- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.361
Evet bundan sonra öyle yapayım canım.Günaydın.
Aslında yemek yer yemez veya da belli ise menün yemeden bile paylaşsan olur. Böylece çarpılardan kurtulursun
Gayet iyi menun geçen hafta yaptın daha sıkı diyet daha ne yapacaksın. Benim vermem lazım. Benim planlar tutarsa düze cikarizsabah
1 yumurta 1 kk peynir 7 yeşil zeytin
öğlen
1 porsiyon kuru 1 dilim ekmek
akşam
1 kase çorba 1 kase cacık 1 dilim ekmek
artık sert diyetler yapacak gücü kendimde bulamıyorum yapamıyorumC Cagrihilal1
Evde de zıplamamdan hoşlanmıyor ki, yine mi başladınAhh çocuk haklı. Baktı anne elden gidiyor zıp uğruna
Sen zıplama en iyisi. Üzülmesin çocuklarEvde de zıplamamdan hoşlanmıyor ki, yine mi başladındiyo bana
Yok serinlemedi de bununla yaşamayı öğreniyorum hahahahahMerabayinnnnnbugün hava azıcık serinlemiş mi
1 buçuk kilo var daha canım.. yaptığım sert diyetler yüzünden sanırım normal yemeye başladığımda hemen artıya geçiyorumGayet iyi menun geçen hafta yaptın daha sıkı diyet daha ne yapacaksın. Benim vermem lazım. Benim planlar tutarsa düze cikarizsenin mezuniyete kaç kilo var
Ne çektin beeee suskunhanimmmmcımKizlar internet sıkıntım varannemden kullanıyorum simdi
Ne oluyor kız ergenleştiniz kilo verince ergenliğe geri dönülmüyorMerabayinnnnnbugün hava azıcık serinlemiş mi
Sen zayıflayacan diye çocuğun psikolojisi bozulduBugün yürümek yok herşeyi zıplayarak yapıcamdün asansörü bekliyorm dedim şurada biraz zıplayım jahshsjs Oğlum diyo anne burda olmazzzzz
Detokslari hiç sevmiyorum bu yüzden devam ettirmen gerekiyor antidepresan gibi azaltarak bırakacaksın1 buçuk kilo var daha canım.. yaptığım sert diyetler yüzünden sanırım normal yemeye başladığımda hemen artıya geçiyorum
Beyinler yanıyor kız. Ben şu an ben değilim zaten inşallah açlık krizi geçirmem çok korkuyorum.Ne oluyor kız ergenleştiniz kilo verince ergenliğe geri dönülmüyor
Gitmiyor artık ya bıktımÖdem için, artı için, hatta tartı için ; limonlu maydanozlu lahana içinEki Görüntüle 2653820
Kız sen nasıl doyuyorsun bunlarlaSabah
2 dilim ekmek
1 yumurtalı omlet
1 közlenmiş biber
Domates
Salatalık
2 küçük dilim peynir
Akşam
Yok
Spor
38 bin adım
Bizim de gitmiyor canım hava değişimlerinden herhalde. Dün 2 kase çorba içtim çorba bile yarar mı insana 58.5 gördüm bugün tartıda 200 gram eklemiş durduk yere saçma sapan canımı sıktıGitmiyor artık ya bıktım
Sende haklısın be HilalGitmiyor artık ya bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?