Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ececim eski mesajlar görünüyor burda o yüzden demiştir kaptanımız
Aynen canım hmeen gleirse gelir gelmez böyle bir yazı görsem çökerdim kimseyi kırmak yok kilo veremeyen zaten listeye giremez herkesi listeye alma mecburiyetimiz yok az az ama düzenli veriyorsa benim için kâfidir

S Suskunhanim balım bak sana ararken ne buldum ben eskiden bu siteden çok faydalanmıştım. Nereyi geliştirmek istiyorsan orayı tıklıyorsun orada sana yapabileceğin farklı zorluk dereceleri olan egzersizleri gösteriyor. Videolu şekilde hemde. Ben pek çok hareketi burdan öğrenerek yapıyordum eski yıllarda. Sonra ezberledim tabi. bodybuilding . com/exercises/ aradaki noktayı birleştirirsin sen yazarken. İngilizce ama videolardan zaten anlaşılıyor hareketler

Vay alçaklar siteyi ücretli üyelik haline getirmişler bizim zamanımızda bedavaydı burası ya. Bu site işi patladı başka bakıcaz artık

Hanmeli bir yere gidecekti netim çekmeyebilir demişti ama w AP da oğlundan tatliş bir durum gördüm hanmeli yuvana dön
Oh geçen hafta aldınız hanımelini 1 kg verdi sonra dedi köyüme gidicem hemencecik itelediniz eceze derece alamasınlar diye yer mi bunu Anadolu çocuğuu :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…