Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz ben kahvaltımda menemen 1 dilim ekmek(cavdar)rika tulum peyniri yedim biraz önce de sade türk kahvesi ile 10 tane antep fıstığı kahvaltıyı geç yaptığım için oglen yemek yemedim akşam 5 tane mercimek köftesi ve ayran 1 tane kaçamağım var 1 küçük kase aucekirdegi çitledim 30 dk yürüyüş

Anladım canım kolay gelsin değişik değişik salata yap kendine ooh mis içine yerin de olsam ben kuru börülce nohut vs koyarsın daha da iyi doyarsın
Ooo sen bayaa iyi vermişsin o zaman. Benim en fazlam kalça 106 işte. Daha fazla olmadı hiç. Boyum 1.66
Crtl c Ctrl v olmuşuz biz
Bilek ile diz arası yarım bakim bakalım

Cnm menümüzü
Buraya yazıyoruz

Bunların hepsini biriken 230 puan cezana aldım gitti tebrik ederim canım 50 dk cardio hiç kpaöy birşey degilllll

Evet başka ölçü gondermeye cesareti olan yokmuuu
Madem sekersıze basiıyorsunuz yrın sabah ölçünün bakalim
Kızlar herkes olcusunu bu hafta versin adil olalım
Tamam ben de ölçülcem yarın ama basen ve üst bacak farkı ne basen ölçüsünü popo ortasından mi aliyoduk
Çok iyisin sevgicim bugün aklımdaydın ben de yazacaktım sana nerelerdesin, ne yapıyorsun diye ama çok geç bakabildim. Daha okuyacak 15 sayfam var yavaş yavaş geliyorum.
Bugün herşeye başlayacaktım yavrum yeme işini bozmadım ama spor yapamadım bizim arkadaşların evde suyu kesilmiş yemeğe çaya bize geldiler kaldı spor neyse ki 1. Gün için yarını seçtik
Kesinlikle canım sırf hep beraber daha rahat motive oluruz diye daha çok katılım olsun istedim zaten
birsevgi hedefimiz aynı boyun kaçtı senin canım
Kisayim ben kısaa 1.58
yaa ben de acaba en azından İzmir’e gidene kadar katılsam olur mu acaba? Belki orada da devam ederim belli de olmaz...
Tabi kiii şimdi herkes yarın 1. Güne başlayacak ama belki aralarda birisi sallıyorum 12. Günde bozdu, yeniden 1. Güne dönecek. Ben onu her akşam özet geçerken belirtecegim. Örneğin x kişisi şekersiz 3. Günde, y kişisi şekersiz 13. Günde vs diye. Mümkün olduğunca aynı günde gitmeye çalışcaz ama elbet arada fire vereceğiz

Etkisini yapınca anlarsın cnm. Sağlıklı beslenmeyle birleşince etkisi büyük.
Geçen yıl pacman gibi Torent'ten indirmiştim ama sedece bir kac gün yaptim devam etmedim. Sen bunu A y ku t Ho ca ' dan mı aldin?
Canım aynı videolar.Zaten çok eski bir program aslında zamanında CD'si falan vardı galiba. Şimdi ticaret için özel bir program hazırlamışlar gibi reklam yapıyorlar . Sözde birde kisiye özel beslenme programı da var diyip if diyetini öneriyorlar.
A a a a koz ben baya baya kazık mı yedim
Sağlık olsun artık..
Yine yaparız. ilk ekspress diyetinde iyi kilo vermiştim.

Ay tamam beni de ekle listeyeee

Sabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin

Ara
Sade türk kahvesi
Yarım avuç Leblebi ve kuru üzüm

Akşam
Bir porsiyon makarna

Arkadaşlar bizdeydi kek yaptım amaaa yemedim
Kek için tebrikler
Ama sende bayadır spor yok

Menü de sporlarda cok güzel
Evettt yarın zıp günü veee ben cok iddialıyım

Evet ben 100 gr en fazla verdiğim 500 gr di oda baya kendimi yırta yırta oluyordu. Ayda 1 kiloyu tamamlayamadigim zamanlar oldu ramazan da 4 kilo verdim. Hem uzun açlık hemde kalori alimi yarı yariya azalmıştı benim ne kadr dikkat etekte oruç gibi olmuyor illaki 1 meyve kuru yemiş bisey ağzımıza atıyoruz çok görünmese de toplayınca baya kalori oluyor yine de. Ramazanda benim en fazla aldığım kalori 1200 du. Şimdi bunu ayarlayamiyorum. gençlerin önünü açıyorum çekiliyorum kenara seneye ramazanda görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…