- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.161
Göreceğiz. Buradaki herkes idolüm şu an.Bayıldım hedefe inşallah tutar
İstedikten sonra yapılmayacak iş yok yaparsın
Ben dün katıldım. Acaba 3 günde ne kadar veririm ki?69.9 diyeyim, beni de yazar mısın? bari 6’ları tekrar görelim. Azim olur.
Pacman kızınızı çok öpüyor o zaman.
Kızlar bu IF diyetini yapan faydasını gören var mı. Aslında diyet de değil yediklerinizi zaman aralığına uyarak yiyorsunuz. Mesela 12-12 ya da 16 8 gibi. Yani 12 saat boyunca ye 12 saat aç kal ya da 16 saat aç kal 8 saat yemek ye gibi.
Ben 16 8 yapmaya çalışıyorum. Mesela bugün kahvaltımı 1 gibi edip akşam 9 gibi yemek yeme işini bırakacağım. Dün tam yapamadım bugün itibariyle başlamak istiyorum
Pacman kızınızı çok öpüyor o zaman.Ben de pek severim. Pacman gibi bulduğumuzu yemezsek daha mutlu olacağız.
Evet dün gece baktım youtube kanalı var değil mi? Sen nasıl etkisini görüyor musun? İncelme var mı? Ben en çok cardıo severim böyle geberene kadar yaparım artık bacaklarım titrerCanım Youtube videoları var.(instası da var.)
Ücretsiz 21 günlük program hergün farklı bir bölgeyi çalıştırıyor.Bütün videolari telefona indirmişim. Tavsiye ederim güzel bir program.
.
P90X'i internetten ücretsiz indirdik. Yaptigim dönemde biraz sıkıcı geldi bana o yüzden devam etmedimÇok eski bir program aslında.ilerleyen zamanlarda tekrar denerim .
Ay gencecikKurallarınızı okudum, kabul ediyorum. ☺ Şuan 72 kiloyum. Hedefim de 60. Şimdilik... Hayır üyeliksiz okuyordum. O zamanlar biraz daha küçüktüm. Üyelik almamıştım. Sonrasında da hiç üye olmadan hep okudum. :) Kendimi tanıtayım, ortama uyum sağlamış olurum belki. 23 yaşındayım. Tıp fakültesi öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli hafifçe toparlak bir kızım.İnşallah sizlerin de yardımı ve desteğiyle kısa sürede bu durumdan kurtulup mezun olmak istiyorum buradan. ☺ Şimdiden memnun oldum.
Ben şu an sabitim.. yarın eksiye geçer inşallah5.takim asıl listesi nasiliz kızlar cuma günü derece yapiyormuyuz ? Arada kaçak goceklerimiz var tedirginimeksiye geçenler kimler ?? Bugün itibariyle geçmemiz lazım artık artı gelen var ise zaten çok sevmiyorum ama 2 gün hiç olmazsa bir detoks yapabilirler
@Cagrihilal1
@nrmyn
Calypso95
birsevgi
@Ceylansnn
hanmeli
@Umudumvar07
balpamuk
@KuruPapatya
Muhtemel listeye girecekler :))
@bluuee
@Tempus
@terliklikedi
Ben yapmak istiyorum canım onu ilerleryen 3-5 günde adepte olacağım ona.. şimdi bi yemek düzenimizin oluşması lazım.. ben de 16-8 başlayıp açlıpı olabildiğince uzatmaya çalışocam.. ben inşallah 2 ana bir ara şeklinde yapmak istiyorum ama ara derken yulaf lapası vs gibi doyurucu yerim öyle bir iki hurma vs değil..Kızlar bu IF diyetini yapan faydasını gören var mı. Aslında diyet de değil yediklerinizi zaman aralığına uyarak yiyorsunuz. Mesela 12-12 ya da 16 8 gibi. Yani 12 saat boyunca ye 12 saat aç kal ya da 16 saat aç kal 8 saat yemek ye gibi.
