- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.564
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.921
Bencede az ama kafadan hesap yapamayacağım için çıkan ne ise o dedim yelek melek vardı onu çıkardım eczacı bir garip baktı foto bile çekemedim utandım100 Gr diş kıyafet için az kaptanim,en az 400-500 ve dusebilirsin bence
Bravo valla bende hep o yüzden kıyamayarak geldim bu günlere :) hep yazık günah dedim onca spora..Bende bugün tartı gününü başarı ile atlattım diye kendime ödül olarak makarna salatası yapayım dedim mayonezli. Şöyle bir düşündüm. Sonra dedim bir anlık heves uğruna 10 günün çabasını boşa çıkarıcam yarın tartıda fazla çıkınca moralim bozulacak çünkü biliyorum ki yersem çok yerim kesin artı çıkarır.O yüzden vazgeçtim ve gittim yumurtalarımı haşlamaya başladım peynir yeşillik ile klasik kahvaltımı edicem şimdi. Kendimle gurur duyuyorum bu yüzden.
Ama kendime de söz verdim 59'u gördüğüm tartı sonrasında 1 kez olsun yiyeceğim o makarna salatasını
Ben mayonezli olmadan yiyemiyorum içine turşu bezelye havuç falan derken iyice kalorisi artacak boşver be kaptanımBravo valla bende hep o yüzden kıyamarak geldim bu günlere :) hep yazık günah dedim onca spora..
Ama bari yoğurtla falan yapsaydın sade makarna diyetlerde var nefsin körelirdi :)
bir saat olacak uyutali,içim gidiyordu ki kalktim , akşam sizabilmek ocin
Tebrikler canim
Canım çekti yarın bende foto çekip iki cumayı karsilastiracagim böyle
100 Gr diş kıyafet için az kaptanim,en az 400-500 ve dusebilirsin bence
pawlover geçmiş olsun, bir an önce iyileşir umarım
Bende bugün tartı gününü başarı ile atlattım diye kendime ödül olarak makarna salatası yapayım dedim mayonezli. Şöyle bir düşündüm. Sonra dedim bir anlık heves uğruna 10 günün çabasını boşa çıkarıcam yarın tartıda fazla çıkınca moralim bozulacak çünkü biliyorum ki yersem çok yerim kesin artı çıkarır.O yüzden vazgeçtim ve gittim yumurtalarımı haşlamaya başladım peynir yeşillik ile klasik kahvaltımı edicem şimdi. Kendimle gurur duyuyorum bu yüzden.
Ama kendime de söz verdim 59'u gördüğüm tartı sonrasında 1 kez olsun yiyeceğim o makarna salatasını
Cnm öncekile tebrik ediyorum. Ekmek yerine abartmadan makarna yiyebilirdin aslında. Diyetisyenlerde bu şekilde tavsiye ediyor.Şimdi ben o makarna salatasını yemek için bir an önce 59 olmaya çalışırım kendimi biliyorum ahahaha
3 kilo daha sıkarım dişimiCnm öncekile tebrik ediyorum. Ekmek yerine abartmadan makarna yiyebilirdin aslında. Diyetisyenlerde bu şekilde tavsiye ediyor.
Şimdi baktım da 59 olmana az kalmış. inşallah her hafta güzel sonuçlar alırsın.
Aslında alışık olması lazım, tartıya kim eskisi gibi çıkıyor kiBencede az ama kafadan hesap yapamayacağım için çıkan ne ise o dedim yelek melek vardı onu çıkardım eczacı bir garip baktı foto bile çekemedim utandım
Ay teşekkür ederim, inşallah unutmayıp etiketlerim seni deTeşekkür ediyorum cnm. Haftaya Cuma için tartı sonucu merakla beklicem.Güzel sonuçlar alacaksın inşallah.
De mi de miGördüğüm kadarıyla herkes eksilerde kimimiz 70lerin altına inmiş kimimiz de 60ların altına doğru yol alıyor. Allah hepimize güç kuvvet irade versin bu yolda hep birlik tam birlik yola devammm!!!
SüperrEşim su içemiyorum diye bana gitmiş 750ml lik sporcu mataralarından almış çok mutlu oldum içine limon sıkıp içmeye başladım dün o matara sayesinde 1.5 litreye yakın su içtim. Her gün 2 tane içmeye çalışıcam ondan
Aktif bir hayatımız olsa daha çok kilo veririz daha kısa sürede. Ben kendimden örnek vereyim 5günlük diyeti aktif spor yaparken dışarda vakit geçirirken yaptığımda 5 günde 2 kilo küsür giderdi. Bu defa yaptığımda neredeyse sıfır hareket ile anca 1 kilo verdim. Spor çok fark ettiriyor. Kilo verme sürecini gerçekten kısaltıp etkiliyor.Bende 1 ay boyunca annemlerdeyim kendi evimde spor çok iyi yapamıyorum hep gece yarısına kalıyor o da hem verimli olmuyor hemde uykudan çalıyor oğluş zaten 6 da kalkıyor ,
İyi ki şekersize başlamışız yoksa annemde kek kurabiye eksik olmuyor ordanda çektim elimi
Bu bir ay bana kamp gibi olacak bol yürüyüş artı aç karna cardio
Benimki de 1 milyoncudan almış 10 TL hiçbir şey yani bize sağladığı katkının yanında. Hem spora giderken de suluğum olmuş olduSüperr ✌ öyle baya içiyor insan bende burada yok diye dün gittim aldım bardağa koy iç üşeniyorum
Off super mezun döneceksin o zamanBende 1 ay boyunca annemlerdeyim kendi evimde spor çok iyi yapamıyorum hep gece yarısına kalıyor o da hem verimli olmuyor hemde uykudan çalıyor oğluş zaten 6 da kalkıyor ,
İyi ki şekersize başlamışız yoksa annemde kek kurabiye eksik olmuyor ordanda çektim elimi
Bu bir ay bana kamp gibi olacak bol yürüyüş artı aç karna cardio
Bana da böyle çok iyi geldi yoksa misafirliğe git misafir çağır derken ne kadar dikkat etsende biseyler kaçıyordu. Bu şekilde yapmıyorum yemiyorum yapıp zorla yedirende yok cok iyi oluyorAktif bir hayatımız olsa daha çok kilo veririz daha kısa sürede. Ben kendimden örnek vereyim 5günlük diyeti aktif spor yaparken dışarda vakit geçirirken yaptığımda 5 günde 2 kilo küsür giderdi. Bu defa yaptığımda neredeyse sıfır hareket ile anca 1 kilo verdim. Spor çok fark ettiriyor. Kilo verme sürecini gerçekten kısaltıp etkiliyor.
Teşekkür ederimmbir saat olacak uyutali,içim gidiyordu ki kalktim , akşam sizabilmek ocin
Tebrikler canim
Canım çekti yarın bende foto çekip iki cumayı karsilastiracagim böyle
100 Gr diş kıyafet için az kaptanim,en az 400-500 ve dusebilirsin bence
pawlover geçmiş olsun, bir an önce iyileşir umarım
Geçmiş olsun neyi var lokumunTeşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?