ben yarin başlıyorum zaten Ben de çikolata falan tüketmiyorum bi tam buğday ekmeği almam lazım onu da kendi unumuzla kendi yufkanızı yapıyoduk zaten ondan falan yerim
Evet hep birlikte yapmak çok iyi olur
HarikaaaGeçen yaz farkında oLmadan if diyetini yapmıştım. Sekersiz 21 gün ile destekleyince çok faydasını gördüm.
Galiba bugün de farkında olmadan if yapmış oldum. Dün son yemek saatim 15:00 Bugün kahvaltımı saat 10:00 da yedim.17 saat açlık sürem olmuş. Bugün de 17:00 da yeme işimi bitirdim.
Ben de yarın zıplarım.
Sevgili komşumla az önce kahve içiyorduk 1 parça fıstıklı bitter yiyim diye çook ısrar etti ama tabiki yemedim..
Bende varım beni de unutmayınn
Haha aynen çok hızlıyız konudan konuya anında geçebiliyoruz 2 saat foruma girmeyen resmen nal topluyor arkamızdan
Ben cuma tartısından sonra kendime 1 adet ödül tatlı vermeyi düşünüyordum sanırım 21 gün bekleyeceğim ödül için.Tamam canımm
Harikaaa
Kızlar birazcikk organizasyon katalım işe
Ben bu akşam şekersiz yapanların listesini paylaşayım, bilelim kim var kim yok.
Sonra her akşam menü değerlendirmesi yapalım. Normalde herkesin birbirine menü değerlendirmesi yapması gerekiyor ama yapmıyoruz maalesefen azından şekersiz yapanlar birbirini eleştirsin ☺
21 gün boyunca hiç bozmadan ilerleyince 2-6 kilo arası veriliyormuş. Bakalım en çok kim verecek
Bugün başlamayanlar var ya da şekersiz konusunu yeni görenler var. O yüzden 21 günün 1. Gününü yarından itibaren başlatalım ne dersiniz? Ben her gün 1. Şekersiz gün özeti, 2. Şekersiz gün özeti vs diye tüm katılanlari ve menülerini alintilayarak buraya eklerim. Kacamaksiz bitirdigimiz her güne bir tik atar, eleştirimizi yapar günü bitiririz. Ne dersinCherry Mom
zaten çoğu kişi katildi. Belki bu herkesin hoşuna gider komple herkes katılır
huuuu ne dersiniz kızlar? Bir okuyun heleeee
Sevgicim efsanesin ya bu kilo verme işi giderek daha keyifli oluyorTamam canımm
Harikaaa
Kızlar birazcikk organizasyon katalım işe
Ben bu akşam şekersiz yapanların listesini paylaşayım, bilelim kim var kim yok.
Sonra her akşam menü değerlendirmesi yapalım. Normalde herkesin birbirine menü değerlendirmesi yapması gerekiyor ama yapmıyoruz maalesefen azından şekersiz yapanlar birbirini eleştirsin ☺
21 gün boyunca hiç bozmadan ilerleyince 2-6 kilo arası veriliyormuş. Bakalım en çok kim verecek
Bugün başlamayanlar var ya da şekersiz konusunu yeni görenler var. O yüzden 21 günün 1. Gününü yarından itibaren başlatalım ne dersiniz? Ben her gün 1. Şekersiz gün özeti, 2. Şekersiz gün özeti vs diye tüm katılanlari ve menülerini alintilayarak buraya eklerim. Kacamaksiz bitirdigimiz her güne bir tik atar, eleştirimizi yapar günü bitiririz. Ne dersinCherry Mom
zaten çoğu kişi katildi. Belki bu herkesin hoşuna gider komple herkes katılır
huuuu ne dersiniz kızlar? Bir okuyun heleeee
Hayat da böyle değil mi azizim biz yerimizde dururken hızla akıp geçiyor daha dün gibi 20'ydik olduk 30 yaşlanıyoruz heyhatGerçekten öyle!Her grup böyle mi, yolsa bu gruba özel mi? Çok sevdim o ayrı. Herkes çok güzel anlaşıyor.
Yap bugun hahahaBen cuma tartısından sonra kendime 1 adet ödül tatlı vermeyi düşünüyordum sanırım 21 gün bekleyeceğim ödül için.İşin kötüsü yarın diye başlangıç günü ileri gidiyor benim de ödül gittikçe gidiyor yandık allah bir an önce başlayalımm
Ay evet yaSevgicim efsanesin ya bu kilo verme işi giderek daha keyifli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?