Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maalesef yarismadan ayrılmak istiyor diyebiliriz eger devam edemeyeceksen en azından geri dönme imkanın olur sonra ama diskalifiyede zor
Canım önünüzdeki hafta şehir dışına çıkıcam evimi boşaltcam falan yani kilo bildirimlerimi yapabilirim ama çok fazla girbilecegimi sanmıyorum gün içinde. Aslında ayrılmak istemem ama diskalifiye olmayayım ayrılmak istiyor de madem :/

Aslında taşınma vs tabiki tolere edilir ama önceside bildirimsiz oldugu için aktif olmayacagın 3. Hafta olacak :/
Bende istemeye istemeye ayrılmanı istemem
Eger önümüzdeki cuma artı gelmeyeceğine ve sonrasında düzenli paylaşım yapacagına söz verirsen devam edelim canım karar senin olsun yine

Tamam öyle olursa çok sevinirim önümüzdeki hafta artı gelmem , sonrasında da düzenli aktif olurum

Yaa bu kadar gün yaşadığına görr artık toparlar inşallah ne güzel bir şey yaptın bir can kurtuldu
İnşallah ya biraz havalanarak uçmayı basarabilse salcam bahçeye, çok sıkılıyordur kutuda eminim. Ama hala yere yakın uçuyor hoplaya zıplaya arada salonda serbest bırakıyorum nasıl uçtuğunu görmek için
Sağol canimm

Hahajaja valla imkanın varsa bence değerlendir canım
bir saat olacak uyutali,içim gidiyordu ki kalktim , akşam sizabilmek ocin
Tebrikler canim
Canım çekti yarın bende foto çekip iki cumayı karsilastiracagim böyle
Ya canım babam istanbula gitti emreyefe bisiklet almıştık bugün kuruldu ilk heves onu bindiriyorum
Tartım -900 Gr kıyafet falan 1 de ama bilemedim kapalıyım ya kıyafet çok tabi
100 Gr diş kıyafet için az kaptanim,en az 400-500 ve dusebilirsin bence
Onları pawlover açıklar canım liste onda ama anca akşam girer sanırım köpüşü hasta olmus onunla ilgileniyor
pawlover geçmiş olsun, bir an önce iyileşir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…