- 10 Mayıs 2018
- 1.183
- 3.096
- 83
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.221
Gercekten inaniyorum izin yok verene kadar burdayim insallahMerhabalaar. İkiniz de hoşgeldiniz.Umarım istikrarlı bir şekilde mümkün olan en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız.
Yok yok kıskanmadım.Bunuda mı kıskandın kız
Burada gerçekten olmak istersen hiçbir şekilde hedefinden şaşmazsın.Gercekten inaniyorum izin yok verene kadar burdayim insallah
Yok yok kıskanmadım.Duygulandım bi miktar. Uzaklara dalıp sarma yedim (ŞAKA)
Öhm şey kaptanım bi işim çıktı... Telefon çekmiyor, tünele giriyorum falan. Sonra hesaplaşalım.Gel bakalım uzaklara dalalımm birlikte
Haydi yarım saatte 2000 yaparsınÖhm şey kaptanım bi işim çıktı... Telefon çekmiyor, tünele giriyorum falan. Sonra hesaplaşalım.Ben hiç zıplamadım. Zıplayacağım 3 5 Belki bi miktar kurtulurum sopadan.
Haklısın kuzum yaa son zamanlarda çok giremedim buraya
Evet özlüyoruz senin sohbetlerinide canım uzaklaşmaHaklısın kuzum yaa son zamanlarda çok giremedim buraya
Ben yedim o sarmaları benYok yok kıskanmadım.Duygulandım bi miktar. Uzaklara dalıp sarma yedim (ŞAKA)
ya inşAllahBahar bu hafta mezunsun artık değil mi ol artık
Psikolojim bozuk bu sıralar canım yine insanlıktan çıktım ruhen kötüyüm valla belli etmemeye çalışıyorum sadeceEvet özlüyoruz senin sohbetlerinide canım uzaklaşma
Nasılsın neler yapıyorsun
şimdi başlasam olur mu 20 dk var dahaKızlar zıplamaları bitenbirsevgi ye özelden atsın
Umarım katılım çok olur az olursa bitircem bu yarışları
20 dkda baya yaparsın benceşimdi başlasam olur mu 20 dk var daha
Tabi olur canım müsaitsen haydişimdi başlasam olur mu 20 dk var daha
Bence de olur. Kendi rekorumu kırım biraz önce.Tabi olur canım müsaitsen haydi
Ay şimdi karneyi görünce tuz biber olmasın bu hafta iyi olacak merak etmeya inşAllah
aksi halde artık tükenmişlik sendromundan beni kimse çıkaramaz
valla öyle olduAy şimdi karneyi görünce tuz biber olmasın bu hafta iyi olacak merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?