Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa helal olsun. Ben bi ara o kadar saçma düşündüm ki biraz daha kilo alıp ameliyat olayıma getirdim olayı. Neyse ki aklım başıma çabucak geldi. Bende seninkinin yarısı kadar irade olursa diğer yaza 34 beden olurum

Olacak olacaakk bu grupta aktif olunca neler yapabildiğimizi gördüm ben
Aktif olmadığımda ne kadar bocaladigimi da. Yapcaz inanıyorum

Yok canım ne gerek var ameliyata kaç kilosun şuan canım ve kaça inmek istiyorsun

Olacak olacaakk bu grupta aktif olunca neler yapabildiğimizi gördüm ben
Aktif olmadığımda ne kadar bocaladigimi da. Yapcaz inanıyorum
2-3 aya toparlamış olup mezun OLMAYALIM o halde. Hedefi ilerletip inncecik olalım. Zira burası sayesinde zayıflarsam -kuvvetle muhtemel de öyle olacak- burayı asla terk etmem.

Ay ne var canım sonra tekrar şekersiz yaparız ay ne güldüm saka maka. Daha önce yaptım 21 gün. İnanın ki o dediğimiz şeyleri yiyecek istek olmuyor
Benim kuzenim yaptı rahat geçmiş baya bide zaten açlık duygusuna alıştım bişey yemesemde olur.

Ay ne var canım sonra tekrar şekersiz yaparız ay ne güldüm saka maka. Daha önce yaptım 21 gün. İnanın ki o dediğimiz şeyleri yiyecek istek olmuyor
Aynen canım 21 gün sonra zaten kafadan herkes incelmiş olacak bu defa da geri alma korkusu ile kimsenin bahsettiği kadar tatlı yiceğini sanmıyorum

Herkese selaaammm kızlar. Esracığım balpamuk sağolsun beni motive etti birazcıkta geri dönme yüzü buldum. Cherry Mom kaptanım da kabul ederse listeye oynamak istiyorummmm

Harikasın Fancyyyy Kaptanımız da takımımız da çok sıkı, eminim güzel kilolar vereceksin! 0zlem fancynancy ekip geri döndü, hadi asılıp hallediyoruz bu sefer bu iş bitiyor!

Sabah 70.3 tartıldım. Boyum 158. Adeta minik bir dev gibiyim kendime baktığımda. Şimdilik hedefim 60 civarı. Ama nihai hedefler 54-55 ♥
Boyuna göre kilon fazla evet ben senden 10 cm uzunum 63 kiloda balık etli oluyorsun tabi kemik yapısına ve kas oranına göre de değişir. 54 55te fıstık olursun benim de hedefim aynı aramızda 7 kg fark var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…