- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.421
Amin amin. Nasıl gitsin cumaya 1 gün kala nasıl gitsin büyük bir savaşın icindeyiz. Sen anlamazsın sen zayıfsınHuhuu nabersiniz? Askiyonlu hayatımın son günü olmasını ümit ederekten geldim. İnşallah rutinime dönebilirim amiinn. Nasıl gidiyoo?
İki saat bölgesel yapmış domatese dönmüş bi kız bu cümleyi hiç haketmemişti...Amin amin. Nasıl gitsin cumaya 1 gün kala nasıl gitsin büyük bir savaşın icindeyiz. Sen anlamazsın sen zayıfsın
Ben müzikten bile sıkılıyorumvalla sen böyle anlattıkça bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Evde eliptik var dediğim zaman insanlar ooo ben olsam ne kadar yaparım şu kadar günde zayıflarım diyolar iyice psikolojim bozuluyor
Bence son zamanlarda kol ve basen hareketlerini az yapmaya başlamışsındır ondan öyle gevşeme olmuştur. Ve bence if senin daha fazla Yemene ve hiç doymamana yol açtıysa yapma bırak. O doymama hissi uzun vadede çok yıpratıcı olur
Ben de ayyyynen senin gibi hissediyorum o meşhur birödem olduğum zamanlardan beri. Adet oldum bitti üzernden o kadar zaman geçti hala full motive olamadım ara ara geliyo ve gidiyo. Bir de üzerine arkadaşlarım gitti tayinleri çıktı. Üzerine sıcaklar bastırdı derken ben kendimi tanıyamaz oldum. O sabahları kalkıp üzerini değişip saçını hafif makyajını yapan ve günü full motive geçiren sevgi gitti kahvaltı sonrası tekrar yatağa giren sevgi geldi. İki gün duzelsem 3. Gün aynı moda geri dönüyorum ama genelde buraya yansıtmamaya çalışıyorum, herkes çok neşeli full motive oluyor, insanların da enerjisini dusurmeyeyim diyorum. Var mısın bundan sonra sabah kalkıp yine eskisi gibi başlamaya güne. Kahvaltı/kahve/spor/duş/saç makyaj/ diye devam etmeye☺ ayriyeten bu konuda body olalım seninle
Bu menü 800 kalori mi cidden bişey yok ki24 saatlik orucumu tutabildim yarim saatte fazla tuttum hatta.
Yemekten önce
3 incir
2 ceviz yedim
Aksam
250 gr yoğurtlu kabak
1 tabakta yine kabak yogunluklu patlican sogan domates ve biberden az yağlı türlü gibi bişey yaptım ondan yedim
1 dilim kepekli ekmek
Su çok içemedim. Yatana kadr 2 lt içerim.
1 saat kardio
45 dk bölgesel
30 dk pilates
30 dk yürüyüş +zipCherry Mom
@ortabahar 7 buçukta tekrar başladım aralıklı oruca yarın 24 yapamam belki ama yine 20 falan yapıp günü tek ogunle kapatacagim. Bugün planladigimdan fazla yedim. 500 kalori hesaplamıştım ama 800 falan oldu.
Bende anlamıyorum ki bisey yok ama 800 kaloriBu menü 800 kalori mi cidden bişey yok ki
Esracım neden tartının anlık değişimlerinin psikolojini bu kadar etkilemesine izin veriyorsunİsveç diyeti de bildiğin detoks gibi birşey ve her detoks sonrası olan şey olmuş bir gevşeme de dönüyor kilo bunu herkes biliyor sende biliyorsun bozma moralini
Seni sadece spor yapmak ayağa kaldırır inan bugün 30 dk eliptik yap başta zor gelecek ama sonra kendini çok iyi hissedeceksin elimizdn gelindiğinde artıyı eritelim zamanımız var yeni glen artılar onlar şıp diye gidecek yeterki sen bırakma
Valla maşallah ama bence bu kadar zorlamaBende anlamıyorum ki bisey yok ama 800 kalori1 öğünde hemde sadece 1 saatlik yeme dilimim vardı bugün.
Önce son 3-4 günün menülerini yaz kendine ,karşıların da o günkü kilonu,yüzleş.sonra emnisin dediği gibi bin eliptiğine bol su iç,yap duşunu bakımını al kızını at kendini sokağa döndüğünde daha iyi olucağını sanıyorum
O senin tatlılığın teşekkür ederimİyi ki senin kadar tatlı bir kaptanımız var. Eridim bittim şu anİşte bu güzel sözlere ve motivasyona ihtiyacım var.
Bu sabah çıktım biraz yürüdüm 4000 adım yürümüşüm onun haricinde eliptik yapmak istiyorum ama bugün uzuuunnn bir katalog hazırlıyorum sabahtan beri bitmedi, çakıldım kaldım bilgisayar başında. Onu erken bitirebilirsem eliptikte yaparım.
Bugün kabak detoksuna başladım. Bugünüm gayet güzeldi. Tartıya kadar kabak detoksu forever!
Kızlar şuan artıda olan sanırım balpamuk var değil mi başka var mı artıda olan
16 8 yapıyorum. Artılar gitmeyince mecbur yarında sıkınca cuma normalleşmeye başlarım. Ama benim anladığım if de de baya dikkat etmek lazım yoksa kilo verilir mi bilmiyorum. Normal beslenmeyle zor sanki geçen haftada ekstra sıkarak vermiştim. Bu yöntemler niye bizde işe yaramıyor ki. Dukan suyu da geçen hafta iyiydi bu hafta hiç bir değişiklik hissetmedim.Valla maşallah ama bence bu kadar zorlama
Ya kaloriyi arttır yada oruç süresini kısalt iyice bıkıp gideceksin yoksa
He yav, kızım diyor ki anne bu diyet ne zaman bitecek. Yok annem yok bitmeyecek dedimSen zayıflayacan diye çocuğun psikolojisi bozuldu
Senin oğlan 4 yaşındaydı demi benimkide 3.5 ama zıplayayım desemm hadi hadii diye önden başlarseninki adamm gibi cevap vermiş maşallah
Yaseminli alırım bi kupaYeşil çay içmediğim günler kilo veremediğimi fark ettim. Bugün kendime söz verdim şimdi demliyorum 1 fincan yeşil 1 fincan beyaz çay bi de dukan birası yapıp içeceğim. Cumaya kadar 58.0a ulaşmam gerekli
Kara gözüktü kızım diyeydinHe yav, kızım diyor ki anne bu diyet ne zaman bitecek. Yok annem yok bitmeyecek dedim
Aaa hiç zıplamadın mı sen ofiste faln zıplıyordunOyhhhhhh millet zıplarda ben nerelere gideyimDaha şimdi girdim
Tabii tabi sen keyfine bak konuşuruz
Ahhahahajsjj geldimTabii tabi sen keyfine bak konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?