- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.401
Çok mantıklı valla pazartesi herkes artılardaBu pazartesi micuma yapsak olmaz mı sabahtan hazır midemizi bosaltmisken
If yapıyorum 24 saat yapıyorum bugün 2 saatim kaldı. Önümüz cuma olmasa dayanamazdım da yarış var işte ece çalışıyor biz duralım mi. Herkesin menü boş vallahaAç karnına çay iyice mide bulantısı var açlık diyeti yapıyorsan sudan başka birşey içme işin zor allah kolaylık versin umarım değer bir sonuç alırsın güzelim benim
Tamam balım sen istediğinde bende bildireyim o zaman en son halini ^^
Bende daha kahvaltı etmedim bugün 18/6 yapmaya karar verdim. Dün ilaç içtiydim çok fena mide bulantısı yaptı şu saat oldu anca kendime geldim. Sabahtır kıvranıyordum yatakta benim herif de diyor temizlik yapmamak için numara mı yapıyorsunIf yapıyorum 24 saat yapıyorum bugün 2 saatim kaldı. Önümüz cuma olmasa dayanamazdım da yarış var işte ece çalışıyor biz duralım mi. Herkesin menü boş vallaha
Kız bende varım siz benim cuma dışında eksi de olduğumu gördünüz mü hiç.
Iyi demissin. Aç daha çok bulanmaz mi kötüysen eziyet etme kendineBende daha kahvaltı etmedim bugün 18/6 yapmaya karar verdim. Dün ilaç içtiydim çok fena mide bulantısı yaptı şu saat oldu anca kendime geldim. Sabahtır kıvranıyordum yatakta benim herif de diyor temizlik yapmamak için numara mı yapıyorsundedim yürü git işe yalnız bırak beni
Bulantı gibi değil de nasıl desem kramp girer ya o şekilde. Açlık ağrısı daha farklı oluyor onu çok yaşadım iyi biliyorum da.Iyi demissin. Aç daha çok bulanmaz mi kötüysen eziyet etme kendine
Bu pazartesi micuma yapsak olmaz mı sabahtan hazır midemizi bosaltmisken
E iyi siz cuma verin,kendine güvenenler pzartesi verir
Heh bu işte sabah uykusu, gece uyumama.ben 6 da kalktığım zamanlarda verdim o kiloları,sabah uyuduğumdan beri veremedim.sende öylesin.bak özleme erken kalkıyor.suskun erken kalkarken nasıl formundaydı o da bozdu.yanlışım varsa düzeltinKız bende varım siz benim cuma dışında eksi de olduğumu gördünüz mü hiç.ama tabi ki kötü örnek olmayayım arkadaşlar ben ramazan düzeninden hala çıkamadım sporu gece yapıyorum. Saat 4 falan bitiyor benim spor sonra yatiyorum uyku düzeni falan olmayınca tartiya yansıyor. Cuma günü geceye bırakmıyorum sporu o yüzden eksiyi sadece cuma görüyorum. Ama artıların sayısı çok olunca sıkıyorum ödemin ne kadar olacağını tahmin edebiliyorum artık tam profosyonel oldum akşam tartılıp sabah tartisini tahmin edebiliyorum
Gece iyi uyumak ve güne erken başlamak hem kilo vermek için hem de kendi mental sağlığımız için çok yararlı bence. Gece iyi uyuyorum ama çok çok erken kalkamıyorum ben.Heh bu işte sabah uykusu, gece uyumama.ben 6 da kalktığım zamanlarda verdim o kiloları,sabah uyuduğumdan beri veremedim.sende öylesin.bak özleme erken kalkıyor.suskun erken kalkarken nasıl formundaydı o da bozdu.yanlışım varsa düzeltin
Hoşgeldin cnm, özledik seni yahuHuhuu nabersiniz? Askiyonlu hayatımın son günü olmasını ümit ederekten geldim. İnşallah rutinime dönebilirim amiinn. Nasıl gidiyoo?
Hadi bakalım inşallah. Bak yarış var yarışşSelam dostlarım? Ne haber hepinizden? Bugün dışarıda işim vardı demiştim. Eve geldiğim gibi yemeğe falan yardım ettim annişe. Ancak oturdum, telefona falan bakabiliyorum. Bugün de sıfır kaçamak çok şükür. 8500 de adım attım tempolu.Umarım tartıya yansır.
Kesinlikle erken kalkmanın herşeye ama herşeye olumlu etkisi var. Ah bende tekrar uyumasam da spor yapsam ya d akitap okusamHeh bu işte sabah uykusu, gece uyumama.ben 6 da kalktığım zamanlarda verdim o kiloları,sabah uyuduğumdan beri veremedim.sende öylesin.bak özleme erken kalkıyor.suskun erken kalkarken nasıl formundaydı o da bozdu.yanlışım varsa düzeltin
Ben de kendimi özledim valla aldığım son dk haberine göre yarın da yolcuymuşuz rutin mutin hak getireHoşgeldin cnm, özledik seni yahu
Aaa eşinin annesine miBen de kendimi özledim valla aldığım son dk haberine göre yarın da yolcuymuşuz rutin mutin hak getire
Maşallah ne sosyallik,git te hayırlısıyla gel artıkBen de kendimi özledim valla aldığım son dk haberine göre yarın da yolcuymuşuz rutin mutin hak getire
Ay inşallah ya valla evimde tembellik yapmayı özledim. Şu kocam bi çalışmaya başlasaydı düzenliMaşallah ne sosyallik,git te hayırlısıyla gel artık
Çok doğru bütün düzen alt üst oldu.Heh bu işte sabah uykusu, gece uyumama.ben 6 da kalktığım zamanlarda verdim o kiloları,sabah uyuduğumdan beri veremedim.sende öylesin.bak özleme erken kalkıyor.suskun erken kalkarken nasıl formundaydı o da bozdu.yanlışım varsa düzeltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?