- 23 Mart 2016
- 31.319
- 92.772
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.381
Sütsüz şekersiz kahve sevmiyor musun o yasak değilBeyinler yanıyor kız. Ben şu an ben değilim zaten inşallah açlık krizi geçirmem çok korkuyorum.
Bak Hilal bana az yiyorsun demiştin daha az yiyen var demi? Ama keşke normal ve dikkatli yese idim. Sen haklıymışsın. Şimdi az fazla yesem artılarla uyanıyorum sabahKız sen nasıl doyuyorsun bunlarla
Onun çorba ile ilgisi yoktur kuzum spor ödem yapmıştır sen rahat ol âaaaaaaaBizim de gitmiyor canım hava değişimlerinden herhalde. Dün 2 kase çorba içtim çorba bile yarar mı insana 58.5 gördüm bugün tartıda 200 gram eklemiş durduk yere saçma sapan canımı sıktı
Ondan mı diyorsun canım o kadar tepiniyoruz dün resmen 4te gidip 10da salondan çıktım sürekli hareket halindeydik bugün geldim 200 gram artı vermiş. Moral bozmadım yeşil çay dukan bira vs yapacağım bugün ödemi atmak için. Geçen cumaya göre 500 gram eksiyim kötü değil tabi ki çok iyi ama hedefime 500 gram daha varOnun çorba ile ilgisi yoktur kuzum spor ödem yapmıştır sen rahat ol âaaaaaaa
Canım senin spora ben dün nasıl dayandin demiştim. O spordan sonra gördüğün artı yüzde yüz ödem. Başka hiçbir açıklaması yokYeşil çay içmediğim günler kilo veremediğimi fark ettim. Bugün kendime söz verdim şimdi demliyorum 1 fincan yeşil 1 fincan beyaz çay bi de dukan birası yapıp içeceğim. Cumaya kadar 58.0a ulaşmam gerekli
E bence de spordan cnm. Maşallah coşturuyorsun sporuOndan mı diyorsun canım o kadar tepiniyoruz dün resmen 4te gidip 10da salondan çıktım sürekli hareket halindeydik bugün geldim 200 gram artı vermiş. Moral bozmadım yeşil çay dukan bira vs yapacağım bugün ödemi atmak için. Geçen cumaya göre 500 gram eksiyim kötü değil tabi ki çok iyi ama hedefime 500 gram daha var
Bugün ölçülerimi ölçtüreceğim canım ölçüler sende mi toplanıyordu öyle hatırlıyorum ama. Bakayım 2 haftada ne kadar gelişme kaydetmişimE bence de spordan cnm. Maşallah coşturuyorsun sporu
E hadi bizde içelimmmmYeşil çay içmediğim günler kilo veremediğimi fark ettim. Bugün kendime söz verdim şimdi demliyorum 1 fincan yeşil 1 fincan beyaz çay bi de dukan birası yapıp içeceğim. Cumaya kadar 58.0a ulaşmam gerekli
Yok cnmBugün ölçülerimi ölçtüreceğim canım ölçüler sende mi toplanıyordu öyle hatırlıyorum ama. Bakayım 2 haftada ne kadar gelişme kaydetmişim
E hadi bizde içelimmmm
Afiyet olsun yeşil çay kesinlikle içmeliyiz ya
Ayran olmuyomuDetokslari hiç sevmiyorum bu yüzden devam ettirmen gerekiyor antidepresan gibi azaltarak bırakacaksınaz kalmış 2 hafta ya mezunsun desene bende bastırayım da beraber mezun olalım bari hatta benim önce olmam lazım bak iyi hatırladım şimdi reyyanK ile pawloverden sonra 3. Mezun ben olacağım demiştim. Yine stres oldum. 21 saat oldu daha 3 saatim var sanırım orucu 24 saate ulaşacağım ama çok acıktım. Açken sıvı serbest olsa ne olacak içilmiyor ki. Yarın sabah sabiti ancak gireceğim galiba 6 da bitecek oruç 7 de tekrar başlayacağım yarında 20 saat yapıp akşam 4 de yemeyi bitireceğim ne gelirse yarından gelecek yani herşeyim son dakika hep
Ictim ac olunca midem bulandı çay falanda içtim keşke içmeseymişimSütsüz şekersiz kahve sevmiyor musun o yasak değil
Geçen ay bana ölçü verenlerden ,pzartesi tekrar isteyeceğim.seninkileride ekleriz o zamanBugün ölçülerimi ölçtüreceğim canım ölçüler sende mi toplanıyordu öyle hatırlıyorum ama. Bakayım 2 haftada ne kadar gelişme kaydetmişim
Bak Hilal bana az yiyorsun demiştin daha az yiyen var demi? Ama keşke normal ve dikkatli yese idim. Sen haklıymışsın. Şimdi az fazla yesem artılarla uyanıyorum sabah
Olmuyor galiba olsa bile napayım ayranı leylimAyran olmuyomu
Aç karnına çay iyice mide bulantısı yapar açlık diyeti yapıyorsan sudan başka birşey içme işin zor allah kolaylık versin umarım değer bir sonuç alırsın güzelim benimIctim ac olunca midem bulandı çay falanda içtim keşke içmeseymişim
Tamam balım sen istediğinde bende bildireyim o zaman en son halini ^^Geçen ay bana ölçü verenlerden ,pzartesi tekrar isteyeceğim.seninkileride ekleriz o zaman
Bu pazartesi miGeçen ay bana ölçü verenlerden ,pzartesi tekrar isteyeceğim.seninkileride ekleriz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?