Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim de gitmiyor canım hava değişimlerinden herhalde. Dün 2 kase çorba içtim çorba bile yarar mı insana 58.5 gördüm bugün tartıda 200 gram eklemiş durduk yere saçma sapan canımı sıktı
Onun çorba ile ilgisi yoktur kuzum spor ödem yapmıştır sen rahat ol âaaaaaaa

Yeşil çay içmediğim günler kilo veremediğimi fark ettim. Bugün kendime söz verdim şimdi demliyorum 1 fincan yeşil 1 fincan beyaz çay bi de dukan birası yapıp içeceğim. Cumaya kadar 58.0a ulaşmam gerekli

Onun çorba ile ilgisi yoktur kuzum spor ödem yapmıştır sen rahat ol âaaaaaaa
Ondan mı diyorsun canım o kadar tepiniyoruz dün resmen 4te gidip 10da salondan çıktım sürekli hareket halindeydik bugün geldim 200 gram artı vermiş. Moral bozmadım yeşil çay dukan bira vs yapacağım bugün ödemi atmak için. Geçen cumaya göre 500 gram eksiyim kötü değil tabi ki çok iyi ama hedefime 500 gram daha var

Canım senin spora ben dün nasıl dayandin demiştim. O spordan sonra gördüğün artı yüzde yüz ödem. Başka hiçbir açıklaması yok

E bence de spordan cnm. Maşallah coşturuyorsun sporu

E hadi bizde içelimmmm
Afiyet olsun yeşil çay kesinlikle içmeliyiz ya

Ayran olmuyomu

Bugün ölçülerimi ölçtüreceğim canım ölçüler sende mi toplanıyordu öyle hatırlıyorum ama. Bakayım 2 haftada ne kadar gelişme kaydetmişim
Geçen ay bana ölçü verenlerden ,pzartesi tekrar isteyeceğim.seninkileride ekleriz o zaman

Bak Hilal bana az yiyorsun demiştin daha az yiyen var demi? Ama keşke normal ve dikkatli yese idim. Sen haklıymışsın. Şimdi az fazla yesem artılarla uyanıyorum sabah
sakalim yokki işte dinlemiyorsunuz beni ben size yiyerek zayıflayın diyorum. Bakin bana 3 hafta 200 gr veriyorum. 1 hafta sıkıyorum 1 kilo gidiyor. Vallaha çok rahat geçiyor rejim. Takımda bunalıma girmeyen tek benim düşünün her haftaya artı başlıyorum 200 gr ancak veriyorum bende çok rahatım ya

Ictim ac olunca midem bulandı çay falanda içtim keşke içmeseymişim
Aç karnına çay iyice mide bulantısı yapar açlık diyeti yapıyorsan sudan başka birşey içme işin zor allah kolaylık versin umarım değer bir sonuç alırsın güzelim benim
Geçen ay bana ölçü verenlerden ,pzartesi tekrar isteyeceğim.seninkileride ekleriz o zaman
Tamam balım sen istediğinde bende bildireyim o zaman en son halini ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…