- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.021
Bir rivayete göre öyleymişKilo 1,2 vermiş
Gündemi baya meşgul etmisimVermemiş yanlış bilgi
Az daha açar mısın?Salatalık
Hak veriyorum, virüs oldurmese de bu adamlardan olecezAynen vallaha gitsinler virüs riskine razıyız
2.5 kilo çook çok iyi listede olsaydın gruplar arası birinci oluyormuşsun sanırım bu mükemmel bir gurur en iyimiz sensin yani.Ben 1 hafta yatmak zorunda kaldım , ödemler gitri bu hafta :)
Aynen canımBugün yürüyüş günü dimi? Bunuda mi yarışma olarak yapıyoruz canım? Ben çok yürüdüm menülerde yazdım ama boş günlerde ve zip zip gününde yürümüşüm demek..
Ahah yok est. En iyi ben değilim ben sadece aşırı gaza geliyorum2.5 kilo çook çok iyi listede olsaydın gruplar arası birinci oluyormuşsun sanırım bu mükemmel bir gurur en iyimiz sensin yani.
Haftaya parkurlarda kapışırız artık
Bu başarı başta senin sonra tüm ekibin sayesindeKızlar tebriklerherkesi ayrı ayrı kutlarım emeklerinize sağlık tam gaz ilerii yüklerimizi atmaya devam edelim inşallah
Hala gundemdeyim58.8 yazmış sonra düzeltmiş 59.8 yazmış oysa ki kız 100 gr verdim diye isyan ediyor 59.9 ama emnis ısrarla yanlış yazmaya devam ediyor. Birazdan da 58.9 olacak
Evet kan çıkacak yakında zaten hiç sevmezdim artık hiç sevmiyorum.
takimin en az verilen kilosu ama en çok konusulani oldu
hala gundemdeyimEvet 100 grammış baktım deminki yanlış bilgimden sonra
Bizim evde çıkmasa da savaş çıktı çektik kılıçlarımızı bilgisayarını satışa çıkardım
Napsam bundan sonra yüz yuZ mu versem100 gram vermiş sadece 60 kilodan 59.9a düşmüş o yüzden ağlıyordu mesajlarında canım 100 gram vermiş yani toplamda bu hafta
Takımını birbirine soktun seni fettan kadınHala gundemdeyim
takimin en az verilen kilosu ama en çok konusulani oldu
hala gundemdeyim
Napsam bundan sonra yüz yuZ mu versem
Ekip motive olunca herşeyi yapıyorız vallaBu başarı başta senin sonra tüm ekibin sayesinde
Selam canım çok iyi düşmüşsün Tebrikler nasılsın ??Beni hatırlayan varmı. 70.7 oldum. Gündüz 30 dakika bölgesel pilates. Akşam 1 saat yürüyüş yine 30 dakika bölgesel pilates ve dikkat ediyorum. Bazen kaçırıyorum yavaş ama veriyorum. 1 yil önce 84.1 ile başladım. Emzirdigim için yavaş yavaş ama son 1 aydır artık hızlandırdım. Şuan 21 günlük diyete girdim artık havaların sıcağıyla daha zor 68 olsam şimdilik yeter bana. Takı hedef 65 yani son 7 kilo bakalım
Zirve belli o zamanSabahın köründe başladık biz. Ne yokuşlar aştık ne terler döktük yeni gelmiş yuruyor musunuz diyor. Mezun olmak böyle birşey.
Ya gundemdeyim yaza yaza geliyordum ki asıl gündemi gördüm,hay maşallah size, hepinizi tebrik ediyorum kizlar harikasınizYupppiiiiüü 1.miyiz neeee
Deme öyle mukaddes deme oyleTakımını birbirine soktun seni fettan kadın
Kimseye atıfta bulunmuyorum ve kimden bahsettğinide bilmiyorum lakin balık baştan kokar.biz neBugün gruplarda gezip verdikleri kilolara bakarken bir grubu gördüm ki görmez olaydım.Bir grup üyesi yediği menüyü atıyor diğerleri çullanıyor acımasızca eleştiriyorlar kadın yarışı bırakma durumuna kadar gelmiş. Benim eskiden girdiğim bir takımda öyleydi kendi içlerinde gruplaşmışlardı yeni gelenlere kötü davranıyorlardı. Birisi çok kilo verince onu kıskanıp yağdan vermemişindir diye kötülüyorlardı vs.
Yani dengesiz takımlar çok ama bizim takıma bakıyorum da herkesin maşallahı var herkes iyi niyetli olunca yapılan eleştiriler bile pozitif karşılanıyor kimse kırılmıyor küsmüyor bu çok değerli
Maşallah 5. TakımBugün gruplarda gezip verdikleri kilolara bakarken bir grubu gördüm ki görmez olaydım.Bir grup üyesi yediği menüyü atıyor diğerleri çullanıyor acımasızca eleştiriyorlar kadın yarışı bırakma durumuna kadar gelmiş. Benim eskiden girdiğim bir takımda öyleydi kendi içlerinde gruplaşmışlardı yeni gelenlere kötü davranıyorlardı. Birisi çok kilo verince onu kıskanıp yağdan vermemişindir diye kötülüyorlardı vs.
Yani dengesiz takımlar çok ama bizim takıma bakıyorum da herkesin maşallahı var herkes iyi niyetli olunca yapılan eleştiriler bile pozitif karşılanıyor kimse kırılmıyor küsmüyor bu çok değerli
Kimseye atıfta bulunmuyorum ve kimden bahsettğinide bilmiyorum lakin balık baştan kokar.biz netoplight tan ne morordek ten ne de Cherry Mom ten hiçbir aşırılık görmedik ılımıda sopası da gayet kararında kaptanlarımız var müteşekkiriz
O gördüğüm takımda kaptanlık bir durum değil de üyeler birbirine giriyor yani evet bizde yediklerimizi eleştiriyoruz birbirimizin ama kimseyi kırmadan incitmeden.Kimseye atıfta bulunmuyorum ve kimden bahsettğinide bilmiyorum lakin balık baştan kokar.biz netoplight tan ne morordek ten ne de Cherry Mom ten hiçbir aşırılık görmedik ılımıda sopası da gayet kararında kaptanlarımız var müteşekkiriz
Ben bi utanayım da öyle tebrik et beniEkip motive olunca herşeyi yapıyorız valla
Bu hafta sende çok iyi kilo verdin canım 2 kilon kaldı liste içintebrik ederim
Aynen kendi kendimizi nazarlıyoruz bazen.ama bizim herbirimiz iç muhasebesini yapıp sonra konuşacak, konuşunca da kırmayAcak olgunlukta hamdolsun
Teşekkür ederiz leylim
ben çekirge olarak kaptanlarımdan böyle gördüm alıştım demekkimaşallah diyelim ağzımızın tadı bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?