- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.461
Sınavım yeni bitti kaptanım daha kendime gelemedim.He zaten bol bol yürüdüm dediiğin bir oydu galiba başka göremedik
C Cagrihilal1 yarışmayı monotonlaştırma yahu arada 2. 3. Ol24 Haziran zıp sonuçları
1.miz uzuun süredir kimselere kaptırmayan C Cagrihilal14100 zıpzıp ile
Mezun olmasına rağmen 2.Mehfam 3000 zıpzıp ile
3. KaptancigimizCherry Mom 2800 zıpzıp ile
Tempus 2500
pawlover 1000
Bi ara 6 binler 7 binler vardı liste de ben ortada bırakıyorum daha bi sürü sporum varC Cagrihilal1 yarışmayı monotonlaştırma yahu arada 2. 3. Ol
Tebrik ederim C Cagrihilal1Mehfam , canım kendim , Tempus , pawlover
Mezunlar zıplasınnn sizzz yatın listedekiler taş olacaksınız taş
Tempus beğenmedim :)) yarına ödev 3000 zıp
Ahahsjhsjaahaghahah valla yazıyordumtamam ileriki günlere +3000 yaparım ki
Ben yarinada eksiyi göremeyeceğim galiba cumaya kaldıC Cagrihilal1 yarışmayı monotonlaştırma yahu arada 2. 3. Ol
Tebrik ederim C Cagrihilal1Mehfam , canım kendim , Tempus , pawlover
Mezunlar zıplasınnn sizzz yatın listedekiler taş olacaksınız taş
Tempus beğenmedim :)) yarına ödev 3000 zıp
Havadisleri aldım kilo veriyor asayiş berkemal
Kaç kilo vereceksiniz kızHavadisleri aldım kilo veriyor asayiş berkemal
Pazartesi +500dü dün +200 geldi cumaya gidecek gibi duruyor
Halledersin sen nezaman + geldin kiiiPazartesi +500dü dün +200 geldi cumaya gidecek gibi duruyor
İki kişi 1 kg yapıcaz inşallah ben 500de kaldım gitmiyor her tartıldığımda kilo alıyorum bıraktım tartılmayı cuma sabahına kadarKaç kilo vereceksiniz kız
Aynen bırak canım stres yapma cuma sabahı aksi bir durum olursa stresi ozmann tek seferde yapıverirsinİki kişi 1 kg yapıcaz inşallah ben 500de kaldım gitmiyor her tartıldığımda kilo alıyorum bıraktım tartılmayı cuma sabahına kadar
Resmen bana komple yapıldı şuan ben orda menü spor yazıyorum kaptanımız burada beni kolluyor inanamıyorum
Ne yapayım yes fitin bu yenilgi içinde üzülüp heba olmasını istemedimResmen bana komple yapıldı şuan ben orda menü spor yazıyorum kaptanımız burada beni kolluyor inanamıyorum
Kaptanım ben dukan birası yaptım da içiyorum ama bu saatte sıkıntı olmaz değil mi bu da ödem yapmasın yetti artık :dNe yapayım yes fitin bu yenilgi içinde üzülüp heba olmasını istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?