Ben 16 8 yapmaya çalışıyorum. Mesela bugün kahvaltımı 1 gibi edip akşam 9 gibi yemek yeme işini bırakacağım. Dün tam yapamadım bugün itibariyle başlamak istiyorum
Daha bi canlı olmuştucilde ne gibi bir etkisi var leylim?
Benlm bozuldu canım karantinadan bir de yeni yeni kaçamak yapmamaya odaklanmaya çalışıyorum.. ama geri dönüşüm az kaldı if ben de yapmak istiyorum..Ben 3 gündür İf yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.18/6 yapıyorum. 12’de yemeye başlayıp 6’da bitiriyorum.hanmeli de if yapıyordu. Hanmelicim nerelerdesin senin if nasıl gidiyor? Sen kaç aralığında yapıyordun?
Ay dahi senln sonuçlar noldu canım geçmiş mesajlara çok gidemedim?Az önce peynir ve haşlanmış yumurta yedim 6 gün sonra allahım ne kadar özlemişim ne büyük nimetmiş insan uzak kalınca anlıyor değerini
Sabah kahvaltı kültürüm olmadığı için günün ilk yemeğini 12-1 gibi yiyorum canım normal şekilde de.Akşam 7 8 gibi de yeme işini bırakıyorum. Aslında zaten bir nevi if yapıyorum 1 haftadır ama adını İF koymamıştım
Metabolizma konusunda bende ikilemdeyim kimileri uzun süren açlık kilo verimini zorlaştırır diyor. Kimileri de IF yapın oruç tutun vücuttaki leptin hormonunu çalıştırın yağ yaksın diyor. İki tarafın da taraftarı çok ben de ortada kaldım
Evet evet yazmıştım. Ama burada her şey adeta ışık hızında ilerliyor.Hahahaha bu çok iyiydi yalnız, koptummmSen kaç kilo ile başlıyorsun? Boy-kilo kaç. Kendinle ilgili bilgi yazdın mı ben mi kaçırdım. Tekrar hoş geldin aramıza. El birliğiyle halledeceğiz merak etme.
Eve gidince eşim de başlayacak diyete kızlar çok mutluyum birlikte diyet yapacağız
Evet dün gece baktım youtube kanalı var değil mi? Sen nasıl etkisini görüyor musun? İncelme var mı? Ben en çok cardıo severim böyle geberene kadar yaparım artık bacaklarım titrero tarz videolar mı ??
Ücretsiz nasıl buldun kızzzzzben 130 TL ye aldım p90x3 ü.. sen bana atsan o videoları ben de sana bemdekilerş ticaret yapak
Ay gencecikhoşgeldin cancazım
Ben şu an sabitim.. yarın eksiye geçer inşallah ♥
Ben yapmak istiyorum canım onu ilerleryen 3-5 günde adepte olacağım ona.. şimdi bi yemek düzenimizin oluşması lazım.. ben de 16-8 başlayıp açlıpı olabildiğince uzatmaya çalışocam.. ben inşallah 2 ana bir ara şeklinde yapmak istiyorum ama ara derken yulaf lapası vs gibi doyurucu yerim öyle bir iki hurma vs değil..
Ben güne çok güzel başladımmm
Ve full motive hissediyorum
Sizin durumunuz farklı olmuş ama ben kendim de ekmek tüketiyorum diyetimde. Eşimin kalorisi ve yedikleri benden biraz fazla olacak sadece. Onun dışında aynı şeyleri yiyeceğiz
Evet başka ölçü gondermeye cesareti olan yokmuuu
Madem sekersıze basiıyorsunuz yrın sabah ölçünün bakalim
Kızlar herkes olcusunu bu hafta versin adil olalım
Kaptan cok sıkı korkuyom |
Hoş bulduum! ♥ Yaşımız hep 19. Herkes çıtır burada bence.p90x3'ü ne zaman aldınız? Keşke bilseydim... Dün minik bir araştırmayla p90x3'ü ücretsiz buldum ben. Ne kadar doğru tartışılır ama yabancı sitelerde vardı. Tabii Türkçe altyazısı yok ama... Bir de ne kadar güncel bilemiyorum. Torrent'ten indirmeyi biliyorsanız linkini isteyene mesajlardan atabilirim. ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?