- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.001
Bugün yürüyüş günü dimi? Bunuda mi yarışma olarak yapıyoruz canım? Ben çok yürüdüm menülerde yazdım ama boş günlerde ve zip zip gününde yürümüşüm demek..Kızlar biz arkadaşlara gecicez 8e doğru. Yarışmayı tam zamanında açıklamaya çalışcam siz yine 10 da atmış olun bana
Evet canım bugün yürüyüş yarışı var:) ilk sayfaya bak, hangi günler hangi yarışma olduğu yazıyorBugün yürüyüş günü dimi? Bunuda mi yarışma olarak yapıyoruz canım? Ben çok yürüdüm menülerde yazdım ama boş günlerde ve zip zip gününde yürümüşüm demek..
Çok haklısın Esra'cım gerçekten evde çocukla çalışmak çok çok zor! Hepimize sabırlar diliyorum. Bazen gerçekten ben de kafayı yiyecek duruma geliyorum.Bugün itibariyle sıyırmama az kaldı. Birisi beni çok zorluyor. Şimdi anneannesine getirdim. Bugün ağladım yaa delirtti beni. Evde çizilmedik duvar bırakmadı. Çalışan biri olsaymışım mahvolmuşum. Bugün bütün gün iş için gerekli olan düzenlemeleri yapmam gerekti. Kafam kazan gibi oldu. Ben bilgisayara bakıp konuya adapte olmaya çalışırken evde sürekli bir olay! Ya delirecektim mahvetti beni bugün...İşte bizde de böyle...Neyse ki pro olmuşum içimde çocuksu bir sevinç oldu şu an itibariyleBugün bana tek iyi gelen şey bu oldu.
Aaaa Özlemcim sen de döndün mü buralara? Şimdi mesajını görünce yazmak istedim. Nasılsın? Nasıl gidiyor?Bugün yürüyüş günü dimi? Bunuda mi yarışma olarak yapıyoruz canım? Ben çok yürüdüm menülerde yazdım ama boş günlerde ve zip zip gününde yürümüşüm demek..
O kadar beklemeyeyim ya ben temmuz basında 99 u görmek istiyorum ondan sonra yavas yavas agir ağır veririmTabi ki kilonu şimdi gördüm senin kilo miktarın daha fazla olduğu için 60 kilolarda birisine göre çok daha fazla verebilirsin. Rakam düştükçe kilo vermede düşüyor haklısın.O günleri de göreceksin tabi ki biraz zamana ihtiyacın var sadece benim eşimde 126-127 kilo civarında başladı diyete 10 günde 123leri görmeye başladık. Eminim ki sende yaz sonuna doğru 100lerin altına düşeceksin rahatça
Spordan sonra tartılma canim o tartıdaki rakkamin doğru olmadığını bölgede insan cok geriliyor yinedeBenimki de tartılıyorum spor yapıyorum gidiyorum tartılıyorum 100 gr daha fazla geliyorum
Eşime uyguladıklarımı söyleyeyim belki yararı dokunur.O kadar beklemeyeyim ya ben temmuz basında 99 u görmek istiyorum ondan sonra yavas yavas agir ağır veririm
Görebilirsin çok uzak değil. Su an haftada 1.5 2 kilo verebilirsin. Çok ac kalarak falan değil. Sağlıklı beslenerek vereceksin böyle hem metabolizma yavaşlamaz hemde en çok vereceğin dönemi değerlendirmiş olursun. Temmuz basında iki haneli rakamları görelimO kadar beklemeyeyim ya ben temmuz basında 99 u görmek istiyorum ondan sonra yavas yavas agir ağır veririm
Aynen bende ortalama 1.5 civarı veriyorum adam gibi spor yapmadan üstelik. Öyle yerlerde yuvarlanacak kadar da aç kalmıyorum ha geceye doğru uyanık kaldığım için açlık hissi başlıyor onu da limonlu su içerek durduruyorum. Ben 60lı kiloda 1.5e yakın veriyorsam terliklide çoook çok rahat kilo verebilir hemde 2 kilodan da fazla gidebilir. Bu tamamen onun iradesine bağlıGörebilirsin çok uzak değil. Su an haftada 1.5 2 kilo verebilirsin. Çok ac kalarak falan değil. Sağlıklı beslenerek vereceksin böyle hem metabolizma yavaşlamaz hemde en çok vereceğin dönemi değerlendirmiş olursun. Temmuz basında iki haneli rakamları görelim
Tesekürler nazik kaptanım
Ah kaptanım sen ne tatlısın ve incesin
❤❤Tesekürler nazik kaptanım
❤❤Ah kaptanım sen ne tatlısın ve incesinteşekkür ederiz
Yok estagfirullah olur mu hiç öyle, benim derdim şeker orucu yaparken,sporsuz gün gecirmezken giden 100gr a. Ayrıca senin boyun kkac?vücut kitle indeksi önemli kilodan ziyadeBu
Buna mi ağlıyorsun suskun bu kiloya gelebilmek için nerden baksan 1.5 yılım var hatta acaba o günleri görürmüşüm diyorum bazen kendi kendime sabret acele ettirmeyi gerekecek bi kilon yok ben 90 ları göreyim diye heyecan yapiyorum
Bak bak hemen de konusurmus arkamdanCeylan hoş geldin nerelerdeydin
Yeni gelen hatunlardan biri 59 oldugu icin ağlıyor bende be zamsn 59 u görürüm diye ağlıyorum
hah beni anlayan biri yasasinSanırım Suskunhanim .!. 1 haftada sadece 100 gram vermiş olmasına ağlıyor 59 kilo olmasına değil deBen 2 günde 100 gram vermeyince tartının üstüne zıplayasım geliyor onu çok iyi anladım
Haftaya hedefimi 58.8 yapıyorum ben de kaptanim icinSuskunu yanlış yazmışsın
Ben 1 hafta yatmak zorunda kaldım , ödemler gitri bu hafta :)Vay anasını alt listemde birincilik beklerkenTempus un gazabına uğradım demek öylee bu rekabet demektirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?