Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. Nota falan denilen şey tam olarak ne ola ki
Canım kafan karışmasın ama ozetle ekteki durum :) zamanla tüm kurallar yarışma işleyişi tablolar oturur kafanda yani seninde daha once dediğin gibi burası baya ciddiye alıyor hersey kurallara göre ilerliyor ve iyikide öyle oluyor yoksa kimse kilo veremiyor çünkü

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-26-21-07-06-202_com.opera.browser.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 27

Aaa baya ciddi! Kuralları baya okumuştum, bu kısmı biraz unutmuşum. Neyse gideyim de biraz daha su içeyim o zaman. metabolizmam hızlansın hahahah Teşekkür ederim hemen bilgilendirdiğiniz için.

yaa ben de acaba en azından İzmir’e gidene kadar katılsam olur mu acaba? Belki orada da devam ederim belli de olmaz...

Ay dahi senln sonuçlar noldu canım geçmiş mesajlara çok gidemedim?
2 gün pirinç lapası 4 gün 5'te5 diyeti yaptım. 6 günde 1.6 kilo verdim canım düz 1 hafta işte. Şimdi başka bir diyetle devam ediyorum
Ben de 16 8 yapıyorum 18 6 da varmış ama onu daha ilerde yapmayı düşünüyorum iyice alışınca
Ben 3 gündür İf yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.18/6 yapıyorum. 12’de yemeye başlayıp 6’da bitiriyorum.
Ben 16 8 başladım biraz alışayım 1 haftaya 18 6 ya geçerim mutlaka

Ay inşallah geri almazsın canım o kiloları
Şimdi bir hafta mı if yapacaksın

Ay inşallah geri almazsın canım o kiloları
Şimdi bir hafta mı if yapacaksın
Yok canım şuan 4 günlük bir diyetteyim. IF zaten diyet değil bir beslenme biçimi. Zaman aralığına sıkıştırıyorum yani yeme işini 8 saat boyunca yiyorum 16 saat açlık çekiyorum.

Şuanki diyetim sabah haşlanmış yumurta peynir yeşil çay yeşillik, öğle ve akşam çorba salata yoğurt var. Evde yoğurt kalmadı ondan yiyemedim yarın yasak kalkınca yoğurt alıp 3 gün daha yapıcam 63.2 ile başladım cuma sabahı 3 günün sonucunu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…