Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gri zor her kuaför bile yapamıyo evde tutturman zor zaten. Saçını yıpratma boştan yere

Bende evime geçince yapayım if burda biraz zor masa kaçta hazır olursa yiyoruz

yaaa işte benim de İzmir’de düzenim bozulacak kesin. Ne diyeyim şimdi ben if yapıyorum masaya oturamam olmaz Önümüzdeki Perşembe gitmeyi düşünüyoruz tartımı da mı götürsem diye düşünüyorum

Gri zor her kuaför bile yapamıyo evde tutturman zor zaten. Saçını yıpratma boştan yere

Saçlarım inceldi zaten iyice. Saldım artık bir kuaför randevusu almaya cesaret edene kadar bırakacağım. Dipten çıkan kendi saç rengim de oksidandan dolayı kahveleşti oralara değdirmeyi nasıl becerdim ben de bilmiyorum. Batırdım her şeyi.

Selamlar olsuuun❣
İfçilere sorayirum 4 saatten aclıktan itibaren mide ve yemek borusunda yanma,sinirlilik, huzursuzluk,vs belirtiler görüyormusunuz?

En başlarda bir kaç gün biraz oldu. Vücudun temizleniyor ve alışmaya çalışıyor öyle düşün. Bi 4-5 günü atlatırsan var ya nasıl rahat edeceksin... Ama alışana kadar sinirlilik-huzursuzluk-baş ağrısı oldu bende de.

Her haftasonu 2 gun 2,5 aydır boyle
Cocuklar ve yaşlılar hep evde 3 aydır

Dün Bağdat Caddesi’ne gittim kargo iade yapacaktım. Bostancı’ya gideceğime aynı mesafede Caddeye gideyim hem değişiklik olur dedim. Bana değişiklikte bir de ne göreyim herkes haldır huldur yollarda zaten. Bir trafik, bir kalabalık. Her zaman ki hali gibiydi Cadde. Herhalde bir tek biz evde oturuyormuşuz diye düşündüm. İnsanlar bu kadar ağız ağıza gezdikten sonra hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne mana anlamış değilim. Bütün mağazalar açıktı, bildiğin dükkanların önleri vızır vızırdı. Enteresan gerçekten anlam veremiyorum artık. Madem böyle olacaktı bunca zaman eve kapandığımız neydi??? Bir şeyin geçtiği falan yok henüz. İnşallah misliyle çıkmaz....

Bu süre dediğin ne kadar bir süre ? Ne kadar süre yapılıp bırakılmalı mesela?

Fotoğrafladım bugün yediklerimi,atayım canim

Ben de 3 tane yedim bence büyük değil amaEki Görüntüle 2641984 Eki Görüntüle 2641985
Oohh afiyet olsun miss
Kız daha yeni yemekten kalktım ama öyle güzel anlatmışsin ki canım çekti hahshs
Ay atsana rengini

Paw ya yeni yazı rengin engellenmişlere benziyor onlarda gri oluyor ya

Yalnız benim yazı rengim de pro olunca kendiliğinden değişti, ben bir şey yapmadım. 20011’de kullandığım yazı rengiydi bu Ne alaka anlamadım birden nostalji oldum zaten görünce.

Bencede boşa evde kaldık karantina sadece herkes bir anda enfekte olup hastaneler yetersiz kalmasın diye yapılan bir uygulama

Bu arada bir şey sorabilir miyim?Neden “suskunhanım” bence suskun da değilsin. Nerden geliyor bir an merak ettim.

Aaa Esracım annenlerde misin çok sevindim gerçekten senin için çok iyi olmuş.
Yazlıkta mısın yoksa İstanbul da mı.
Yazlıktayız canım çok sağol ♥
Düne kadar herşey çok iyiydi ama dün yeğenim geldi benim deli bebe ona huzur vermiyor kedi köpek gibiler başım şişti

Ya aslında diyetisyen senin BMI’na bakarak yemen gereken karbonhidrat-protein-yağ miktarını ayarlıyor. Benim diyetisyeni sayarak yazıyor. 5 karbonhidrat verir bana mesela. Onu güne bölüyor. Kilo verirken kaslarının erimemesi açısından senin kilo ve yağ oranına göre veriyor aslında o karbonhidratı. Hatta ben bir seferinde az yemiştim ekmekleri, bir sonra ki tartıya gittiğimde bana; az mı gelmiş sana verdiğim karbonhidrat ne, birazcık kastan kayıp olmuş demişti. Durumu hemen farketti yani. Bu demektir ki tam bana uygun olanı vermiş aslında ama ben zaten ekmekle arası olan biri olmadığım için yememiştim ki bu çok yanlış bunu anladım nihayet...

Bu arada bir şey sorabilir miyim?Neden “suskunhanım” bence suskun da değilsin. Nerden geliyor bir an merak ettim.
Bunu siz sormadan yazmıştım ben aslında su 1-2 yıl hayata bakış acimi değiştirdi, birçok insandan soğudum. Kendi kabuguma çekilmek istediğim bir dönemde keşfettim kk yi. Sessiz sakin takip edeyim demiştim ama huylu huyundan vazgeçmiyor iste
Hahhahahaahah gayet geveze duruyorsun demek istedi
Yaa gercektwn mi5 mesajdan fazla yazmam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…