Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tebrikler canım çok ii maşallah buarada 64 kilodan bu kiloya nekadar zamanda verdin merak ettim:13:

sağol canım
darisi hepinizin başına inşallah

ben 3 ayda verdim canım bu kiloyu ama işte düzenli olmadı çok
bazen kilom takıldı, bazen 2 kilo birden verdim, sanırım bu dengesiz kilo kayıpları kas kaybına neden olup yağ oranımın artmasına sebep olmuş işte
o yüzden en güzeli azar azar gitsin ama sağlıklı gitsin
ben birden kilo verdiğim dönemlerde korkmuştum zaten kas mı gidiyor diye, korktuğum da başıma geldi malesef
düzelticem ama inşallah bu durumu

ya canım bişey sorucam ben daha önce hiç ölçüm yaptırmadım bu yağ kas su ölçümü nerde yapılıyo yani ne doktoruna gitmem lazım

ay bilmiyorum canım ya,bu hastalıkta biraz düzenim kaçtı ama hemen bu kadarda kiloma yansımasına şaşırdım bende.bide taşınma telaşım var şimdi.
Artık pazartesiden itibaren tekrar aynı disiplini yakalamaya çalışıcam.yapıcak bişiy yok

Bende bu sabah 2 dilim ekmek,
salatalık,biber,maydonoz,
2 fincan çay,
1 k.k kadar peynir le kahvaltımı yaptım

dün akşam bişey yemedim akşam yemeği olarak
dün saat 4 gibi işyerinde loka dağıttılar birer tane.mevlüt varmış birinin allah kabul etsin onu yedim bende 1 tane
ay sonra beni bi fena yaptı o hem şişirdi hemde yaktı midemi nasıl.onun için bişey yiyemedim
8 gibi acıkınca köşe ekmeğin içine az peynirle maydonoz koyup attım ağzıma o kadar

ya canım bişey sorucam ben daha önce hiç ölçüm yaptırmadım bu yağ kas su ölçümü nerde yapılıyo yani ne doktoruna gitmem lazım

canım diyetisyene gittim ben
orda bi alet vardı, çıplak ayakla çıkıp kollarından tutuyosun aletin
bi kaç dk kalıyosun üstünde, kilon, yağ miktarın, nerende ne kadar yağın var, metabolizma hızın ve yaşın kaç, hepsi çıkıyo canım

ya stres yaptıysan bu taşınma işinde, belki ondan olmuştur canım
bak pazartesi senle ikimiz aynı anda başlayalım, birbirimizi motive edelim ne dersin begümcüm?

afiyet olsun tatlım
walla artık ben de tatlı yedim mi senin gibi rahatsız oluyorum, alıştım sanırım iyice tatlı yemeden yaşamaya, böyle sıkıntı yaşatıyo sonra bana

valla söyledimmi bende bilmiyorumki neyse ismim tuğbaaaaa siz bana kısaca tubiş diyebilirsiniz

ben de burçak canımcım
memnun oldum :)))

günaaayyydınn kıslar kilom 66.0

bitek burcu kaldı bildirim yapmıyoan elif izinli olacakl zaten bu hafta şimdi geriye sadece burcu kaldı oda yapınca listeleri hazırlıycam maşallah yaa çok güzel kilolar verilmiş baby canım 84 senin geçen haftaki kilon dimi ?
begüm üzülme canım oluyor arada böyle şişkinlikler sıkma canını

hatunlar nasılsınız
la kilo bildirimi yapmayınca büyük bi boşlukda hissettim ben kendimi
zaten feci durumdayım acayip şiş ve ödemliyim
böbrek üstü bezlerim nur topu gibi büyüyomuş kızlar
bu sabah dr gittim kortizon başladılar
sinirimden ağlıcaktım kortizon hayatımı kabuse çevirecek yine
ama şekerim iyi durumda sayılır troitlerde normal seviyelerde
çok şükür

valla bana uyar şekerim.ben varım.heee ama bu arada ben pazartesi salı izin aldım işyerinden taşınma için 2 gün olamıcam burda şimdiden haberiniz olsun,çarşambadan itibaren motive işi süper olur burcakcım

napalım canım zaten yapcak bişey yok (

canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm valla.
Ama sıkma canını elifim,kortizon herkese yanı etkiyi yapıcak die bişey yok ki dimi ama

evet gecen haftaki kilom canım . .

canım çok geçmiş olsun yaa
ama bozma moralini sakın

tamam canım, sen hele bi yerleş, sonra başlarız :))

geçmiş olsun elifim yaa sıkma canını önce sağlık kilodanda önemli

burcu nerde yaaa listeleri hazırlamaya gidiyorum ben gelirse değiştiririm yoksa aynı geçicem noolduki aceba hiç aksatmazdı

5. TAKIM 195. ETAP

takyon ( 66,7 / 66,0 / 0,7 / 1,05 % )
esw ( 56,9 / 56,2 / 0,7 / 1,23 % )
begümD ( 81,8 / 82,8 / -1 / -1,22 % )
yasafat ( 116,2 / 115,0 / 1,2 / 1,03 % )
rengarenk ( 59,0 / 58,0 / 1 / 1,69 % )
shelly ( 69,0 / 69,5 / -0,5 / -0,72 % )
triendy21 ( 75,8 / 74,7 / 1,1 / 1,45 % )
ebrehe ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 84,0 / 82,2 / 1,8 / 2,14 % )yeni üye
amonra ( 79,1 ) geri dönmek üzere ayrıldı

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 671,4 / 666,4 / 5 / 0,74 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…