Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canim ne iradesi eskiden gerçekten çok iradeliydim suan hic iradem falan yok eskiden diyet yaptigimda hic bi şekilde şaşmazdım ama şuan bi şekilde arada kaçamak oluyor yarın şekersiz diyete başlıyorum hic bırakmayı da dusunmuyorum ama bakalım

Heh çok güzel işte bu

İşte bu süpersin canim

A a a a koz ben baya baya kazık mı yedim

Bana at bebeğim linkini bi bakayım

Zamanında dukanla çookkk iyi kilo verdim yaa benim efsane diyeyim odur. Ara ara da kızlarla dukan express yapardık burada hep birlikte. Çok keyifli olurdu. fancynancy 0zlem le dukan express yapmışlığımız çoktur.

Eskiden yaptıysan şimdi de yaparsın, en azından yapamıyorum artık deme ki kendi motivasyonunu düşürmeevrene olumlu mesaj gonder

Hilal arada bi nefes al. Hızlı hızlı gidiyordun arada da bir yavaşla bir zahmet. Tozu dumana kattın kaç haftadır bi dur bize de fırsat ver yeterince demoralize oldum sayende yaaa Ama cidden zihnimi asıl açan sen oldun ahahahahah Sen de inemiyordun ya çünkü dimi? Baktım sana uzun açlık yaradı, ben de if e başladım bi de öyle deneyeyim bakalım bana da olacak mı dedim ve eksiye düştüm.

Ekmekte yağ yok hiç olmazsa...

Ay hadi nazar boncuğu alalım bu hafta

Ah Sevgi ben de katılmayı çok isterdim böyle diyetler bana iyi geliyor aslında ama biz İzmir’e gideceğiz. Muhtemelen Haziran’ın ilk veya 2. Haftası olacak. Orada da dengeleyerek devam edeceğim. Bu da muhtemelen kalori hesabı yaparak olacak. İf’e de 21 güne de uymam zor olur. Ama dönünce bomba gibi döneceğime eminim. O zaman hep birlikte yapabileceğimiz programlara uyarım. Hatta hep birlikte bir diyete bağlı birlikte yapmak daha da keyifli oluyor.

Arttırıyorum ve 10 halka tatlısı diyorummm
Bu gidişle mezun olup tatlı yiyip takıma geri döncez
Sekersizden nereye bağlandık ne diyorsunuz ayolll kalbime incek
kaptanim bu gidişle yeni bir takım kurup bizi atacaksın gibi duruyor
Tabi erkekler hemen yakıyor ben eşimde daha az yememe rağmen aynı miktarda kilo aldık ben diyete başladım biraz azalttım tabi kiloları. Benim işim bu olunca diyetle ayarlayıp verdiricem ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…