- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.361
Yaaaa ciddimisin ben havayolları cok seviyorum valla cidden sanki heosi felaket iyi gibi geliyor daha hatayli sevmedigim biri olmadiHataydayım canım Antakya dasen nerdeydin bnde bilmiyorum
Buyuk şehir Allah yardımcın olsun niyeyse bende metropol korkusu var ben öyle büyük şehirde yaşamaya çekinirim sanirimBen İstanbul’dayım.
Ben de Iskenderun'dayımHataydayım canım Antakya dasen nerdeydin bnde bilmiyorum
Hic gülesim yoktu bende hiç onun yorumuna denk gelmedimYa emnis senin de şu bdv cileri takip etmen beni bitiriyor. Korkumdan bdv ye giremez oldum
Yaaa sende mi hatay ayyy cok sevindimBen de Iskenderun'dayım
Hahaha ben bazen takılıyorum yorum bile yazıyorumYa emnis senin de şu bdv cileri takip etmen beni bitiriyor. Korkumdan bdv ye giremez oldum
Ohh harikaHaddi canımmmmmmmmmmmm
Bugün öğlen saaati lokum, akşam üzeri çikolata reddettim üzerinize afiyetbirsevgi hanımcım
Yavrum ben Şırnak ta ufacık bi ilcedeyim İdil diye.Avantaj mi dezavantaj mi bilemedim valla burda insanlar cok bilinçsizce davranıyor su pabdemide bile kucaklaşıp sarılanlar küçük çocuklarını yanlarında hastaneye goturenler falan normalde burda isik hızıyla yayılmasını beklerdim dogrusu
Ben de geçen yıl Hatay'da yaşıyordum dörtyol ilçesindeYaaaa ciddimisin ben havayolları cok seviyorum valla cidden sanki heosi felaket iyi gibi geliyor daha hatayli sevmedigim biri olmadi
Olur canım da ne kadar kalacaksın ki İzmir'debirsevgi Beni gruptan çıkarır mısın acaba? Çünkü İzmir de de devam edemeyeceğim ve regl olacağım hurma bile kesmez beni, 1 tane de olsa arada bir dilim kek yerim diye niyetleniyorum ama
Çok uzuldum ya Allah herkesin yardımcısı olsun zor valla1 hazirandan sonra yapmazlar sanmıyorum birçok işyeri açıldı çay bahçeleri kafeler restoranlar spor salonları artık yapılması anlamsız olur gezen insan hafta içi de gezer parka denize gider yani.Anamızı ağlattılar ekonomik anlamda. Cafemizde çalışan aşçı ile konuştuk dün adam 3 aydır açılmasını bekliyor gitmiş sokakta simit satarak geçimini sağlamış insanlar ne hale düştü
E umut 1 ay oldu banlı tamamen mi banlandi kız biliyorumYa emnis senin de şu bdv cileri takip etmen beni bitiriyor. Korkumdan bdv ye giremez oldum
KesinlikleeeeeAy ben de bir bdv bir müge anlı... İkisinden de uzak duruyorum,paranoyak ederler adamlari
Canim is yerinde bi 10 tane kadar valla heosi birbirindsn iyi insancil misafir severkardeşiminse bi ara hatayli bi ev arkadasi vardi oda cok memnunduBen de geçen yıl Hatay'da yaşıyordum dörtyol ilçesindeeşim hatayli. Nereden geliyor bu Hatay sevgisi
Olur canım da ne kadar kalacaksın ki İzmir'de
Varsa götürme bence ama gittiğinin ertesi sabahı bir tartıl bakalım artı eksi ne kadar oynadı bilki en azından kendini dengelersinEvet var ama aynı mı tartıyordur acaba... Her tartı da aynı olmuyor ki.
Annenler nerde canimNew uyudin mu
Benim 3-5 arası regl günüm ama umarım gelmem,tartı şimdiden normale döndü gibi benim için ama ya nasip bakalım
İnsanın evi gibisi yokben de 20 hazirandan sonra annemlere geçeceğim,o vakte az toplamam lazım,sıcakta vermek de zor oluyor,ödem yapıyor bende sicak
Ya maşallah herkesin yazlığı var bizde 30 yillik bi ev var inşaallah mucize olurda babam geniş bi ev alır diye dua ediyorumAaa Esracım annenlerde misinçok sevindim gerçekten senin için çok iyi olmuş.
Yazlıkta mısın yoksa İstanbul da mı.
Ahhh ben de göreyim o günleri inşallah
Bende diyetisyene gidiyordum ama bir cok seyi ezberlemiştim bana listelerin çoğu ayni gibi geliyor gitme nedenim belki birinin önünde tartılırsam utanırım iradeli davranırım diyeydi ama baktim bozunca artik diyetisyenlerde bozuyorum dedim ona verecek parayla kuruyemişleri sebzeleri alirimBenim diyet listemde de 6 dilim vardıkahvaltıda 3 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin ekmekle yenecek bisey yok. Tabiki bende uymadım ama baya kafamı karıştırdı. Bi listeye göre yedim bi kendime göre çorba oldu sonra da tamamen bıraktım. Tartılmak için gidiyordum virüs çıktı bi daha gidene kadr da zayıflamış olurum inşallah
Varsa götürme bence ama gittiğinin ertesi sabahı bir tartıl bakalım artı eksi ne kadar oynadı bilki en azından kendini dengelersin
Ne kadar kalacaksınız canım
Olur inşallah canımYa maşallah herkesin yazlığı var bizde 30 yillik bi ev var inşaallah mucize olurda babam geniş bi ev alır diye dua ediyorum
Ay var ya tam da Perşembe gideceğiz çok riskliVarsa götürme bence ama gittiğinin ertesi sabahı bir tartıl bakalım artı eksi ne kadar oynadı bilki en azından kendini dengelersin
Ne kadar kalacaksınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?