Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[/QUOTE] sağol tatlım,gastiritten dolayı oluyor demekki,bazen midemd e agrır benim soguk süt içiyorum o zaman
Hocam leptin hormonu olayına ne diyorsunuz yani boştan boşa mı 16 saat 18 saat aç kalıyoruz yoksa gerçekten böyle bir hormon var mı ve vücut aç kaldıkça yağ yakıyor mu
faydası oluyordur ıllaki ama rahatsızlığı olmayanlara bence,vucut başka bir sıkıntıyla uğraşırken ,leptin görevini yeterince yapıyormudur şüpheli
Doktorumuzda var bizim dimi pacman ama cok yoğun şu ara,bizi bilgilendirir sonra

Hahaa bizim insanımız öyle evet. Ayy çok kötülenmişsin derler bizim burda

Tempus sen nerde oturuyordun. C Cagrihilal1 sen İstanbul da değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum? Ay ben de daha yeni tanıyorum sanki herkesi ama onca akış arasında bir şeyleri kaçırmış veya unutmuş olabiliyorum

Hahahahah çok tatlısın Sen yaz boşver. Yıllardır tanıdığın insanlarla belli bir zamandan sonra kısır döngüye giriyor artık her şey. Taze kan lazım. KK öyle zamanlarda gerçekten hayata döndürüyor insanı.

Umutumut hala banlı Maariftakvimi bak sende bdv cisin gerci senin yazı dilinde çol hassas gaza gelmiyorsun ama bdv ye dikkat edin bir ban bizi bitirir

Ya emnis senin de şu bdv cileri takip etmen beni bitiriyor. Korkumdan bdv ye giremez oldum

Peki 3 ana 3 ara öğün gibi sürekli atıştırmalı diyetler de sürekli insülin salgılattığı için doğru değil deniyor şimdi. Buna ne diyordu hocalarınız? Ve tabii ki sevgili diyetisyenimiz olarak sen?

Kizlarrr
Tempus özellikle sen
Canınız tatlı çekiyorsa incir uyutmasi yapabilirsiniz benim henüz çekmeye başlamadı ama bi 10 güne çeker
Haddi canımmmmmmmmmmmm

Bugün öğlen saaati lokum, akşam üzeri çikolata reddettim üzerinize afiyet birsevgi hanımcım

Hataydayım canım Antakya da sen nerdeydin bnde bilmiyorum

Kizlarrr
Tempus özellikle sen
Canınız tatlı çekiyorsa incir uyutmasi yapabilirsiniz benim henüz çekmeye başlamadı ama bi 10 güne çeker
Bugün biraz çeker gibi oldu ama hurma imdadıma yetişti bir de bugün önceki günlere göre daha çok yedim, metabolizmam zayiflamasin diye.yedikce yiyesi geliyor bence insanın.az yiyince sorun yok gibi

Ay çok ısrar ettin yazan bari, yoksa biliyor suskunum pek sevmem konuşmayı
Ya emnis senin de şu bdv cileri takip etmen beni bitiriyor. Korkumdan bdv ye giremez oldum
Ay ben de bir bdv bir müge anlı... İkisinden de uzak duruyorum,paranoyak ederler adamlari

Ben de hiç anlamadım biliyor musun burada hiç yasak olmadı bayram dışında küçük ilde yaşamanın avantajını görmüş oldum
Avantaj mi dezavantaj mi bilemedim valla burda insanlar cok bilinçsizce davranıyor su pabdemide bile kucaklaşıp sarılanlar küçük çocuklarını yanlarında hastaneye goturenler falan normalde burda isik hızıyla yayılmasını beklerdim dogrusu

Umutumut hala banlı Maariftakvimi bak sende bdv cisin gerci senin yazı dilinde çol hassas gaza gelmiyorsun ama bdv ye dikkat edin bir ban bizi bitirir
Canim valla eski üyeligim vardi 5 yıl once falan ha bire banlanıyordum ama valla bazı kadınlar resmen insanin damarına basıyor

Bazı konular var ki arkadaşlarımla çevremle paylaşamıyorum cok kendi hayatım büyük sıkıntılarımı bilmezler gecen bi konu açtım cogu o kişiye aşıksın hoşlanıyorsun yazmış ama o kadar uslupsuzca alay eder şekilde yazmışlar ki bi an acaba hakkaten hoslaniyorumda farkinda mi degilim diye dusundum.
Bence boyle devam ederlerse bol bol başlanacak gibi görünüyor bu günlerde cok iyiyim cok dikkat ediyorum diyetime insallah ban yemende diyetim aksamaz

Her haftasonu 2 gun 2,5 aydır boyle
Cocuklar ve yaşlılar hep evde 3 aydır
Bence bu sokaga cikma şehrinin disinda olan yaşlılara ve çocuklara oldu herkes kendini disariya atıyor onlar tüm yazi içeriye tıkanıp geçirdiler bahçesi balkonu olmayanları dusunsene bide evinde çoluğu çocuğu olmayan yaşlıları hani ihtiyacı birak insan bunalır

Ben sokaga cikma yasağına karşı degilim ama herkese eşit şekilde uygulanmalı
Mesela bütün is yerlerinde esnek calisma saati uygulandı insanlar birbirilerine giderek dindarlarda gezerek değerlendiriyor bunun amacı evde kalmak sağlığı tehtit etmemek degil mi

Kardeşimle konuşuyorsa sanki yasak bi bize yasak valla iki gün üst üste gidince market çalışanından utanıyordum ben

Haddi canımmmmmmmmmmmm

Bugün öğlen saaati lokum, akşam üzeri çikolata reddettim üzerinize afiyet birsevgi hanımcım
Kizlar valla iki gündür cok dikkat ediyorum bu haftayı 0 kaçamak geçirmek istiyirum birazda hafif yiyeceklerle geçirmek istiyorum ki ilerleyişin nasıl bünyede herhangi bi sıkıntı var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…