Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence tam buğday ekmeği fendir o tost, hiicc sorun değil bugün de ye pamukcuumm
Ya çok hoşsun, sessli güldüm beni de açsana beni de
Bence bunu eşine anlatma ki üyeliğini yenileyebil sovecem öbür geri.... Yuh ya

Canım ya bana da evde yapabileceğim karın ve göbek hareketi atar mısın?

Balım sabit örnek aldığım bir video ya da örnek egzersiz serisi yok. Sana tavsiye edebileceğim ilk etapta plank hareketi yani yere uzanıp dirseklerinin ve parmak uçlarının üstüne kalkıp sabit bekleme hareketi, 3 set halinde minimum 30 saniye yapman. Bir de yere uzanıp diz kapaklarını 90 derece yapıp tam mekik ve yarım mekik yapman. Minderde bunları yapıyorum çoğunlukla. Ha bir de yine mekik pozisyonunda yanlara doğru ulaşmaya çalışıyorum ellerim ile. Bunların dışında bir sürü aletli hareketim var yani her gün 15 20 farklı bel karın çalışıyorum olmadı salonda kızlara video çektiririm öyle gösteririm sana neler yaptığımı.

İnternete karın inceltme, göbek eritme yazarak da özellikle instagramda çok güzel hareketler var ordan toplayabilirsin. Ben öyle öyle kendi düzenimi oluşturdum standart bir düzende yapıyorum egzersizleri artık

Bence bunu eşine anlatma ki üyeliğini yenileyebil sovecem öbür geri.... Yuh ya
Öyle şeyler kocaya anlatılmaz beni de keser valla onu da. Neden gülüyorum dersen ben 30 yaşındayım benimle konuşmaya çalışan çocuk taş çatlasa 22 23 yaşındaydı ufak gösteriyorum diye yaşıt sanıyorlar ondan komik geldi bana

Hahahah bence de anlatma! EceZ siyahilerle benim de var bir kaç anım. İnanılmaz da rahat yürüyorlar ben ona hayret ediyorum. En son kardeşim dağıtmıştı bir tanesini bu seferde ben siyahım diye bana bunu yapıyorsunuz diye acitasyon yapıyorlar.
Her türlü yol bulmuşlar kendilerine. Oysa ki çok severim siyahları ama beyaz kızlara yapışma gibi bir huyları var cidden.
3 yaşındayken Amerika’da bir mağazada kaybolmuşum, bütün kapıları kapatıp alarm vermişler. Bir de siyahi aile, onlar da çocuklarını kaybetmişler yana yakıla arıyorlarmış. En sonunda bir elbise askılığını aralamışlar siyahi çocukla ben çömelmişiz elbiselerin arasında birbirimize bakıyoruz hahahahah Babam sürekli anlatır güler bu hikayeye. Ben ezelden beri severim yani siyahileri.

Ya normalde sessiz insanlar bizim salonda 7-8 tane var siyahi birkaç tane de melez var jennifer lopez tenli Kendi hallerinde spor yapıyorlar gidiyorlar içlerinden bir tane rasta saçlı olan keko çıktı onda da çok abartı bir durum yok yani çocuk küçük görüp bekar sanıp şansını denedi ben no tenk yu diyince birşey demedi yoluna gitti zaten Biz de gençken şansımızı az denemedik

Cherry Mom kaptanımmm ne ettin polikistik overli üyeleri davet ettinn allamm ikinci bir terlik vakası mı geliyor yoksaa

V
Cami duvarına işiyor

Ben gaaayet sadık biriyimdir eminim. Flörtöz olan sen çıktın. Sen beni bırakıp gitme de aman diyim cınım.
Sadık derkenkız sen beni kaçırmayacak miydin bu nasıl sadiklik
AA planı çok mantıklı,iyi ki getirdin aklıma canım
minyonluk sadece orda işe yarıyor zatenyani geniş gorunmede
Baya ezel olmuş senin de
Geldim sevdiceğim , geçelim herkesleri
Ay ay bu nasıl bir hitaptir
bak bak bakkkk
Uyumaya devam etsene sennn
Yaaa sen kimden taraftarın topraamm

AA planı çok mantıklı,iyi ki getirdin aklıma canım
İnstagramda bir spor hocası vardı çok az kilo veriyordu öğrencileri ama inanılmaz sıkılaşıyorlardı. Before after fotoları filan koyuyor sürekli. 1 kilo vermiş mesela kadın ama 5 kilo vermiş gibi incelmiş. Onu arıyorum şimdi bulursam linkini vericem o adamın egzersizleri gerçekten sıkılaşmada çoooook etkili

Ayy ben o mesajı zıpı düşünerek okudum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…