- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.181
Attım size. :) Umarım herkesin işine yarar. Ben de çok mutlu olurum.Ay harika atarsan biz de bakalım pacmancim, herkes faydalansın ne güzel olur.
Yok canim ne iradesi eskiden gerçekten çok iradeliydim suan hic iradem falan yok eskiden diyet yaptigimda hic bi şekilde şaşmazdım ama şuan bi şekilde arada kaçamak oluyor yarın şekersiz diyete başlıyorum hic bırakmayı da dusunmuyorum ama bakalımHamd olsun ben de iyi gidiyorum canımAllah razı olsun, aklımda yoktu canım lokum cekti, şeker orucunda olmasam kesin yerdim ama yemedim
Ayy o ne öyle yaAllah kolaylık versin, insan usenir ya ayrı ayrı pişirmeye
Oo bir anda çok olmuş gerçekten ama azimlisin masallah
Uzun açlık olayına bende inanıyorum leptin hormonunu calıştırmazsak yag yakmaya gecemiyoruz bir türlü.Bence herkese yarayan farklı. Deneyip kendin bulmalısın. Sanırım bana if iyi geldi. Uzun zamandır asla oynamıyordu kilom. Uzun açlık lazımmış bana.
Heh çok güzel işte bu
İşte bu süpersin canimGeçen yaz farkında oLmadan if diyetini yapmıştım. Sekersiz 21 gün ile destekleyince çok faydasını gördüm.
Galiba bugün de farkında olmadan if yapmış oldum. Dün son yemek saatim 15:00 Bugün kahvaltımı saat 10:00 da yedim.17 saat açlık sürem olmuş. Bugün de 17:00 da yeme işimi bitirdim.
Ben de yarın zıplarım.Ortalama ne kadar zıplıyorsunuz?
Sevgili komşumla az önce kahve içiyorduk 1 parça fıstıklı bitter yiyim diye çook ısrar etti ama tabiki yemedim..
A a a a koz ben baya baya kazık mı yedimHoş bulduum! ♥ Yaşımız hep 19. Herkes çıtır burada bence.p90x3'ü ne zaman aldınız? Keşke bilseydim... Dün minik bir araştırmayla p90x3'ü ücretsiz buldum ben. Ne kadar doğru tartışılır ama yabancı sitelerde vardı. Tabii Türkçe altyazısı yok ama... Bir de ne kadar güncel bilemiyorum. Torrent'ten indirmeyi biliyorsanız linkini isteyene mesajlardan atabilirim. ♥
Bana at bebeğim linkini bi bakayımHoş bulduum! ♥ Yaşımız hep 19. Herkes çıtır burada bence.p90x3'ü ne zaman aldınız? Keşke bilseydim... Dün minik bir araştırmayla p90x3'ü ücretsiz buldum ben. Ne kadar doğru tartışılır ama yabancı sitelerde vardı. Tabii Türkçe altyazısı yok ama... Bir de ne kadar güncel bilemiyorum. Torrent'ten indirmeyi biliyorsanız linkini isteyene mesajlardan atabilirim. ♥
Ben de atayım kızEvet başka ölçü gondermeye cesareti olan yokmuuu
Madem sekersıze basiıyorsunuz yrın sabah ölçünün bakalim
Kızlar herkes olcusunu bu hafta versin adil olalım
Bir de ben kendimi bildim bileli kilo almaya müsait bir yapıdayım o yüzden yıllardır diyet yapıyorum. Bir tek son 2 sene diyet yapmadım çünkü gerçekten zayıflamıştım ve az yiyordum. Sonra iş değişikliği işsiz kalma salgın süreci derken kilo aldım.
Ama benim de şöyle bir huyum var ki diyet listesi olmadan diyet yapamıyorum. Yani illa internetten bir diyet listesi bulacağım ve ona uyacağım. Kafama göre y aptığım tüm diyetleri bozuyorum.Ama kısa kısa farklı farklı diyetler yapınca güzel kilo veriyorum. Mesela karatay, dukan, montignac falan yapıyorlar ben öyle uzun süreli diyetleri sürdüremiyorum. Diyetten diyete zıplamak daha çok keyifli geliyor bana bilmiyorum herkesin düşüncesi farklıdır tabii benim böyle.
Ayy vallahi çok üzülürüm. İnşallah farklısıdır.A a a a koz ben baya baya kazık mı yedim
Eskiden yaptıysan şimdi de yaparsın, en azından yapamıyorum artık deme ki kendi motivasyonunu düşürmeYok canim ne iradesi eskiden gerçekten çok iradeliydim suan hic iradem falan yok eskiden diyet yaptigimda hic bi şekilde şaşmazdım ama şuan bi şekilde arada kaçamak oluyor yarın şekersiz diyete başlıyorum hic bırakmayı da dusunmuyorum ama bakalım
Ben bugün eksi bekliyordum olmadi. Bu günlerde regl olmam gerekiyordu oda olmadi. Dün iki defa kardio yaptım birini geç yapmıştım onun etkisi varmi bilmiyorum. Bugün kardiolari erken yapacağım diğerlerini akşam yapacagim. Bide uyku duzenimi kuramadım sabah 5 de ancak uyuyabiliyorum. Onunda etkisi oluyordur. Sporu ayarlarım bugün yarın sabah eksi olmazsa biseyler yapacağız artık
Pirinç ve makarna hiç pişmiyor evimizde bilerek yapmıyorum yemesin diye.Kendimde yemiyorum zaten diyetlerimde yok. Ekmeği engel olamıyorum mutlaka yiyor neyse buna da şükür demek lazım işyerleri açılınca daha hızlı verir heralde hareket etmeye başlayınca
Ben de atayım kız ✌
Göğüs 97
Bel 79
Kalça 103
Üst bacak 58
Kola 28
Ait bacak ve kilo nirdeeeBen de atayım kız ✌
Göğüs 97
Bel 79
Kalça 103
Üst bacak 58
Kola 28
Bende vereyim miGulmeee senınkiler nırdeee,bakalım inceliğini koruyabilcenmi
Selamlar herkese, uzun bir süredir gelemedim hiç. Nasılsınız? İyi bayramlar bu arada hepinize. Evde geçirdiğimiz değişik bir bayram oldu, inşallah artık düzelir her şey.
Buda nazar boncuğumuzun gidişinin kanıtı
Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Çikolatanın bitteri bile yasak mesela. Ya da meyve suyu içmek yasak kendin sıksan bile. 1 meyve yerine 3 adet kuru meyve yiyebiliyosun. Daha fazlası yasak. Gibi gibicok farklı detay yok en önemli detay şu, 10 günde bir bile olsa kaçamak ödül vs yok. 21 gün boyunca ödül adı altında birşey yemek yok
Bu gidişle mezun olup tatlı yiyip takıma geri döncezArttırıyorum ve 10 halka tatlısı diyorummm
kaptanim bu gidişle yeni bir takım kurup bizi atacaksın gibi duruyorSekersizden nereye bağlandık ne diyorsunuz ayolll kalbime incek
Tabi erkekler hemen yakıyor ben eşimde daha az yememe rağmen aynı miktarda kilo aldıkBiz de5 ay önce eşimle diyete başlamıştıkCalypso95 Hem de diyetisyene gittik birlikte. Eşim 10 kg verdi ben yerimde saydım. Olumsuz örnek anlattım ama erkeklerin bünyesi daha hızlı çalışıyor yaa beni resmen demoralize etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?