Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğle:
-Deniz ürünlü yeşil salata

Ara:
-2 dilim beyaz peynir
-1,5 silim ananas
-bir kaç yaprak marul

Ara:
-1 tk bal

Akşam:
-6 yk et sote

Spor: 12.600 adım yürüyüş.
pacman
Beni hep etiketle balpamuk Bence güzel. Sadece ananas baya şekerli ya bir de bal olmasa mıymış diye düşündüm ama 12600 adım onu görmemi engelledi biraz.

Evet gençler genç kalanlar genç olacaklar.
Şimdi ben yine planlama yaptım. Temmuz ayinada gelmiş bulunmaktayız. Temmuzun son günü cumaya geliyor. Bende planlarımı hazırladım. 31 temmuz cuma günü 64 kilo ile mezun olmaya. Benim diplomami hazırla Cherry Mom hazır dursun Buraya da yazıyorum ki laf ağızdan cıkmış olsun içimde kalmasın. Işte böyle

65 niye 64 oldu 1 kg lik alma payı mı bu rahat yakalarsın hedefini
Şimdiden kızını gelin edecek anne gibi hüzünlendim

Gitme aklim sende kalirr uyuyamam geceleri

65 niye 64 oldu 1 kg lik alma payı mı bu rahat yakalarsın hedefini ✌✌♥♥
Hayaller daha fazlası tabi ama hayatları unutmayayım dedim 64 yaptım. 60 lara kadar gitmek istiyorum aslında. Ama planlarım tutar 64 de gelebilirsem inşallah geri kalanı kendi gider heralde mezun olup sıkılaşma ve incelmeye yöneleceğim. Bi de kas yapmaya başlarım o zaman ağırlıkla falan onlarla uğraşırım onları yaparken de korumada aradan çıkar diye umut ediyorum ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mi

65 niye 64 oldu 1 kg lik alma payı mı bu rahat yakalarsın hedefini ✌✌♥♥
Kız huzunlenme spora devam edebilmek için gitmem burdan. Ayrıca kendimi hala terbiye etmeyi öğrenemedim oyuzden burayı bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…