- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.121
Ay en içten bir amiiinn5 kilo daha zorlasam aynı olacakmışız yaşlarımız da yakın. Darısı bana 60'ı görmeye sana da 65î görmeye diyelim
Hahaha daha fazla arttırirsakArttırıyorum ve 10 halka tatlısı diyorummm
HahahahahahaSekersizden nereye bağlandık ne diyorsunuz ayolll kalbime incek
Yaa helal olsun. Ben bi ara o kadar saçma düşündüm ki biraz daha kilo alıp ameliyat olayıma getirdim olayı. Neyse ki aklım başıma çabucak geldi. Bende seninkinin yarısı kadar irade olursa diğer yaza 34 beden olurumBen de 21-22 yaşlarımda 90dan 53 lere kadar düşmüştüm canım sınıf geçmekten daha mutlu edecek şey varsa sonraki Eylül'de okula gittiğinde alacağın tepkiler
Simdi yaş 26 kilo 70kusuryine vercem inş
Kaptanım çok acil işim çıktı wp tan yazarım müsait oluncaNe oluyorrr
Ay birden herkes sallayınca bende gidişine vurdum ne ettikkSekersizden nereye bağlandık ne diyorsunuz ayolll kalbime incek
Dimi okuyunca benim de yüreğime indiVazgectim siz şekersiz yapmayın amaç 21 gün yemeyip 51 gün gömmek degil
Olacak olacaakkYaa helal olsun. Ben bi ara o kadar saçma düşündüm ki biraz daha kilo alıp ameliyat olayıma getirdim olayı. Neyse ki aklım başıma çabucak geldi. Bende seninkinin yarısı kadar irade olursa diğer yaza 34 beden olurum
Kızlar siz kaçın ben kaptanı oyalarımKaptanım çok acil işim çıktı wp tan yazarım müsait oluncajsjshaha kaçççççç Tempusss
Neyse yumuyoruz gözleriAy birden herkes sallayınca bende gidişine vurdum ne ettikk
Şaka yaptıkVazgectim siz şekersiz yapmayın amaç 21 gün yemeyip 51 gün gömmek degil
Ay ne var canım sonra tekrar şekersiz yaparızVazgectim siz şekersiz yapmayın amaç 21 gün yemeyip 51 gün gömmek degil
Yok canım ne gerek var ameliyata kaç kilosun şuan canım ve kaça inmek istiyorsunYaa helal olsun. Ben bi ara o kadar saçma düşündüm ki biraz daha kilo alıp ameliyat olayıma getirdim olayı. Neyse ki aklım başıma çabucak geldi. Bende seninkinin yarısı kadar irade olursa diğer yaza 34 beden olurum
2-3 aya toparlamış olup mezun OLMAYALIM o halde. Hedefi ilerletip inncecik olalım. Zira burası sayesinde zayıflarsam -kuvvetle muhtemel de öyle olacak- burayı asla terk etmem.Olacak olacaakkbu grupta aktif olunca neler yapabildiğimizi gördüm ben
Aktif olmadığımda ne kadar bocaladigimi da. Yapcaz inanıyorum
Benim kuzenim yaptı rahat geçmiş baya bide zaten açlık duygusuna alıştım bişey yemesemde olur.Ay ne var canım sonra tekrar şekersiz yaparızay ne güldüm saka maka. Daha önce yaptım 21 gün. İnanın ki o dediğimiz şeyleri yiyecek istek olmuyor
Sabah 70.3 tartıldım. Boyum 158. Adeta minik bir dev gibiyim kendime baktığımda. Şimdilik hedefim 60 civarı. Ama nihai hedefler 54-55Yok canım ne gerek var ameliyata kaç kilosun şuan canım ve kaça inmek istiyorsun
Aynen canım 21 gün sonra zaten kafadan herkes incelmiş olacak bu defa da geri alma korkusu ile kimsenin bahsettiği kadar tatlı yiceğini sanmıyorumAy ne var canım sonra tekrar şekersiz yaparızay ne güldüm saka maka. Daha önce yaptım 21 gün. İnanın ki o dediğimiz şeyleri yiyecek istek olmuyor
Evet dün başladım
Herkese selaaammm kızlar. Esracığımbalpamuk sağolsun beni motive etti birazcıkta geri dönme yüzü buldum. Cherry Mom kaptanım da kabul ederse listeye oynamak istiyorummmm
Boyuna göre kilon fazla evet ben senden 10 cm uzunum 63 kiloda balık etli oluyorsun tabi kemik yapısına ve kas oranına göre de değişir. 54 55te fıstık olursun benim de hedefim aynı aramızda 7 kg fark var sadeceSabah 70.3 tartıldım. Boyum 158. Adeta minik bir dev gibiyim kendime baktığımda. Şimdilik hedefim 60 civarı. Ama nihai hedefler 54-55 ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?