- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.041
Takım kaptanının rolü çok büyük. Birleştirici ve sahiplenici bir yapısı var. Ben kaptanım havalarında değil, egosu hiç yokturBugün gruplarda gezip verdikleri kilolara bakarken bir grubu gördüm ki görmez olaydım.Bir grup üyesi yediği menüyü atıyor diğerleri çullanıyor acımasızca eleştiriyorlar kadın yarışı bırakma durumuna kadar gelmiş. Benim eskiden girdiğim bir takımda öyleydi kendi içlerinde gruplaşmışlardı yeni gelenlere kötü davranıyorlardı. Birisi çok kilo verince onu kıskanıp yağdan vermemişindir diye kötülüyorlardı vs.
Yani dengesiz takımlar çok ama bizim takıma bakıyorum da herkesin maşallahı var herkes iyi niyetli olunca yapılan eleştiriler bile pozitif karşılanıyor kimse kırılmıyor küsmüyor bu çok değerli
Çok şükür canımAynen kendi kendimizi nazarlıyoruz bazen.ama bizim herbirimiz iç muhasebesini yapıp sonra konuşacak, konuşunca da kırmayAcak olgunlukta hamdolsun
Diğer takımlarda günde 2 kere falakaya yatırıp hamurişi yiyince de ıslak odunla dövüyorlar sen ne diyorsunAman aman. Bugün ders çalışayım biraz dedim. Neler olmuuş.Mesajları şöyle bir okudum da ne kadar şanslı olduğumu anladım. Ben siteye üye oldum ve hiç bakmadan 5. takım karşıma çıktı yazıverdim. Kaderimde varmış resmen. Herkes aşağı yukarı bizim gibidir zannetmiştim ama değilmiş! Takımımıza bir kez daha aşık oldum. Sizleri çok seviyorum. Yeni gelenlere de sanki hep buradaymışçasına davranmanız... Ağlamıyorum, soğan doğramıştım...
Ay canım Allah razı olsunTakım kaptanının rolü çok büyük. Birleştirici ve sahiplenici bir yapısı var. Ben kaptanım havalarında değil, egosu hiç yokturCherry Mom in 1 buçuk aydır takımdayım ve bugüne kadar hiçkimsede ego hissetmedim. Hepsi iyiki var ve iyiki 5. Takıma gelmişim
Burda ponçik Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç ListeleriBir şey sormak istiyorum. 1. olduğumuzu nerede görüyoruz? Aradım taradım bulamıyorum. Azıcık baksam da keyfim yerine gelse...
Son sayfasında canımBir şey sormak istiyorum. 1. olduğumuzu nerede görüyoruz? Aradım taradım bulamıyorum. Azıcık baksam da keyfim yerine gelse...
Daha beterleri de var diyorlar, ama grup dışına belli etmiyorlarmış...Diğer takımlarda günde 2 kere falakaya yatırıp hamurişi yiyince de ıslak odunla dövüyorlar sen ne diyorsun
Teşekkür ederiim. Bir tek paylaşım alanına bakmamışım.Son sayfasında canım
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Elşne saglık Kaptanım 💓 Rica ederim ☺️☺️www.kadinlarkulubu.com
Heyecanla bekliyoruz efenim.
Yaaa sen var yaAman aman. Bugün ders çalışayım biraz dedim. Neler olmuuş.Mesajları şöyle bir okudum da ne kadar şanslı olduğumu anladım. Ben siteye üye oldum ve hiç bakmadan 5. takım karşıma çıktı yazıverdim. Kaderimde varmış resmen. Herkes aşağı yukarı bizim gibidir zannetmiştim ama değilmiş! Takımımıza bir kez daha aşık oldum. Sizleri çok seviyorum. Yeni gelenlere de sanki hep buradaymışçasına davranmanız... Ağlamıyorum, soğan doğramıştım...
Sizlerdeki enerjiyi almasam böyle davranamazdım canımız kaptanımız.Yaaa sen var yaacayip fındık kurdu bir kızsın :))) minnak kardeşim iyiki sende buraya geldin :)
Kuzum biz ölelim o zaman biliyorsun gram vermek için 3 gün ayran detoksu yaptım açlıktan ölücez 59 görsek bayram edicez bizCeylan hoş geldin nerelerdeydin
Yeni gelen hatunlardan biri 59 oldugu icin ağlıyor bende be zamsn 59 u görürüm diye ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?