Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya emnis senin de şu bdv cileri takip etmen beni bitiriyor. Korkumdan bdv ye giremez oldum
Hahaha ben bazen takılıyorum yorum bile yazıyorum
Haddi canımmmmmmmmmmmm

Bugün öğlen saaati lokum, akşam üzeri çikolata reddettim üzerinize afiyet birsevgi hanımcım
Ohh harika
İnternetten tarife bakarsan şekersiz olan tarifi dene canim
Yavrum ben Şırnak ta ufacık bi ilcedeyim İdil diye.
Zaten alabildiğine arazi ama marketlerde falan dikkat ediyor buranın halkı bile

Yaaaa ciddimisin ben havayolları cok seviyorum valla cidden sanki heosi felaket iyi gibi geliyor daha hatayli sevmedigim biri olmadi
Ben de geçen yıl Hatay'da yaşıyordum dörtyol ilçesinde eşim hatayli. Nereden geliyor bu Hatay sevgisi
birsevgi Beni gruptan çıkarır mısın acaba? Çünkü İzmir de de devam edemeyeceğim ve regl olacağım hurma bile kesmez beni, 1 tane de olsa arada bir dilim kek yerim diye niyetleniyorum ama
Olur canım da ne kadar kalacaksın ki İzmir'de

Çok uzuldum ya Allah herkesin yardımcısı olsun zor valla

Ben de geçen yıl Hatay'da yaşıyordum dörtyol ilçesinde eşim hatayli. Nereden geliyor bu Hatay sevgisi

Olur canım da ne kadar kalacaksın ki İzmir'de
Canim is yerinde bi 10 tane kadar valla heosi birbirindsn iyi insancil misafir severkardeşiminse bi ara hatayli bi ev arkadasi vardi oda cok memnundu

Bide mutfak kültürleri cok iyi ya hatayli bi arkadaşım kahvaltıya çağırmıştı beni normalde bi başka arkadaşımda var hatayli erkek olmasına rağmen varya masayı donatirdi hamur işlerini kendi yapardı bu dedigim arkadas beni kahvaltıya çağırdı zaten diyetteydim öyle gözüm bisey aranmaz ama ya sanki bu hatalıydı bence degil diye geçirdim içimden değilmiş hakkaten

Annenler nerde canim

Aaa Esracım annenlerde misin çok sevindim gerçekten senin için çok iyi olmuş.
Yazlıkta mısın yoksa İstanbul da mı.

Ahhh ben de göreyim o günleri inşallah
Ya maşallah herkesin yazlığı var bizde 30 yillik bi ev var inşaallah mucize olurda babam geniş bi ev alır diye dua ediyorum

Bende diyetisyene gidiyordum ama bir cok seyi ezberlemiştim bana listelerin çoğu ayni gibi geliyor gitme nedenim belki birinin önünde tartılırsam utanırım iradeli davranırım diyeydi ama baktim bozunca artik diyetisyenlerde bozuyorum dedim ona verecek parayla kuruyemişleri sebzeleri alirim

Bu arada senin diyetisyenin ücreti ne kadardi

Varsa götürme bence ama gittiğinin ertesi sabahı bir tartıl bakalım artı eksi ne kadar oynadı bilki en azından kendini dengelersin
Ne kadar kalacaksınız canım

birsevgi sende sormuşsun seni de etiketleyeyim. 10 veya 15 gün orası daha net değil. Eşimin izin durumu iş durumunun yoğunluğuna göre belirlenecek biraz. Pazartesi-Salı netleşir ama 10 gün kesin.

Ya maşallah herkesin yazlığı var bizde 30 yillik bi ev var inşaallah mucize olurda babam geniş bi ev alır diye dua ediyorum
Olur inşallah canım biziim bu yazlık çok eski o zman buralar dutluktu misali kimse yoktu şimdi iyiki aldık diyoruz bahçeli Denizli dereli müstakil evler nimet herkesin küçük büyük yeni eski olsun inşallah şehirlerde ölüyoruz valla

Varsa götürme bence ama gittiğinin ertesi sabahı bir tartıl bakalım artı eksi ne kadar oynadı bilki en azından kendini dengelersin
Ne kadar kalacaksınız canım
Ay var ya tam da Perşembe gideceğiz çok riskli yol bende ödem yapar hep yorgun hissederim. Üstüne regl olacağım gün tam olarak Cuma gözüküyor takvimimde. Ay felaketi çağırmayayım ama çok dikkat etmem gerek bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…