Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgi ne güzel söyledin. Yine olalım hadi! Ya inan bana dün sırf biraz yükseleyim diye gözüme kalem çektim rimel sürdüm. Ben de saldım son zamanlarda bir şey gelmiyor içimden. Ama dün bir kaç makyaj malzemesi sipariş berdim kendime. Umarım nir an önce gelir. Makyaj malzemesi olmadığından değil, sırf yenilik olsun biraz taze kan olsun diye. Hadi yine yapalım Sevgi. Eliptiğe de başlayalım. Benimki de paslanmaya başladı kaldıramıyorum kendimi spora Evde eliptiğimiz var kıymetini bilmiyoruz. Yapalım birlikte hadi, dürtelim birbirimizi

Bu menü 800 kalori mi cidden bişey yok ki

İyi ki senin kadar tatlı bir kaptanımız var. Eridim bittim şu an İşte bu güzel sözlere ve motivasyona ihtiyacım var.
Bu sabah çıktım biraz yürüdüm 4000 adım yürümüşüm onun haricinde eliptik yapmak istiyorum ama bugün uzuuunnn bir katalog hazırlıyorum sabahtan beri bitmedi, çakıldım kaldım bilgisayar başında. Onu erken bitirebilirsem eliptikte yaparım.
Bugün kabak detoksuna başladım. Bugünüm gayet güzeldi. Tartıya kadar kabak detoksu forever!

Çok tatlısın Leylim, toparlayacağım kendimi. İyi ki varsın. Böyle zamanlarda bana söyleyecek bir iki lafın mutlaka oluyor ve ben buna çok mutlu oluyorum. Senin tecrübelerini önemsiyorum. Sözlerin bana iyi geliyor. Yarından itibaren enerjim muhtemelen daha iyi olacak kabak detoksunun etkisiyle. Sen de mi yapmıştın yakın zamanda, ben mi yanlış hatırlıyorum?

O senin tatlılığın teşekkür ederim
Canım mevcut artıları gidermek için kabağa devam et ama sonra eski düzenli sağlıklı menü ve spor olsun çok yormayın metabolizmayı
Psikolojik olarakta kötü oluyor bu detokslar ya hep diyorum acele etmeyin haftalık 300 400 gitsin ama temkinli gitsin

Valla maşallah ama bence bu kadar zorlama
Ya kaloriyi arttır yada oruç süresini kısalt iyice bıkıp gideceksin yoksa
16 8 yapıyorum. Artılar gitmeyince mecbur yarında sıkınca cuma normalleşmeye başlarım. Ama benim anladığım if de de baya dikkat etmek lazım yoksa kilo verilir mi bilmiyorum. Normal beslenmeyle zor sanki geçen haftada ekstra sıkarak vermiştim. Bu yöntemler niye bizde işe yaramıyor ki. Dukan suyu da geçen hafta iyiydi bu hafta hiç bir değişiklik hissetmedim.

Sen zayıflayacan diye çocuğun psikolojisi bozuldu
Senin oğlan 4 yaşındaydı demi benimkide 3.5 ama zıplayayım desemm hadi hadii diye önden başlar seninki adamm gibi cevap vermiş maşallah
He yav, kızım diyor ki anne bu diyet ne zaman bitecek. Yok annem yok bitmeyecek dedim

Yaseminli alırım bi kupa

Tabii tabi sen keyfine bak konuşuruz
Ahhahahajsjj geldim Beklediğin için tşkler

Ya ben normalde işyerimde gayet rahat zıplıyordum kendime 4000 hedef koyuyordum çeltik ata ata bi zevkli oluyordu ki. Ta ki adliyeler açılana kdr işler aşırı yoğun tüm dosyalar birikti gözümü açamıyorum tabiri caizse o sebepten bugün sadece 200 zip yapabildim ofiste o da mutfağa geçtim bi ara baktım kimse yok zıpladımsnahhshshsjskha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…