- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.901
Kaptan iyi kilo vermiş yandık bu haftaYa canım babam istanbula gitti emreyefe bisiklet almıştık bugün kuruldu ilk heves onu bindiriyorum
Tartım-900 Gr kıyafet falan 1 de ama bilemedim kapalıyım ya kıyafet çok tabi
Canım önünüzdeki hafta şehir dışına çıkıcam evimi boşaltcam falan yani kilo bildirimlerimi yapabilirim ama çok fazla girbilecegimi sanmıyorum gün içinde. Aslında ayrılmak istemem ama diskalifiye olmayayım ayrılmak istiyor de madem :/Maalesef yarismadan ayrılmak istiyor diyebiliriz eger devam edemeyeceksen en azından geri dönme imkanın olur sonra ama diskalifiyede zor
Aslında taşınma vs tabiki tolere edilir ama önceside bildirimsiz oldugu için aktif olmayacagın 3. Hafta olacak :/Canım önünüzdeki hafta şehir dışına çıkıcam evimi boşaltcam falan yani kilo bildirimlerimi yapabilirim ama çok fazla girbilecegimi sanmıyorum gün içinde. Aslında ayrılmak istemem ama diskalifiye olmayayım ayrılmak istiyor de madem :/
Bütün hafta sabah akşam cardiyo yaptım Allahtan annemlerdeydim fırsatım olduKaptan iyi kilo vermiş yandık bu hafta
Ay canım çok pardon bugün hep yollarda yürürken yazdım sizeCherry Mom kaptancim ben yazmıştım seni de etiketlemistim hatta 72.1 diye
Tamam öyle olursa çok sevinirim önümüzdeki hafta artı gelmem , sonrasında da düzenli aktif olurumAslında taşınma vs tabiki tolere edilir ama önceside bildirimsiz oldugu için aktif olmayacagın 3. Hafta olacak :/
Bende istemeye istemeye ayrılmanı istemem
Eger önümüzdeki cuma artı gelmeyeceğine ve sonrasında düzenli paylaşım yapacagına söz verirsen devam edelim canım karar senin olsun yine
Tamam öyle olursa çok sevinirim önümüzdeki hafta artı gelmem , sonrasında da düzenli aktif olurum
Onları
TamamdırOnlarıpawlover açıklar canım liste onda ama anca akşam girer sanırım köpüşü hasta olmus onunla ilgileniyor
Bakıyorum hala:)) ,iyice alıştı çay kaşığından biseyler yemeye. Ama yeteri kadar uçamıyor henüz
Yaa bu kadar gün yaşadığına görr artık toparlar inşallah ne güzel bir şey yaptın bir can kurtuldu:) büyüdü biraz
İnşallah ya biraz havalanarak uçmayı basarabilse salcam bahçeye, çok sıkılıyordur kutuda eminim. Ama hala yere yakın uçuyor hoplaya zıplayaYaa bu kadar gün yaşadığına görr artık toparlar inşallah ne güzel bir şey yaptın bir can kurtuldu
bir saat olacak uyutali,içim gidiyordu ki kalktim , akşam sizabilmek ocinHahajaja valla imkanın varsa bence değerlendir canım
Tebrikler canim
100 Gr diş kıyafet için az kaptanim,en az 400-500 ve dusebilirsin benceYa canım babam istanbula gitti emreyefe bisiklet almıştık bugün kuruldu ilk heves onu bindiriyorum
Tartım-900 Gr kıyafet falan 1 de ama bilemedim kapalıyım ya kıyafet çok tabi
Onlarıpawlover açıklar canım liste onda ama anca akşam girer sanırım köpüşü hasta olmus onunla ilgileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?