Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zormuş su bile yoksa ya bi düşündüm yapsam mı diye.. ben de her duyduğumu yapmaya çalışıyom

Detoks olmayan bi kabak yapmaya çalıştım evet-300 gelmişti.tecrübeler bide korumaya yardımcı olsa ne iyi olurdusende iyiki varsın canımbugünler için takımdayız düşe kalka

Menün iyi yarın spor yaparsan hafif yap ve sabah yap gece kalmasın. O kuru fasulye bitmediyse yarın yeme gaz falan yapmasin. Patates püresi yarın kabızlık falan olursa sabah açken incir kayısı falan ye. Akşamı erken bitir. Inşallah cumaya iyi olacak

Ne çektin beeee suskunhanimmmmcım
Ah kaptanim sorma sorma zümre toplantısı yapacaktık bugün,başkan da benim online gorusmeyelim burdan yazisalim kimsenin interneti yoktur dedim herkesin öyleymiş
Canım canim su sözü bı atlatırsam senin menüleri de inceleyeceğim ama gelen giden derken fırsat olmuyor.
İkindin dunki arkadaşlarla yürüyüşe çıktık, devamında da oturum diye arkadaşa gectik, ortamda sufle muhabbeti dönüyordu ben naptım bir saattir yürüyoruz yazık bize dedim, ben size bı Dukan birasi yapayım metabolizmanız hiansin Didimsurahiye doldurdum,gece boyunca içtikçocuklar için dondurma almıştım,baktım onlar da yiyorbana da dediler ama cik Didim ve yemedim

Sınavım yeni bitti kaptanım daha kendime gelemedim. Bugün de 10 olmadı ama 8.5 bin yaptım. Yarına da Allah kerim. Eksideyimdir inşallah hala.
Canım burda sıcakta maskeyle zor oluyor diye annemin internetin den telefonuma Leslie indirdim yarın başlamayı düşünüyorum, misafire yakalanmadan tabiistersen sen de sıcaklarda maskeyle yurumektense evde maskesiz Leslie yap
ben az zipladigim için direkt menülere ekledim ama bı sorun nasıl zipladim çocuk odasına(annemlerdeki yattigim oda) bir şey bahane edip 100-150 zıplayıp içeri geçiyorum en son kızım uyurken zipladim,çocuk baktı güldü dönüp geri yattı
Bi ara 6 binler 7 binler vardı liste de ben ortada bırakıyorum daha bi sürü sporum var
Bı ara 7000 bendim galibahey gidi günler özlem demişti galiba evde trambolin var diye,ben de bugün sipariş verdim ama onun attığı marka bitmiş, delta dan verdim,inşallah iyidir

Bende de vardı trambolin deltada iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…