Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben malatyalıyım ama burdur da yaşıyorum

Canim bende küçük yerdeyim hatta hastanede çalışıyorum diyetisyen öyle yoğun degil kardeşim ve kuzenim gitti
Hani diyetisyen sorar ya kac ta uyanır kahvaltı yaparsınız is düzenini saatleri falan sorar hic sormamış bile hazır yasmak mi pc den cıktı mi almış ne varmis ellerine

Ben özel hastaneye gidiyordum diyetisyen e ilk kez 8 yıl once gitmiştim memnundu vencevisini bilen ilgili biriydi

Geçen yıl aynı hastaneye başkasına gittim her seferinde yeşillikle aramın olmadığını içecek sevmediğimi kahveye dokunmadığını söylüyorum ama normalde diyetisyen bunları soruyor ki dikkate alıpta ona gore bi liste hazırlasın

Ben çiğ yeşillik yükleyemiyorum maydanoz tere roka dereotu falan soylemistimde ona
Bana kahvaltıya yazmış ki nane dereotu maydanöz doğra içine bir kaşık lor peynir Bir çay kaşığı çörek otu köy ye dedim yine kendimi zorlayayım çiğnedim afedersin inan ağzımda kaldı oturdum yutamadım

Kahve içmek hayatta hicbir türlüsünü ara öğün kahve yazıyor bana

Fiyatda 80 den 150 ye çıkarınca gitmedim bi daha oraya

Başka bi erkek diyetisyen e gittim1 ay sonra bence ilgiliydi ama hic iradeli bi dönemde değildim sonra devam ederiz diye bıraktım çünkü listelerin hiçbirini uygulamıyordum boşuna gitmişim gibi hissediyirdum

nrmyn motivasyonun düştüğünde kendi yazdığın şu yazıyı oku. Ne güzel yapmıştın, yine yaparsın. Kendine dön, kendi yazını oku ve yeniden gücünü topla, motive ol. Çok iyi gidiyordun. Hadi devam! Burada da daha fazla aktif ol bence. Yoksa kopup gidiyor insan. Kendimden biliyorum...

Is yerindeki yemekler diyete uygun oluyor mu bizdekiler hic uygun değil mesela makarnanın yanında arpa şehriye çorbası yada makarnanın yanında börek yada makarnanın böreğin yanında hoşaf türevi seyler

Bazen menüler o kadar değişim çıkıyor ki birde normalde ben yemek ayırt eden biri degilim güzel olmasa bile yerim ama hem diyete uygun değil hemde uzunca bir dönem is yerinin yemeğini yemedim sonrasında yeyince şiddetli kide ağrıları oldu öyle böyle değil yani mümkün mertebe yemiyorum artik

Kaptanım Cherry Mom
Bugün iştahım tavan yaptı. Hamur işi tatlı vs yok ama çok bissürü yemek yiyorum ve doymuyorum
Ne yapsam ki
Sagliksiz beslenme böyle birşey işte insanı yedikçe yedirtiyor
Emeklerini hatırla ve yarın dengelemeye çalış canım kilo korumak vermekten zor bir dengeyi içeriyor bence sen zor olanı yaptın bunuda yaparsın başa dönmek yok

Pamukcum ne güzel yerdenn yakaladın valla

Pirinç pilavı yedim 1 tabak, nohut yemeği ve salata yedim akşam.
Sabah iyiydi kahvaltım. Yumurta peynir domates.
Şimdi de çay yanında 3 ceviz yedim.
Arada 1 muz 3 yenidünya yedim.
Çok olmuş demi
Ha bi de sade kahve ile 2 hurma yedim

Canım kilo koruyan biri için bence burada sıkıntı yok bellki pilav faazla olmuştur korktum bende

Evet iyiler ve evet mutfakları da çok iyi bu kiloları orda aldım ben
birsevgi sende sormuşsun seni de etiketleyeyim. 10 veya 15 gün orası daha net değil. Eşimin izin durumu iş durumunun yoğunluğuna göre belirlenecek biraz. Pazartesi-Salı netleşir ama 10 gün kesin.

Bence persembe sabah tartil öyle çık yola onu söyle cuma günü

nrmyn alıntım gitmiş ama ben senin şu lafına takıldım hani dedin ya sabah ac karna kalkınca tartıldım 67 sonra tartıldım 67.3 geldi diye bence 67 olarak bildirmen gerekirdi sonra su mu içtin spor yaptın ödemmi oldu belli olmazki ben olsam sabah kilom daha düşük ise onu bildirirdim yarışma acısından yanlış bir hareket olmaz yani bilgin olsun

Evet genelde metabolizmayı şaşırtmak için farklı olsun diye yapılır
Ya emnis senin de şu bdv cileri takip etmen beni bitiriyor. Korkumdan bdv ye giremez oldum
Ben hiç yorum yapmakla uğraşmıyorum çünkü çok fena oluyor orası ama girip okuyorum arada
Evet canım o da doğru . Genellikle diyabette çok öğün yaptırılıyor. 3 ana 3 ara zaten metabolizma açlık çekmeyip hızlansın diye 3 ana 1 ara da yapabilirsin uyandığın saate de bağlı 12 de uyanıp 12 de uyuyan biri 6 öğün yapamaz zaten

Kızlar bu takımdaki kişiler ne kadar bilgili ya
Obezite cidden çağın hastalığı oldu ve herkes diyet beslenme uzmanı giibi bilgi arayışına girdi tabi biz internetten sen okuldan
Yinede genel çerçeveyi biliyoruz ve çok fazla bilgi yayıldığı için kafalar karışık bence

Evet canım internet olduğu için herkes araştırıp bişeyler bulabiliyor ben de bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışıyorum ama 3 yıl oluyor mezun olalı bilgiler körelecek tabi yakında. İnşallah çalışmaya başlıycam bu sene içinde
Kim kim tartıyı kurtaracak tüm yolları biliyoruz maşallah
maşallah bize gerçekten öyle ya

Bana fazla değilde sen bu kadar yemezdin tabi,yıne de cok değil ama pilavı nadir ye alışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…