Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet iyi menun geçen hafta yaptın daha sıkı diyet daha ne yapacaksın. Benim vermem lazım. Benim planlar tutarsa düze cikariz senin mezuniyete kaç kilo var

Gayet iyi menun geçen hafta yaptın daha sıkı diyet daha ne yapacaksın. Benim vermem lazım. Benim planlar tutarsa düze cikariz senin mezuniyete kaç kilo var
1 buçuk kilo var daha canım.. yaptığım sert diyetler yüzünden sanırım normal yemeye başladığımda hemen artıya geçiyorum

Bugün yürümek yok herşeyi zıplayarak yapıcam dün asansörü bekliyorm dedim şurada biraz zıplayım jahshsjs Oğlum diyo anne burda olmazzzzz
Sen zayıflayacan diye çocuğun psikolojisi bozuldu
Senin oğlan 4 yaşındaydı demi benimkide 3.5 ama zıplayayım desemm hadi hadii diye önden başlar seninki adamm gibi cevap vermiş maşallah

Son düzenleme:
1 buçuk kilo var daha canım.. yaptığım sert diyetler yüzünden sanırım normal yemeye başladığımda hemen artıya geçiyorum
Detokslari hiç sevmiyorum bu yüzden devam ettirmen gerekiyor antidepresan gibi azaltarak bırakacaksın az kalmış 2 hafta ya mezunsun desene bende bastırayım da beraber mezun olalım bari hatta benim önce olmam lazım bak iyi hatırladım şimdi reyyanK ile pawloverden sonra 3. Mezun ben olacağım demiştim. Yine stres oldum. 21 saat oldu daha 3 saatim var sanırım orucu 24 saate ulaşacağım ama çok acıktım. Açken sıvı serbest olsa ne olacak içilmiyor ki. Yarın sabah sabiti ancak gireceğim galiba 6 da bitecek oruç 7 de tekrar başlayacağım yarında 20 saat yapıp akşam 4 de yemeyi bitireceğim ne gelirse yarından gelecek yani herşeyim son dakika hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…