Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben dün katıldım. Acaba 3 günde ne kadar veririm ki? 69.9 diyeyim, beni de yazar mısın? bari 6’ları tekrar görelim. Azim olur.

pacman hoşgeldin. Hahahah seni görünce koptum. Kızım pacman hastası ve bugün pacman konsepti yaptık. Pacmanli t.shirt pacmanli çorap giyip bize bahçede Pacmancilik oynattı. Koştur koştur öldüm.

pawlover pawcım ben hedef yazmamıştım özür ya dalmışım. Hedefim 65.6 olsun.

Pacman kızınızı çok öpüyor o zaman. Ben de pek severim. Pacman gibi bulduğumuzu yemezsek daha mutlu olacağız.

Ben 3 gündür İf yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.18/6 yapıyorum. 12’de yemeye başlayıp 6’da bitiriyorum. hanmeli de if yapıyordu. Hanmelicim nerelerdesin senin if nasıl gidiyor? Sen kaç aralığında yapıyordun?

Pacman kızınızı çok öpüyor o zaman. Ben de pek severim. Pacman gibi bulduğumuzu yemezsek daha mutlu olacağız.

Hahahaha bu çok iyiydi yalnız, koptummm Sen kaç kilo ile başlıyorsun? Boy-kilo kaç. Kendinle ilgili bilgi yazdın mı ben mi kaçırdım. Tekrar hoş geldin aramıza. El birliğiyle halledeceğiz merak etme.

Evet dün gece baktım youtube kanalı var değil mi? Sen nasıl etkisini görüyor musun? İncelme var mı? Ben en çok cardıo severim böyle geberene kadar yaparım artık bacaklarım titrer o tarz videolar mı ??

Ücretsiz nasıl buldun kızzzzz ben 130 TL ye aldım p90x3 ü.. sen bana atsan o videoları ben de sana bemdekilerş ticaret yapak
Ay gencecik hoşgeldin cancazım
Ben şu an sabitim.. yarın eksiye geçer inşallah
Ben yapmak istiyorum canım onu ilerleryen 3-5 günde adepte olacağım ona.. şimdi bi yemek düzenimizin oluşması lazım.. ben de 16-8 başlayıp açlıpı olabildiğince uzatmaya çalışocam.. ben inşallah 2 ana bir ara şeklinde yapmak istiyorum ama ara derken yulaf lapası vs gibi doyurucu yerim öyle bir iki hurma vs değil..

Benlm bozuldu canım karantinadan bir de yeni yeni kaçamak yapmamaya odaklanmaya çalışıyorum.. ama geri dönüşüm az kaldı if ben de yapmak istiyorum..

Bence herkese yarayan farklı. Deneyip kendin bulmalısın. Sanırım bana if iyi geldi. Uzun zamandır asla oynamıyordu kilom. Uzun açlık lazımmış bana.

Hahahaha bu çok iyiydi yalnız, koptummm Sen kaç kilo ile başlıyorsun? Boy-kilo kaç. Kendinle ilgili bilgi yazdın mı ben mi kaçırdım. Tekrar hoş geldin aramıza. El birliğiyle halledeceğiz merak etme.
Evet evet yazmıştım. Ama burada her şey adeta ışık hızında ilerliyor. Kısaca söyleyeyim size de. 158 boy, 70,3 de kilo. Bugünlük tabii ki. Boy değişmese de 70.3'ü bir daha görmeyeceğiz inşallah. Hedefim burada 60, şu an için. Sonrasında 54-55 olmak istiyorum. Burada başaracağız gibi.

Eve gidince eşim de başlayacak diyete kızlar çok mutluyum birlikte diyet yapacağız

Biz de5 ay önce eşimle diyete başlamıştık Calypso95 Hem de diyetisyene gittik birlikte. Eşim 10 kg verdi ben yerimde saydım. Olumsuz örnek anlattım ama erkeklerin bünyesi daha hızlı çalışıyor yaa beni resmen demoralize etti

Evet başka ölçü gondermeye cesareti olan yokmuuu
Madem sekersıze basiıyorsunuz yrın sabah ölçünün bakalim
Kızlar herkes olcusunu bu hafta versin adil olalım

Hoş bulduum! ♥ Yaşımız hep 19. Herkes çıtır burada bence. p90x3'ü ne zaman aldınız? Keşke bilseydim... Dün minik bir araştırmayla p90x3'ü ücretsiz buldum ben. Ne kadar doğru tartışılır ama yabancı sitelerde vardı. Tabii Türkçe altyazısı yok ama... Bir de ne kadar güncel bilemiyorum. Torrent'ten indirmeyi biliyorsanız linkini isteyene mesajlardan atabilirim. ♥

Ay harika atarsan biz de bakalım pacmancim, herkes faydalansın ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…