Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

If yapıyorum 24 saat yapıyorum bugün 2 saatim kaldı. Önümüz cuma olmasa dayanamazdım da yarış var işte ece çalışıyor biz duralım mi. Herkesin menü boş vallaha

If yapıyorum 24 saat yapıyorum bugün 2 saatim kaldı. Önümüz cuma olmasa dayanamazdım da yarış var işte ece çalışıyor biz duralım mi. Herkesin menü boş vallaha
Bende daha kahvaltı etmedim bugün 18/6 yapmaya karar verdim. Dün ilaç içtiydim çok fena mide bulantısı yaptı şu saat oldu anca kendime geldim. Sabahtır kıvranıyordum yatakta benim herif de diyor temizlik yapmamak için numara mı yapıyorsun dedim yürü git işe yalnız bırak beni

@Calypso95 ve @0zlem de vardı ama pazartesi tartısı belki gitmiştir
Kız bende varım siz benim cuma dışında eksi de olduğumu gördünüz mü hiç. ama tabi ki kötü örnek olmayayım arkadaşlar ben ramazan düzeninden hala çıkamadım sporu gece yapıyorum. Saat 4 falan bitiyor benim spor sonra yatiyorum uyku düzeni falan olmayınca tartiya yansıyor. Cuma günü geceye bırakmıyorum sporu o yüzden eksiyi sadece cuma görüyorum. Ama artıların sayısı çok olunca sıkıyorum ödemin ne kadar olacağını tahmin edebiliyorum artık tam profosyonel oldum akşam tartılıp sabah tartisini tahmin edebiliyorum

Iyi demissin. Aç daha çok bulanmaz mi kötüysen eziyet etme kendine

Iyi demissin. Aç daha çok bulanmaz mi kötüysen eziyet etme kendine
Bulantı gibi değil de nasıl desem kramp girer ya o şekilde. Açlık ağrısı daha farklı oluyor onu çok yaşadım iyi biliyorum da. Yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi birazdan edeceğim kahvaltı ordan da spora geçerim balım

Heh bu işte sabah uykusu, gece uyumama.ben 6 da kalktığım zamanlarda verdim o kiloları,sabah uyuduğumdan beri veremedim.sende öylesin.bak özleme erken kalkıyor.suskun erken kalkarken nasıl formundaydı o da bozdu.yanlışım varsa düzeltin

Gece iyi uyumak ve güne erken başlamak hem kilo vermek için hem de kendi mental sağlığımız için çok yararlı bence. Gece iyi uyuyorum ama çok çok erken kalkamıyorum ben.

Hadi bakalım inşallah. Bak yarış var yarışş
İnşallah bol eksili bir cuma olur cnm

Kesinlikle erken kalkmanın herşeye ama herşeye olumlu etkisi var. Ah bende tekrar uyumasam da spor yapsam ya d akitap okusam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…