- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.941
Teşekkür ederiz ablasııGeçmiş olsun neyi var lokumun
1 dilim canım ama hani günde iki meyve hakkı oluyor ya. Eğer diğer öğünlerde kuru meyve falan yemediysen tüm hakkını kavunda kullanıp 2 dilim de yiyebilirsinKizlar bulgur pilavı yapacağım,salata,turşu , yoğurt olacak elbet.bir saate yerim.yanina kavun da yemek istiyorum kaç dilim hakkım varCherry Mom birsevgi
Ay geçmiş olsun kuzuyaaTeşekkür ederiz ablasııgeçen yağmurda ıslandı çok titredi üşütmüş herhalde ishal oldu çok halsiz hiç kalkmıyo
Bulgur pilavı da 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık yiyebiliyosun canım diyelim ki gün içinde başka hiç ekmek yemedin, 6 kaşık yiyebilirsinKizlar bulgur pilavı yapacağım,salata,turşu , yoğurt olacak elbet.bir saate yerim.yanina kavun da yemek istiyorum kaç dilim hakkım varCherry Mom birsevgi
Bu hafta Sende bir borek hatırlıyorum67/67.3/-0.3/-0.44
Ben anlamiyorum neden voyle oldu..hic ommadii kadar son 2 haftadir spora yuklendim..makarna pilav yemedim..bi tek su icemedim..nedir bu acaba yine mi hormonlarim alt ust oldu ki
Tost börek ben de baktım şimdi var evet . Bazı günler de hiç dengeli beslenme yok yani besin öğelerinden çok düzensiz alım var belki metabolizmayı o da yavaşlarmış olabilir.Bu hafta Sende bir borek hatırlıyorum
Birde sayfada yine çok aktif değildn menü yazdın +1 yorum yaptın cıktın genelde
İyi diyebileceğimiz sporlar haftada 3 gün olmuş biride dün maalesef o da ödem yapmıştır
Üzgünüm çok uzun zamandır ekibe olumsuz etkin oluyor nermincimödem var ise yeşil çay lahana maydanoz tavsiye ederim
Sağol canımTost börek ben de baktım şimdi var evet . Bazı günler de hiç dengeli beslenme yok yani besin öğelerinden çok düzensiz alım var belki metabolizmayı o da yavaşlarmış olabilir.
Ekip ucuyor sen yoksunYeni gelen hatunlar maşallah çok azimli gördüm sizi
Buna mi ağlıyorsun suskun bu kiloya gelebilmek için nerden baksan 1.5 yılım var hatta acaba o günleri görürmüşüm diyorum bazen kendi kendime sabret acele ettirmeyi gerekecek bi kilon yok ben 90 ları göreyim diye heyecan yapiyorumAğlamak istiyorummenulerime spoara her gün dikkat ettim ama verdiğim sadece 100 Gr Cherry Mom sanırım haklısın uyku konusunda ama erken uyuma imkanım yok, erken kalkmayı da çok seviyorum,gündüz uykumu bir saat artırmak işe yarar mı dersin?
Geçen hafta 60.0
Guncel 59.9
Oran:0,16
Ceylan hoş geldin nerelerdeydinYeni gelen hatunlar maşallah çok azimli gördüm sizi
Sanırım Suskunhanim .!. 1 haftada sadece 100 gram vermiş olmasına ağlıyor 59 kilo olmasına değil deCeylan hoş geldin nerelerdeydin
Yeni gelen hatunlardan biri 59 oldugu icin ağlıyor bende be zamsn 59 u görürüm diye ağlıyorum
Canim ben bugün aynı yargıyla 3 kere tartıldım üçünde de ayri sonuç veriyor kırarım geliyor artik.sabah tartıldım 109.1 sonra tartıldım 108.8 simdi işten gelirken tartıldım baya yürüdüm yürüyüş sonrası tartılmak doğru değil dayanamadım tartıldım simdede 111. Gösteriyor balkondan aşağıya mi atsam ne 5 lik su koydum doğru tartıyor beni her seferinde farkli farkliBende mi gidip başka başka tartılarda tartılsam ne yapsamac ac spor yapmak hiç bana göre değil vallaha basim dönüyor midem bulanıyor gücüm yok susuyorum ağırlık yapmasin diye içemiyorum. Sabah sabah çektiğim çileye bak ya
:)onu farkettimde zatwn düşük kilolarda verilen kilolarda daha az oluyor normalde benim kilolarda birinin dikkat ederse vermesi gerilemem kilo 3 civarı keske 60 olsaydın da 100 gr verdiğim için bebde ağlasaydım insallah burda o günleride görürüzSanırım Suskunhanim .!. 1 haftada sadece 100 gram vermiş olmasına ağlıyor 59 kilo olmasına değil deBen 2 günde 100 gram vermeyince tartının üstüne zıplayasım geliyor onu çok iyi anladım
Tabi ki kilonu şimdi gördüm senin kilo miktarın daha fazla olduğu için 60 kilolarda birisine göre çok daha fazla verebilirsin. Rakam düştükçe kilo vermede düşüyor haklısın.:)onu farkettimde zatwn düşük kilolarda verilen kilolarda daha az oluyor normalde benim kilolarda birinin dikkat ederse vermesi gerilemem kilo 3 civarı keske 60 olsaydın da 100 gr verdiğim için bebde ağlasaydım insallah burda o günleride görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?