- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.501
Yaa işte bu!Ah kaptanim sorma sormazümre toplantısı yapacaktık bugün,başkan da benim online gorusmeyelim burdan yazisalim kimsenin interneti yoktur dedim herkesin öyleymiş
Canım canimsu sözü bı atlatırsam senin menüleri de inceleyeceğim ama gelen giden derken fırsat olmuyor.
İkindin dunki arkadaşlarla yürüyüşe çıktık, devamında da oturum diye arkadaşa gectik, ortamda sufle muhabbeti dönüyordu ben naptımbir saattir yürüyoruz yazık bize dedim, ben size bı Dukan birasi yapayım metabolizmanız hiansin Didim surahiye doldurdum,gece boyunca içtik çocuklar için dondurma almıştım,baktım onlar da yiyor bana da dediler ama cik Didim ve yemedim
Bugün hedefim leslie ve pilates yapmak. Bakalım gerçek olacak mı?Canım burda sıcakta maskeyle zor oluyor diye annemin internetin den telefonuma Leslie indirdimyarın başlamayı düşünüyorum, misafire yakalanmadan tabi istersen sen de sıcaklarda maskeyle yurumektense evde maskesiz Leslie yap
ben az zipladigim için direkt menülere ekledim ama bı sorun nasıl zipladimçocuk odasına(annemlerdeki yattigim oda) bir şey bahane edip 100-150 zıplayıp içeri geçiyorum en son kızım uyurken zipladim,çocuk baktı güldü dönüp geri yattı
Bı ara 7000 bendim galibahey gidi günler özlem demişti galiba evde trambolin var diye,ben de bugün sipariş verdim ama onun attığı marka bitmiş, delta dan verdim,inşallah iyidir
Günaydın kızlar..
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydınnnnn 5. TakımGünaydııın.Büyük güne son 24 saat. Herkes gardını alsın.
GünaydınGünaydın kızlar nasılsınız? Benim tansiyon hala çok düşük nasıl toparlıcam bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum
İzmir sıcak ama yemek yersem gitmiyor kilolar kuzum yaaGünaydın
Yemek ye canım yemek o tansiyon değil açlık
Dikkat et kendine çok mu sıcak İzmir
Canım ama öyle zayıflama olmaz inan halsiz kalıyorsun enerji mi olur öyleİzmir sıcak ama yemek yersem gitmiyor kilolar kuzum yaa
Su falan var kız şekersiz çay kahve soda bitki çayı onlar serbest ama ac gitmiyor
diyet koçu resmen nerelerdeydn sen şimdiye kadarMenün iyi yarın spor yaparsan hafif yap ve sabah yap gece kalmasın. O kuru fasulye bitmediyse yarın yeme gaz falan yapmasin. Patates püresi yarın kabızlık falan olursa sabah açken incir kayısı falan ye. Akşamı erken bitir. Inşallah cumaya iyi olacak
Ayy nasıl güzel mesaj böylee.
Ayy vücudumu resmen deneme tahtası yaptım ne olsa dener oldumCanım ama öyle zayıflama olmaz inan halsiz kalıyorsun enerji mi olur öyle
Olmadı meyvelerden smoothie gibi bir şey yap hiç olmazsa enerjisini al sıvı oldugu için katı gibi ağırlıkta yapmaz
Öyle yapma işte kuzum düzenli beslenmeyi huy edinmemiz lazım yoksa hepsi boş şimdi istersen 10 kg ver alman 1 haftaAyy vücudumu resmen deneme tahtası yaptım ne olsa dener oldum
Ah zıpta olmadıAaaaa zıpta mı yok haydiii 15 dakikada 3 5 zıp hadi kuzum hadi balım
İnşallah veririm canım ya geçen hafta yağmur olunca serindi hava ama bu hafta ısındı vücudum başladı şişmeyeYaa işte bu!Seninle gurur duyuyorum canım ortağım. İnşallah kilo da vermişsindid bu dönemde
Bugün hedefim leslie ve pilates yapmak. Bakalım gerçek olacak mı?
Canım protein tüketen ya da en azından yoğurda mi yuklensen? Tuzlu ayran da diyemiyorum kiGünaydın kızlar nasılsınız? Benim tansiyon hala çok düşük nasıl toparlıcam bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum
Yaa kıyamam nasıl da yorulmussundur sicakta, şöyle eve geçerken bı dondurma al yavruna da karşılıklı yiyinBizde sabah 8 de uyandık 8.30 dışarıdaydık
Oğlum bisiklete bindi ben koşturdum acayip cardio olduseneye artık birlikte bisiklete bineriz inşallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?