- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #354.301
Gri zor her kuaför bile yapamıyo evde tutturman zor zaten. Saçını yıpratma boştan yereBen bugün saç boyadım daldım daha da geç kaldım yemeye başlamada. İlk öğünümü saat 14.00’da yaptım.Saçlarım hala tam olarak gri olmadı. Artık tamamen kendi rengime döneceğim. 3. Denemem de başarısız. Yine en gri hali bu sefer oldu ama tam olarak istediğim griye dönmüyor deli oldum.
Bende evime geçince yapayım if burda biraz zor masa kaçta hazır olursa yiyoruz
Gri zor her kuaför bile yapamıyo evde tutturman zor zaten. Saçını yıpratma boştan yere
Selamlar olsuuun❣
İfçilere sorayirum 4 saatten aclıktan itibaren mide ve yemek borusunda yanma,sinirlilik, huzursuzluk,vs belirtiler görüyormusunuz?
Paw ya yeni yazı rengin engellenmişlere benziyorMeyve ceviz ve kahve yapmaya karar verdim hazırladım saatimi bekliyorumsenin daha epey var
Hemen değiştimPaw ya yeni yazı rengin engellenmişlere benziyoronlarda gri oluyor ya
Her haftasonu 2 gun 2,5 aydır boyle
Cocuklar ve yaşlılar hep evde 3 aydır
Canım leptin hormonu diye bir şey var tokluk hormonu diye geçer iştahın baskılanmasını sağlar veya yemekten sonra vücuda doğduğuna dair sinyalin gönderilmesine yardımcı olur. Bu aralıklı oruç yani if gerçekten işe yarıyor ama kısa bir süre yapıldığı zaman. Uzun süre yapıldığında kilo verilmesi zaten yine duruyor. 12 saatten fazla aç kalınması safra kesesi için de zararlı bi durum. Bu diyet kısa süre uygulanıp sonra normal 3 ana 3 ara veya 3 ama 2 ara gibi öğünlere dönmek lazım. Yoksa yarardan çok zarar verebilir. Hâlâ %100 çok iyidir diye bi veri yok yani iyi olduğunu söyleyen de var kötü olduğunu söyleyen de. Ben de uzun süreli olarak yapıldığında metabolizmanın yavaşlayıp yağ yakımının bir zaman sonra azalacağını düşünüyorum.
AA bilmiyordum göğüs buyuttugunuama bize büyüten değil diklestiren lazım anacimm
Oohh afiyet olsun missFotoğrafladım bugün yediklerimi,atayım canim
Ben de 3 tane yedim bence büyük değil amaEki Görüntüle 2641984 Eki Görüntüle 2641985
Kız daha yeni yemekten kalktım ama öyle güzel anlatmışsin ki canım çekti hahshsBugün öğle yemeğine yağsız tavada tavukları kızartıp yeşillik domates soğan maydanoz roka limon sirke ile karıştırıp mükemmel bir salata yaptım.Ben yerken yanımda eşim gördü oda istedi gittim ona da yaptım yağ ve tuz katarak ekstradan. Hayatımda yediğim en iyi şey diyor.
Yalnız tavuklu salata gerçekten çok doyurucu oluyor kızlar aklınızda olsun öğle yemeğinde ne yesem diyenler için birebir
Ay atsana renginiBen bugün saç boyadım daldım daha da geç kaldım yemeye başlamada. İlk öğünümü saat 14.00’da yaptım.Saçlarım hala tam olarak gri olmadı. Artık tamamen kendi rengime döneceğim. 3. Denemem de başarısız. Yine en gri hali bu sefer oldu ama tam olarak istediğim griye dönmüyor deli oldum.
Paw ya yeni yazı rengin engellenmişlere benziyoronlarda gri oluyor ya
Bencede boşa evde kaldık karantina sadece herkes bir anda enfekte olup hastaneler yetersiz kalmasın diye yapılan bir uygulamaDün Bağdat Caddesi’ne gittim kargo iade yapacaktım. Bostancı’ya gideceğime aynı mesafede Caddeye gideyim hem değişiklik olur dedim. Bana değişiklikte bir de ne göreyim herkes haldır huldur yollarda zaten. Bir trafik, bir kalabalık. Her zaman ki hali gibiydi Cadde. Herhalde bir tek biz evde oturuyormuşuz diye düşündüm. İnsanlar bu kadar ağız ağıza gezdikten sonra hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne mana anlamış değilim.Bütün mağazalar açıktı, bildiğin dükkanların önleri vızır vızırdı. Enteresan gerçekten anlam veremiyorum artık. Madem böyle olacaktı bunca zaman eve kapandığımız neydi??? Bir şeyin geçtiği falan yok henüz. İnşallah misliyle çıkmaz....
:))) Yakışmış bu renk sanaYalnız benim yazı rengim de pro olunca kendiliğinden değişti, ben bir şey yapmadım.20011’de kullandığım yazı rengiydi bu Ne alaka anlamadım birden nostalji oldum zaten görünce.
Yazık değil mi bacaklarına kuzum, otur oturduğun yerde, kıyamam ben sana
ay insallah cocuklsri alıp gezmek istiyorum artik
Çocuklar bir aydır apartman önünde oynamaya başladı burda
Uzun süreden kastın ne canım?tam if sayılmaz ama ben yemeyi erken bırakma işinin mantığına inanıyorum ve 4-5 gibi akşam yemeği i yiyip sabaha kadar bir şey yemiyorum.
Sabah da 5'te uyaniphemen yesilcayimi ya da sütümü içiyorum.canim isterse yanında leblebi, üzüm vs yiyorum. Yani 16/8 olmuyor. Benim yöntemin de yavaşlatır mi metaboliayi
Yazlıktayız canım çok sağol ♥Aaa Esracım annenlerde misinçok sevindim gerçekten senin için çok iyi olmuş.
Yazlıkta mısın yoksa İstanbul da mı.
Hahhahahaahah gayet geveze duruyorsun demek istediBu arada bir şey sorabilir miyim?Neden “suskunhanım” bence suskun da değilsin.Nerden geliyor bir an merak ettim.
Benim diyet listemde de 6 dilim vardıkahvaltıda 3 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin ekmekle yenecek bisey yok. Tabiki bende uymadım ama baya kafamı karıştırdı. Bi listeye göre yedim bi kendime göre çorba oldu sonra da tamamen bıraktım. Tartılmak için gidiyordum virüs çıktı bi daha gidene kadr da zayıflamış olurum inşallah
Orda tartı var mı pamukcumyaaa işte benim de İzmir’de düzenim bozulacak kesin. Ne diyeyim şimdi ben if yapıyorum masaya oturamam olmazÖnümüzdeki Perşembe gitmeyi düşünüyoruz tartımı da mı götürsem diye düşünüyorum
Bunu siz sormadan yazmıştım ben aslındaBu arada bir şey sorabilir miyim?Neden “suskunhanım” bence suskun da değilsin.Nerden geliyor bir an merak ettim.
Yaa gercektwn miHahhahahaahah gayet geveze duruyorsun demek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?