- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.161
Bacaklar iyi bence kalça ve bel olcunle orantılı. Kollar vücuduna göre fazla kalmış. Kas mi yoksa yumuşak mi@Leyl-i-fer ölçülerm bacak ve kollar fena kızlar ya özellikle kol
Göğüs 87
Bel 75
Kalça 100
Üst bacak 53
Alt bacak 36
Pazu 30
KaçıııııınnnnnHilal geldi susun
Yumuşak şöyle bir salladımmı horon tepiyorBacaklar iyi bence kalça ve bel olcunle orantılı. Kollar vücuduna göre fazla kalmış. Kas mi yoksa yumuşak mi
Korona bile durduramadı beniTabi ayolalıştık biz bunlara peh
C Cagrihilal1 salonda spora başladığının ilk haftası korona patlak vermişti ne şanssız artık sen anlaama o ne yaptı önce bir iki ağladı sonra hemen cardio programlarına başladı daha iyi sonuç aldı ✌
Kol videosu atayim mi sanaYumuşak şöyle bir salladımmı horon tepiyor
Yıllardır miYa o yıllardır burda alıştı artk sen kendini feda etme
Merhaba özgenurcum hoşgeldin aramızaMerhabalar bende bugün katılıyorum yarından itibaren başlıyorum diyete ve spora
Güncel Kilom: 68
Hedef Kilom:58 inşallah
KoptumYumuşak şöyle bir salladımmı horon tepiyor
Allah'ım kimbilir ne lanet birşeydir ama attKol videosu atayim mi sana
tamam bakayım canim sağ olasinİnstagramda bir spor hocası vardı çok az kilo veriyordu öğrencileri ama inanılmaz sıkılaşıyorlardı. Before after fotoları filan koyuyor sürekli. 1 kilo vermiş mesela kadın ama 5 kilo vermiş gibi incelmiş. Onu arıyorum şimdi bulursam linkini vericem o adamın egzersizleri gerçekten sıkılaşmada çoooook etkili
Ayy ben o mesajı zıpı düşünerek okudum ya
ben daha yürüyüşe cikiyorum, zıp dönüşe
Napiyonuz kizlara bir daha ugrayamiyorlar buraya
ekran görüntüsü aldım canim bugünden yapayım inşallahS Suskunhanim
Karın crunch / yarım mekik gibi
Mekik
Çift bacak kaldırma / yerde yatıp iki bacağı aynı anda kaldırma
Plank
Bunları düzenli yap kesinlikle etkili
Hey yavrum hey kaptan olmak kolay mıArkadaşlar biz bu zeka ile mücadele edemeyiz bize çok fazla toplanın gidelim her şeyde mutlaka doğru cevabı veriyor kaptan :d
Düşün o derece uzun geldiYıllardır mi
Hoşgeldin bal petek kaç yaşındasın :)Merhabalar bende bugün katılıyorum yarından itibaren başlıyorum diyete ve spora
Güncel Kilom: 68
Hedef Kilom:58 inşallah
Bende şuan onu anlamaya çalışıyorum mavi ekran verdim
Bundan sonra böyleBende şuan onu anlamaya çalışıyorum mavi ekran verdim
O zaman ben yürüyüşe kaçayım da dönünce seni geçecek kadar zıp yapayım(3901 mi olması lazımşu gözler kaçırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?