Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yokuş yukarı ve aşağı yolda 1 saat yürüyüş yaptım.
Bugün kahvaltım yulaflı keten tohumlu yoğurt,akşam yemeğim de kısmetse kabak yoğurt olacak.
Yine yine yine kabızım. Şimdi aspir yağlı limonlu su içiyorum. Akşam da kayısılı form çayı içerim. İnşallah iyi gelir.

Yaa işte bu! Seninle gurur duyuyorum canım ortağım. İnşallah kilo da vermişsindid bu dönemde
Bugün hedefim leslie ve pilates yapmak. Bakalım gerçek olacak mı?

İzmir sıcak ama yemek yersem gitmiyor kilolar kuzum yaa
Canım ama öyle zayıflama olmaz inan halsiz kalıyorsun enerji mi olur öyle
Olmadı meyvelerden smoothie gibi bir şey yap hiç olmazsa enerjisini al sıvı oldugu için katı gibi ağırlıkta yapmaz

Su falan var kız şekersiz çay kahve soda bitki çayı onlar serbest ama ac gitmiyor
diyet koçu resmen nerelerdeydn sen şimdiye kadar harfiyen uygulucam

Canım ama öyle zayıflama olmaz inan halsiz kalıyorsun enerji mi olur öyle
Olmadı meyvelerden smoothie gibi bir şey yap hiç olmazsa enerjisini al sıvı oldugu için katı gibi ağırlıkta yapmaz
Ayy vücudumu resmen deneme tahtası yaptım ne olsa dener oldum

Yaa işte bu! Seninle gurur duyuyorum canım ortağım. İnşallah kilo da vermişsindid bu dönemde

Bugün hedefim leslie ve pilates yapmak. Bakalım gerçek olacak mı?
İnşallah veririm canım ya geçen hafta yağmur olunca serindi hava ama bu hafta ısındı vücudum başladı şişmeye
Dukani bir lt lik siseme doldurup su niyetine içeceğim bugun
Günaydın kızlar nasılsınız? Benim tansiyon hala çok düşük nasıl toparlıcam bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum
Canım protein tüketen ya da en azından yoğurda mi yuklensen? Tuzlu ayran da diyemiyorum ki
Bizde sabah 8 de uyandık 8.30 dışarıdaydık
Oğlum bisiklete bindi ben koşturdum acayip cardio oldu seneye artık birlikte bisiklete bineriz inşallah ♥
Yaa kıyamam nasıl da yorulmussundur sicakta, şöyle eve geçerken bı dondurma al yavruna da karşılıklı yiyin

Anamın telefonuna yükledim wifi niyetine onu kullanıyorum ama yanından yöresinden ayrılmamam lazım
Bu arada akşam s emizotu yerine kabak mi yesem acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…