Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2.5 kilo çook çok iyi listede olsaydın gruplar arası birinci oluyormuşsun sanırım bu mükemmel bir gurur en iyimiz sensin yani.

Haftaya parkurlarda kapışırız artık
Ahah yok est. En iyi ben değilim ben sadece aşırı gaza geliyorum o da bana zarar veriyor aslında. Pazartesi işe başlıyorum spor faaliyetlerimi ona göre düzene geçiricem inşallah

58.8 yazmış sonra düzeltmiş 59.8 yazmış oysa ki kız 100 gr verdim diye isyan ediyor 59.9 ama emnis ısrarla yanlış yazmaya devam ediyor. Birazdan da 58.9 olacak
Hala gundemdeyim
Evet kan çıkacak yakında zaten hiç sevmezdim artık hiç sevmiyorum.
takimin en az verilen kilosu ama en çok konusulani oldu
Evet 100 grammış baktım deminki yanlış bilgimden sonra

Bizim evde çıkmasa da savaş çıktı çektik kılıçlarımızı bilgisayarını satışa çıkardım
hala gundemdeyim
100 gram vermiş sadece 60 kilodan 59.9a düşmüş o yüzden ağlıyordu mesajlarında canım 100 gram vermiş yani toplamda bu hafta
Napsam bundan sonra yüz yuZ mu versem

Selam canım çok iyi düşmüşsün Tebrikler nasılsın ??

Bugün gruplarda gezip verdikleri kilolara bakarken bir grubu gördüm ki görmez olaydım. Bir grup üyesi yediği menüyü atıyor diğerleri çullanıyor acımasızca eleştiriyorlar kadın yarışı bırakma durumuna kadar gelmiş. Benim eskiden girdiğim bir takımda öyleydi kendi içlerinde gruplaşmışlardı yeni gelenlere kötü davranıyorlardı. Birisi çok kilo verince onu kıskanıp yağdan vermemişindir diye kötülüyorlardı vs.

Yani dengesiz takımlar çok ama bizim takıma bakıyorum da herkesin maşallahı var herkes iyi niyetli olunca yapılan eleştiriler bile pozitif karşılanıyor kimse kırılmıyor küsmüyor bu çok değerli

Sabahın köründe başladık biz. Ne yokuşlar aştık ne terler döktük yeni gelmiş yuruyor musunuz diyor. Mezun olmak böyle birşey.
Zirve belli o zaman boşuna yurumesem mi ne
Yupppiiiiüü 1.miyiz neeee
Ya gundemdeyim yaza yaza geliyordum ki asıl gündemi gördüm,hay maşallah size, hepinizi tebrik ediyorum kizlar harikasıniz
Takımını birbirine soktun seni fettan kadın
Deme öyle mukaddes deme oyle

Kimseye atıfta bulunmuyorum ve kimden bahsettğinide bilmiyorum lakin balık baştan kokar.biz ne toplight tan ne morordek ten ne de Cherry Mom ten hiçbir aşırılık görmedik ılımıda sopası da gayet kararında kaptanlarımız var müteşekkiriz

Maşallah 5. Takım garip ama bu takım kendimi bildim bileli böyle çok nadir aykırı bir tip gelir onu bile anlamaya çabalarız

Teşekkür ederiz leylim
ben çekirge olarak kaptanlarımdan böyle gördüm alıştım demekki maşallah diyelim ağzımızın tadı bozulmasın

O gördüğüm takımda kaptanlık bir durum değil de üyeler birbirine giriyor yani evet bizde yediklerimizi eleştiriyoruz birbirimizin ama kimseyi kırmadan incitmeden. Mesela bende geldiğimde tek gıda diyeti yapıyordum sonra gruptan kızlar çok sağlıklı olmaz dediler diye karışık diyetler yapmaya başladım. Yani yapıcı eleştiri yapıldığı zaman insan kendini pozitif yönlendiriyor daha iyiye yöneliyor. Negatif eleştiri olunca da tabi takımdan kopma noktasına geliyor

Ekip motive olunca herşeyi yapıyorız valla
Bu hafta sende çok iyi kilo verdin canım 2 kilon kaldı liste için tebrik ederim
Ben bi utanayım da öyle tebrik et beni Hayırlısı ile inşallah Allah nasip ederse 2 kilom kaldı evet

Teşekkür ederiz leylim
ben çekirge olarak kaptanlarımdan böyle gördüm alıştım demekki maşallah diyelim ağzımızın tadı bozulmasın
Aynen kendi kendimizi nazarlıyoruz bazen.ama bizim herbirimiz iç muhasebesini yapıp sonra konuşacak, konuşunca da kırmayAcak olgunlukta hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…