- 23 Mart 2016
- 31.321
- 92.775
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.481
Yok ama gece uyutmaz adamı WC WCKaptanım ben dukan birası yaptım da içiyorum ama bu saatte sıkıntı olmaz değil mi bu da ödem yapmasın yetti artık :d
Diyorsun biz 3 kg verecektik 2 de yeter o zamanİki kişi 1 kg yapıcaz inşallah ben 500de kaldım gitmiyor her tartıldığımda kilo alıyorum bıraktım tartılmayı cuma sabahına kadar
3 verirseniz helal olsun valla lanetiniz tuttu herhalde başka kimse kilo veremiyor gibiDiyorsun biz 3 kg verecektik 2 de yeter o zamanherkes sessiz kimse belli etmiyor biz yine 3 verelim garanti olsun
zormuş su bile yoksa ya bi düşündüm yapsam mı diye.. ben de her duyduğumu yapmaya çalışıyomDetokslari hiç sevmiyorum bu yüzden devam ettirmen gerekiyor antidepresan gibi azaltarak bırakacaksınaz kalmış 2 hafta ya mezunsun desene bende bastırayım da beraber mezun olalım bari hatta benim önce olmam lazım bak iyi hatırladım şimdi reyyanK ile pawloverden sonra 3. Mezun ben olacağım demiştim. Yine stres oldum. 21 saat oldu daha 3 saatim var sanırım orucu 24 saate ulaşacağım ama çok acıktım. Açken sıvı serbest olsa ne olacak içilmiyor ki. Yarın sabah sabiti ancak gireceğim galiba 6 da bitecek oruç 7 de tekrar başlayacağım yarında 20 saat yapıp akşam 4 de yemeyi bitireceğim ne gelirse yarından gelecek yani herşeyim son dakika hep
Detoks olmayan bi kabak yapmaya çalıştım evetÇok tatlısın Leylim, toparlayacağım kendimi. İyi ki varsın. Böyle zamanlarda bana söyleyecek bir iki lafın mutlaka oluyor ve ben buna çok mutlu oluyorum. Senin tecrübelerini önemsiyorum. Sözlerin bana iyi geliyor.Yarından itibaren enerjim muhtemelen daha iyi olacak kabak detoksunun etkisiyle. Sen de mi yapmıştın yakın zamanda, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Aynen maşallah diyelim,takip ediyorum bendeHalledersin sen nezaman + geldin kiii
Su falan var kız şekersiz çay kahve soda bitki çayı onlar serbest ama ac gitmiyorzormuş su bile yoksa ya bi düşündüm yapsam mı diye.. ben de her duyduğumu yapmaya çalışıyom
Menün iyi yarın spor yaparsan hafif yap ve sabah yap gece kalmasın. O kuru fasulye bitmediyse yarın yeme gaz falan yapmasin. Patates püresi yarın kabızlık falan olursa sabah açken incir kayısı falan ye. Akşamı erken bitir. Inşallah cumaya iyi olacaksabah
süt gevrek bir kase
ara 2 kase kiraz
öğlen
1 porsiyon kuru 1 dilim ekmek
akşam
normalde yemiyecektim ama çok acıktım biraz kiraz ve patates püresi yedim 3 4 yk
su 2 lt
spor yapamıyorum sınavlarım başladı ama biraz daha zorlamam lazım yarın.. en azından leslie yapmaya başlasam iyi olur o hatun bana iyi geliyordu
C Cagrihilal1
Ah kaptanim sorma sormaNe çektin beeee suskunhanimmmmcım
Canım canimCanım partnerimin şu güpgüzel listesine ve sporuna bakar mısınız?Çeyrek simidi görmezden geliyorum tabii :) Pirzolanın da kızartma olmadığına ikna ediyorum kendimi. Ve ve o kadar romantik bir çift olduk ki listelerimiz bile alt alta. @Suskunhanimbizi kimse tutamaz di mi?
Canım burda sıcakta maskeyle zor oluyor diye annemin internetin den telefonuma Leslie indirdimSınavım yeni bitti kaptanım daha kendime gelemedim.Bugün de 10 olmadı ama 8.5 bin yaptım. Yarına da Allah kerim. Eksideyimdir inşallah hala.
ben az zipladigim için direkt menülere ekledim ama bı sorun nasıl zipladimC Cagrihilal1 yarışmayı monotonlaştırma yahu arada 2. 3. Ol
Tebrik ederim C Cagrihilal1Mehfam , canım kendim , Tempus , pawlover
Mezunlar zıplasınnn sizzz yatın listedekiler taş olacaksınız taş
Tempus beğenmedim :)) yarına ödev 3000 zıp
Bı ara 7000 bendim galibaBi ara 6 binler 7 binler vardı liste de ben ortada bırakıyorum daha bi sürü sporum var
Ayy ben de uyuyamadımYok ama gece uyutmaz adamı WC WC
Birde yeşil çay uyku açarhadi sana iyi sabahlar
Tatil dönüşü sporlar vardırpawlover mezun oldu eskisi gibi spor yapmıyor nasılsa diye seni öbür takıma aldım sende sporu patlattın bilerek mi yapıyonuz yine grupta denge kalmadı arkadaş
Bende de vardı trambolin deltada iyidirCanım burda sıcakta maskeyle zor oluyor diye annemin internetin den telefonuma Leslie indirdimyarın başlamayı düşünüyorum, misafire yakalanmadan tabi istersen sen de sıcaklarda maskeyle yurumektense evde maskesiz Leslie yap
ben az zipladigim için direkt menülere ekledim ama bı sorun nasıl zipladimçocuk odasına(annemlerdeki yattigim oda) bir şey bahane edip 100-150 zıplayıp içeri geçiyorum en son kızım uyurken zipladim,çocuk baktı güldü dönüp geri yattı
Bı ara 7000 bendim galibahey gidi günler özlem demişti galiba evde trambolin var diye,ben de bugün sipariş verdim ama onun attığı marka bitmiş, delta dan verdim,inşallah iyidir
Yapamıyorum
Fazla kilo veremesem de yarın artı gelmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?