Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takım kaptanının rolü çok büyük. Birleştirici ve sahiplenici bir yapısı var. Ben kaptanım havalarında değil, egosu hiç yoktur Cherry Mom in 1 buçuk aydır takımdayım ve bugüne kadar hiçkimsede ego hissetmedim. Hepsi iyiki var ve iyiki 5. Takıma gelmişim

Aman aman. Bugün ders çalışayım biraz dedim. Neler olmuuş. Mesajları şöyle bir okudum da ne kadar şanslı olduğumu anladım. Ben siteye üye oldum ve hiç bakmadan 5. takım karşıma çıktı yazıverdim. Kaderimde varmış resmen. Herkes aşağı yukarı bizim gibidir zannetmiştim ama değilmiş! Takımımıza bir kez daha aşık oldum. Sizleri çok seviyorum. Yeni gelenlere de sanki hep buradaymışçasına davranmanız... Ağlamıyorum, soğan doğramıştım...

Diğer takımlarda günde 2 kere falakaya yatırıp hamurişi yiyince de ıslak odunla dövüyorlar sen ne diyorsun

Ay canım Allah razı olsun
İyiyiz iyi maşallah

Yaaa sen var ya acayip fındık kurdu bir kızsın :))) minnak kardeşim iyiki sende buraya geldin :)

Ceylan hoş geldin nerelerdeydin
Yeni gelen hatunlardan biri 59 oldugu icin ağlıyor bende be zamsn 59 u görürüm diye ağlıyorum
Kuzum biz ölelim o zaman biliyorsun gram vermek için 3 gün ayran detoksu yaptım açlıktan ölücez 59 görsek bayram edicez biz

Şimdiden bir sonra ki cumaya düşünmeye başladım

Bal pamuk verdiğin kilo gözümden kaçmadı seni ifçi seniiii....

Nasıl dayanıyon kuzum ya... Metabolizma mı yavaş sen de de acıkmıypon mu?
Ben sabah ağzıma su sürmeden belki oruç gibi dayanmaya çalışırım ama su içen anın da mide foştik foştik çalılıp gurulduyo balpamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…