- 23 Mart 2016
- 31.188
- 92.566
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.341
Evet süper bir tatlı bana meyveler yetiyor ya tatlıyşa pek aram yok zatenKizlarrr
Tempus özellikle sen
Canınız tatlı çekiyorsa incir uyutmasi yapabilirsinizbenim henüz çekmeye başlamadı ama bi 10 güne çeker
Heee dimi. Anladım ben onuHe dedim görmediysen gözüne sokayım
İyi oldu valla
[/QUOTE] sağol tatlım,gastiritten dolayı oluyor demekki,bazen midemd e agrır benim soguk süt içiyorum o zamanCanım diyabetten de gastrit veya reflüden de sorun olur if te. Uzun süreli açlıkta kan şekeri düşebilir. Mide uzun süre boş olduğu için de mide şairinden dolayı regli ve gastrite sıkıntı yaşanıyor. Zaten bu hastalıklarda az ve sık beslenmek önemli
faydası oluyordur ıllaki ama rahatsızlığı olmayanlara bence,vucut başka bir sıkıntıyla uğraşırken ,leptin görevini yeterince yapıyormudur şüpheliHocam leptin hormonu olayına ne diyorsunuz yani boştan boşa mı 16 saat 18 saat aç kalıyoruz yoksa gerçekten böyle bir hormon var mı ve vücut aç kaldıkça yağ yakıyor mu
Ay keşke benim de olmasaEvet süper bir tatlı bana meyveler yetiyor ya tatlıyşa pek aram yok zaten
Hahaa bizim insanımız öyle evet. Ayy çok kötülenmişsin derler bizim burda
Orda tartı var mı pamukcum
Bunu siz sormadan yazmıştım ben aslındasu 1-2 yıl hayata bakış acimi değiştirdi, birçok insandan soğudum. Kendi kabuguma çekilmek istediğim bir dönemde keşfettim kk yi. Sessiz sakin takip edeyim demiştim ama huylu huyundan vazgeçmiyor iste
Yaa gercektwn mi5 mesajdan fazla yazmam artık
Umutumut hala banlıMaariftakvimi bak sende bdv cisin gerci senin yazı dilinde çol hassas gaza gelmiyorsun ama bdv ye dikkat edin bir ban bizi bitirir
Yaaa ben de öyle düşünmüştüm ama yazmadım
Canım 3 hafta 1 ay falan uygun sanırım ama tam olarak da bilemiyordum yani bunlar da yeni çıktı bizim kitaplarda zaten böyle şeyler yok diyetisyen hocalarımız da böyle şeyleri desteklemezdi biz 3 ana 3 ara beslenmeyi öneriyoruz
@KuruPapatya daha mezun değil o benden daha yeni diyetisyen bi de ona soralım bakalım
Hataydayım canım Antakya daTempus sen nerde oturuyordun. C Cagrihilal1 sen İstanbul da değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum? Ay ben de daha yeni tanıyorum sanki herkesi ama onca akış arasında bir şeyleri kaçırmış veya unutmuş olabiliyorum
Bugün biraz çeker gibi oldu ama hurma imdadıma yetiştiKizlarrr
Tempus özellikle sen
Canınız tatlı çekiyorsa incir uyutmasi yapabilirsinizbenim henüz çekmeye başlamadı ama bi 10 güne çeker
Hahahahah çok tatlısınSen yaz boşver. Yıllardır tanıdığın insanlarla belli bir zamandan sonra kısır döngüye giriyor artık her şey. Taze kan lazım. KK öyle zamanlarda gerçekten hayata döndürüyor insanı.
Ay ben de bir bdv bir müge anlı... İkisinden de uzak duruyorum,paranoyak ederler adamlariYa emnis senin de şu bdv cileri takip etmen beni bitiriyor. Korkumdan bdv ye giremez oldum
Şimdi de menümü bildireyim de birilerinden azar yemeyelimHaddi canımmmmmmmmmmmm
Bugün öğlen saaati lokum, akşam üzeri çikolata reddettim üzerinize afiyetbirsevgi hanımcım
Avantaj mi dezavantaj mi bilemedim valla burda insanlar cok bilinçsizce davranıyor su pabdemide bile kucaklaşıp sarılanlar küçük çocuklarını yanlarında hastaneye goturenler falan normalde burda isik hızıyla yayılmasını beklerdim dogrusuBen de hiç anlamadım biliyor musun burada hiç yasak olmadı bayram dışındaküçük ilde yaşamanın avantajını görmüş oldum
InsallahHafta sonraları devamlı oluyor canım ama bence bu haftada sondur
Canim valla eski üyeligim vardi 5 yıl once falan ha bire banlanıyordum ama valla bazı kadınlar resmen insanin damarına basıyorUmutumut hala banlıMaariftakvimi bak sende bdv cisin gerci senin yazı dilinde çol hassas gaza gelmiyorsun ama bdv ye dikkat edin bir ban bizi bitirir
Bence bu sokaga cikma şehrinin disinda olan yaşlılara ve çocuklara oldu herkes kendini disariya atıyor onlar tüm yazi içeriye tıkanıp geçirdiler bahçesi balkonu olmayanları dusunsene bide evinde çoluğu çocuğu olmayan yaşlıları hani ihtiyacı birak insan bunalırHer haftasonu 2 gun 2,5 aydır boyle
Cocuklar ve yaşlılar hep evde 3 aydır
Kizlar valla iki gündür cok dikkat ediyorum bu haftayı 0 kaçamak geçirmek istiyirum birazda hafif yiyeceklerle geçirmek istiyorum ki ilerleyişin nasıl bünyede herhangi bi sıkıntı var mı diyeHaddi canımmmmmmmmmmmm
Bugün öğlen saaati lokum, akşam üzeri çikolata reddettim üzerinize afiyetbirsevgi hanımcım
Kapattın mi yeyip içmeyiŞimdi de menümü bildireyim de birilerinden azar yemeyelim
Hataydayım canım Antakya dasen nerdeydin bnde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?