- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.201
Evet yoluma birlikte devam edeceklerimi listeliyordum bendekaptanim bu gidişle yeni bir takım kurup bizi atacaksın gibi duruyor
Canım o bir kere gitti mi geri gelmiyor maalesef tur bitimine 3 etap kala kaybettik kendisini oyüzden cok uzulmüştüm :/ öbür tura inşallahAy hadi nazar boncuğu alalım bu hafta
1. Nota falan denilen şey tam olarak ne ola kiCanım o bir kere gitti mi geri gelmiyor maalesef tur bitimine 3 etap kala kaybettik kendisini oyüzden cok uzulmüştüm :/ öbür tura artık
Bu hafta notayı sildirmeye calışacagız artık
Canım kafan karışmasın ama ozetle ekteki durum :) zamanla tüm kurallar yarışma işleyişi tablolar oturur kafanda yani seninde daha once dediğin gibi burası baya ciddiye alıyor hersey kurallara göre ilerliyor ve iyikide öyle oluyor1. Nota falan denilen şey tam olarak ne ola ki
Tm tm kızma kızmaGulmeee senınkiler nırdeee,bakalım inceliğini koruyabilcenmi
Canım kafan karışmasın ama ozetle ekteki durum :) zamanla tüm kurallar yarışma işleyişi tablolar oturur kafanda yani seninde daha once dediğin gibi burası baya ciddiye alıyor hersey kurallara göre ilerliyor ve iyikide öyle oluyoryoksa kimse kilo veremiyor çünkü
Ben daha sonra yazayımTm tm kızma kızma
Bel 62
Basen 86
Göğüs 83
Üst bacak 46
Alt bacak 30
Kilo 51
Boy 159
Rica ederim canımAaa baya ciddi! Kuralları baya okumuştum, bu kısmı biraz unutmuşum. Neyse gideyim de biraz daha su içeyim o zaman.metabolizmam hızlansın hahahah Teşekkür ederim hemen bilgilendirdiğiniz için.
Tamam canımm
Harikaaa
Kızlar birazcikk organizasyon katalım işe
Ben bu akşam şekersiz yapanların listesini paylaşayım, bilelim kim var kim yok.
Sonra her akşam menü değerlendirmesi yapalım. Normalde herkesin birbirine menü değerlendirmesi yapması gerekiyor ama yapmıyoruz maalesefen azından şekersiz yapanlar birbirini eleştirsin ☺
21 gün boyunca hiç bozmadan ilerleyince 2-6 kilo arası veriliyormuş. Bakalım en çok kim verecek
Bugün başlamayanlar var ya da şekersiz konusunu yeni görenler var. O yüzden 21 günün 1. Gününü yarından itibaren başlatalım ne dersiniz? Ben her gün 1. Şekersiz gün özeti, 2. Şekersiz gün özeti vs diye tüm katılanlari ve menülerini alintilayarak buraya eklerim. Kacamaksiz bitirdigimiz her güne bir tik atar, eleştirimizi yapar günü bitiririz. Ne dersinCherry Mom
zaten çoğu kişi katildi. Belki bu herkesin hoşuna gider komple herkes katılır
huuuu ne dersiniz kızlar? Bir okuyun heleeee
2 gün pirinç lapası 4 gün 5'te5 diyeti yaptım. 6 günde 1.6 kilo verdim canım düz 1 hafta işte.Ay dahi senln sonuçlar noldu canım geçmiş mesajlara çok gidemedim?
Ben de 16 8 yapıyorum 18 6 da varmış ama onu daha ilerde yapmayı düşünüyorum iyice alışıncaBen yapmak istiyorum canım onu ilerleryen 3-5 günde adepte olacağım ona.. şimdi bi yemek düzenimizin oluşması lazım.. ben de 16-8 başlayıp açlıpı olabildiğince uzatmaya çalışocam.. ben inşallah 2 ana bir ara şeklinde yapmak istiyorum ama ara derken yulaf lapası vs gibi doyurucu yerim öyle bir iki hurma vs değil..
Ben 16 8 başladım biraz alışayım 1 haftaya 18 6 ya geçerim mutlakaBen 3 gündür İf yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.18/6 yapıyorum. 12’de yemeye başlayıp 6’da bitiriyorum.
Boy kaç bebeBak kalça erimiş sendeAma resmen aynıyız, bu kadarına pesss....
Ay inşallah geri almazsın canım o kiloları2 gün pirinç lapası 4 gün 5'te5 diyeti yaptım. 6 günde 1.6 kilo verdim canım düz 1 hafta işte.Şimdi başka bir diyetle devam ediyorum
Ben de 16 8 yapıyorum 18 6 da varmış ama onu daha ilerde yapmayı düşünüyorum iyice alışınca
Ben 16 8 başladım biraz alışayım 1 haftaya 18 6 ya geçerim mutlaka
Alt bacak nireAit bacak ve kilo nirdeee
Yok canım şuan 4 günlük bir diyetteyim. IF zaten diyet değil bir beslenme biçimi. Zaman aralığına sıkıştırıyorum yani yeme işini 8 saat boyunca yiyorum 16 saat açlık çekiyorum.Ay inşallah geri almazsın canım o kiloları
Şimdi bir hafta mı if yapacaksın
Boy kaç bebeben de 168 benim daha kötüydü ölçüler 115 di kalça 88 di bel yaaaa
Of deme demeee zaten spor yapmayı özledim artık moralim bozuluyo yarın sabah ilk işim spor yapmak olacak vücut unuttu mu acaba sporu
Evett lütfenOf deme demeee zaten spor yapmayı özledim artık moralim bozuluyo yarın sabah ilk işim spor yapmak olacak vücut unuttu mu acaba sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?