Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar biz arkadaşlara gecicez 8e doğru. Yarışmayı tam zamanında açıklamaya çalışcam siz yine 10 da atmış olun bana
Bugün yürüyüş günü dimi? Bunuda mi yarışma olarak yapıyoruz canım? Ben çok yürüdüm menülerde yazdım ama boş günlerde ve zip zip gününde yürümüşüm demek..

Bugün yürüyüş günü dimi? Bunuda mi yarışma olarak yapıyoruz canım? Ben çok yürüdüm menülerde yazdım ama boş günlerde ve zip zip gününde yürümüşüm demek..
Evet canım bugün yürüyüş yarışı var:) ilk sayfaya bak, hangi günler hangi yarışma olduğu yazıyor

Çok haklısın Esra'cım gerçekten evde çocukla çalışmak çok çok zor! Hepimize sabırlar diliyorum. Bazen gerçekten ben de kafayı yiyecek duruma geliyorum.

Aaaa Özlemcim sen de döndün mü buralara? Şimdi mesajını görünce yazmak istedim. Nasılsın? Nasıl gidiyor?

O kadar beklemeyeyim ya ben temmuz basında 99 u görmek istiyorum ondan sonra yavas yavas agir ağır veririm

O kadar beklemeyeyim ya ben temmuz basında 99 u görmek istiyorum ondan sonra yavas yavas agir ağır veririm
Eşime uyguladıklarımı söyleyeyim belki yararı dokunur.

Bol su içiyor limonlu. Sabahları yumurta yiyor haşlanmış ya da yağsız tavada. Yanına peynir zeytin vs normal kahvaltı. Aralarda muz yiyor süt içiyor meyveli yoğurt yiyor. Akşamları da sebzeli tavuk ya da düz tavada tavuk yiyor. Kahvaltıda dahil yediklerinin hepsine pulbiber gibi acı baharatlar atıyoruz. Genel olarak baktığımızda protein ağırlıklı beslenerek ve doyarak kilo veriyor. Başladığından beri bana hiç açım demedi yani ben ondan az yiyorum ondan daha çok açım diyorum

Beni hatırlayan varmı. 70.7 oldum. Gündüz 30 dakika bölgesel pilates. Akşam 1 saat yürüyüş yine 30 dakika bölgesel pilates ve dikkat ediyorum. Bazen kaçırıyorum yavaş ama veriyorum. 1 yil önce 84.1 ile başladım. Emzirdigim için yavaş yavaş ama son 1 aydır artık hızlandırdım. Şuan 21 günlük diyete girdim artık havaların sıcağıyla daha zor 68 olsam şimdilik yeter bana. Takı hedef 65 yani son 7 kilo bakalım

Görebilirsin çok uzak değil. Su an haftada 1.5 2 kilo verebilirsin. Çok ac kalarak falan değil. Sağlıklı beslenerek vereceksin böyle hem metabolizma yavaşlamaz hemde en çok vereceğin dönemi değerlendirmiş olursun. Temmuz basında iki haneli rakamları görelim

Aynen bende ortalama 1.5 civarı veriyorum adam gibi spor yapmadan üstelik. Öyle yerlerde yuvarlanacak kadar da aç kalmıyorum ha geceye doğru uyanık kaldığım için açlık hissi başlıyor onu da limonlu su içerek durduruyorum. Ben 60lı kiloda 1.5e yakın veriyorsam terliklide çoook çok rahat kilo verebilir hemde 2 kilodan da fazla gidebilir. Bu tamamen onun iradesine bağlı

Yok estagfirullah olur mu hiç öyle, benim derdim şeker orucu yaparken,sporsuz gün gecirmezken giden 100gr a. Ayrıca senin boyun kkac?vücut kitle indeksi önemli kilodan ziyade
Ceylan hoş geldin nerelerdeydin
Yeni gelen hatunlardan biri 59 oldugu icin ağlıyor bende be zamsn 59 u görürüm diye ağlıyorum
Bak bak hemen de konusurmus arkamdan gel bu hafta seninle sporda yarışalım da tatlıya bağlayalım ne dersin?:)
Sanırım Suskunhanim .!. 1 haftada sadece 100 gram vermiş olmasına ağlıyor 59 kilo olmasına değil de Ben 2 günde 100 gram vermeyince tartının üstüne zıplayasım geliyor onu çok iyi anladım
hah beni anlayan biri yasasin
Suskunu yanlış yazmışsın
Haftaya hedefimi 58.8 yapıyorum ben de kaptanim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…