- 23 Mart 2016
- 32.177
- 95.052
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.141
Aynen canım hmeen gleirse gelir gelmez böyle bir yazı görsem çökerdimEcecim eski mesajlar görünüyor burda o yüzden demiştir kaptanımız
Vay alçaklar siteyi ücretli üyelik haline getirmişler bizim zamanımızda bedavaydı burası ya. Bu site işi patladı başka bakıcaz artıkS Suskunhanim balım bak sana ararken ne buldum ben eskiden bu siteden çok faydalanmıştım.Nereyi geliştirmek istiyorsan orayı tıklıyorsun orada sana yapabileceğin farklı zorluk dereceleri olan egzersizleri gösteriyor. Videolu şekilde hemde. Ben pek çok hareketi burdan öğrenerek yapıyordum eski yıllarda. Sonra ezberledim tabi. bodybuilding . com/exercises/ aradaki noktayı birleştirirsin sen yazarken. İngilizce ama videolardan zaten anlaşılıyor hareketler
Yok yok yarış değil. Kendi çapımda yapayım bugün ben
Hanmeli bir yere gidecekti netim çekmeyebilir demişti ama w AP da oğlundan tatliş bir durum gördüm
4000 var mıYok yok yarış değil. Kendi çapımda yapayım bugün ben
Oh geçen hafta aldınız hanımelini 1 kg verdi sonra dedi köyüme gidicem hemencecik itelediniz eceze derece alamasınlar diye yer mi bunu Anadolu çocuğuu :dHanmeli bir yere gidecekti netim çekmeyebilir demişti ama w AP da oğlundan tatliş bir durum gördümhanmeli yuvana dön
Hayır sadece onu zayıflatırsa Ecez zayıflatır dedimOh geçen hafta aldınız hanımelini 1 kg verdi sonra dedi köyüme gidicem hemencecik itelediniz eceze derece alamasınlar diye yer mi bunu Anadolu çocuğuu :d
Bu mesajı okuyunca dilimden şu şarkı döküldü nedense ;4000 var mı
Arkadaşlar biz bu zeka ile mücadele edemeyiz bize çok fazla toplanın gidelim her şeyde mutlaka doğru cevabı veriyor kaptan :dHayır sadece onu zayıflatırsa Ecez zayıflatır dedim
Gurur duymalısın ama nerdeee
Hımmmm 3900 diyorsunBu mesajı okuyunca dilimden şu şarkı döküldü nedense ;
İçim yanar yanar yanar yanar daaa
Yok kaptancım seni geçmemek için o kadar zıp yapmadım
Kız zekamla ne işiniz var yemek yemeyin yeterArkadaşlar biz bu zeka ile mücadele edemeyiz bize çok fazla toplanın gidelim her şeyde mutlaka doğru cevabı veriyor kaptan :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?