- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.421
canımcım bu leslie, koşu bandı, uzay yürüyüşü
bunlar hep kardiyo
yani yağ yakmaya yönelik sporlar
ben leslie fayan yapıyodum biliyosun
e uzay yürüyüşü de vardı
ama işte beslenmem az olmuş işte(
inşallah düzelticem ama bu durumu
teşekkür ederim canım
canım bildiğim kadarıyla mazeretin varsa perşembe akşamındanda yazabiliyorsun hani bende bazen kalkamıyorum ama cuma günü erkenden yazmaya çalışCğım bir gün değilmi zaten hem tartı günü uyunurmu hiç erken kalk işte bende geceleri çok uyanıyorum oğlan bi yandan kız bi yandan ötüyorlar borozan gibi ben napayım nerelere gideyim uyumak için oyyy
kızlar yarın saat onbuçuk 11 den önce bildirimleri yaparsanız sevinirim kızımı götürüyorumya cuma günleri o yüzden geç kalıyorum erkenden listeleri yapayım kızlar geç kalmayın sakın lütfen baby canım sende bildirim yap önceki haftayı bide bu haftaki kilonu yazacaksın başka yeni üyemiz yok herhalde dimi kızlar diğer listeye bakamadım ama yok herhalde herkes listede
seni anlıyorum canım kızken bende oyleydim benim ablamlar sehır dısındalar en çok kıloları annem onlara kalmaya gıttıgınde verirdim tabi annem gittimi 1 ..1,5 .. ay kalırdı . .ama annem evde olunca cok zor zaten gelir gelmezde bozuluyodu diyet felan kalmıyodu ..ama kendini şartlıycaksın sende yapacak bişey yok hani bana demiştinya diyetten sonraki hayallerimizi hatırla ..şöyle mağzaya girip beden ssorunu yasamadan alışveriş yapıcagımız gunler gelsin aklına . .nasılsa herşeyın tadına fazlasıyla baktık bugune kadar ye ye bişey değişmiyor degilmi hep aynı degişen tek şey vucut kütlemiz o yüzdrn azim azim azim incecik günlere merhabaaaa . .
ewet canım ya ıncecık gunler gorecegız ınsallah hepberaber
Bugünki menüm;
kahvaltı (9:30) 2 dilim kepek ekmeği, 1 çk tereyağ ve 1 yumurtadan omlet, 1 çk bal, 1 kk peynir, 1 çk kahvaltılık sos, 1 domates, sütlü nescafe
öğle (12:30) 1 elma ve 4 finger bisküvi
ara (16:00) bir avuç badem
akşam (20:00) 2 kase yoğurt çorbası, 6-7 kaşık pırasa yemeği, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 avuç fındık, 1 halley
işte durum bu
kendimi deliler gibi spora vermem lazım yau bu ne hal dağıldım böyle olmaz
neee halleymı bademmı fındıkmıbunların dısında ıyı olmus canım
Günaydınnn kızlarrr
güzel bir gün olsun inşallah hepimize.
çabuk geçsin inşallahhh
bu arada ben çok heycanlıyım kızlar.çünkü bu hafta sonu taşınıyorummm :))
dün akşam:2 ç.k kadar barbunya,2 dilim ekmek
5 ç.k makarna yedim
ara:1 kivi,1 portakal yedim
bu sabah:galiba 3 dilim ekmek yemiş oldum(
yanında peynir,
2 çay kaşığı kadar çilek reçeli
2 fincan çay
kızlar bu hastalık yüzünden yeme düzenim kaçtı.bide bu ev temizliği taşıma olayı deren.fazla yemek değil ama düzensiz oldu tabii.
şimdide sanki iştahım açılmış gibi hissediyorum.doymuyorum sanki eski yediğim porsiyonlarla( napcaz bilmem.
Bu hafta sonuna kadar böle atlatayımda inşallah hafta başından itibaren evime yerleşmiş olup düzenimide oturturum umuyorum
kolay gelsın arkadasım tasınmak cok zordur ıyı bılırım bı ara o kadar cok tasınmıstım kı evım sırtımda kaplumbaga gıbı hıssedıyodum kendımıallah kolaylık versın yeme duzunın bozulur tabıkı ama ıyısallah hemen toplanırsın acıktıkca bol bol meyve ye
yaaa gülhan burçak burcu begüm nirdesiniz yaff
canım sıcak su falan değil
spor yapmak gerekiyo
kardiyo sporu en güzel o şekilde yağ yakar vücut ama yediklerin az olmayacak işte
yani bi programın olmalıymış bunu yaparken, ben bunu öğrendim
inşallah bi diyetisyen bulup da gidebilirsem size de söylerim de
çok şaşırdım ama yüksek çıkınca
ben az bi oran bekliyodum açıkcasi((
bugünki menü..
sabah 1 yumurta yağda pişmiş ,üzerinden zeytinyağ gezdirilmiş bir domatez 2 zeytin ..1 dlm ekm.
öğle :meyva ,1fincan kahve
akşam .bir kase tavuk suyu ;ve haşlama beyaz et 2 parça kadar 1 dilim ekmek, bir bardak ayran
şimdilik bu kadar . . herkese iyi akşamlarrrr . .
kızlar bugun yedıklerım
24 ŞUBAT 2011 PERSEMBE
7:15
1 sb sut -1s-
1 muz -1m-
10:30
1 elma -1m-
1 yesıl cay
12:00
3 kasık ıspanak yemegı
2 kasık yogurt -1 s-
2 cerı domates
Yarım paket etı corekotlu form bıskuvı (4 adet) -1t-
15:00
Yarım paket etı form corekotlu bısk -1t-
16:00
1 elma -1m-
18:15
2 yemek kasıgı et sote -1et-
2 dılım ekmek -2 t-
Taze sogan ve 1 tursu bıber
Toplam:2 sut+ 3 meyva+4 tahıl+1 et
gunaydın hanımlarrrrr ılk kılo bıldırımını ben yapayım
kılom:
gecen hafta:116.2
bu hafta :115.0
yanı -1.2 kılo
bu hafta reglıden dolayı bı aldım bı verdım pek ıstedıgım gıbı olmadı
Herkese günaydınn
bende durumlar kötü
kilom 82,8(
günaydın sevgili takımım
kilom 56,2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?