- 23 Mart 2016
- 32.174
- 95.047
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.201
Merhaba eda hoşgeldin takımımızaHerkese Meraba araniza katildigim icin mutluyumSartlari okudum,kabul ettim.
İsmim Eda
36 yasindayim
ögretmenim
2 cocuk annesiyim(7 yas erkek,5 yas kiz)
87 kiloyum yarin sabah net olarak yazarim
Hedef: 60 kilo
Defalarca denemeden sonra insallah bu sefer kurtulcam bu kilolardan.
hoşgeldin aramıza.. kaptanların sözünü dinleyince oluyor edacım bu sefer olacakHerkese Meraba araniza katildigim icin mutluyumSartlari okudum,kabul ettim.
İsmim Eda
36 yasindayim
ögretmenim
sen de hoşgeldin hadi bakalım inşAllahMerhabalar bende bugün katılıyorum yarından itibaren başlıyorum diyete ve spora
Güncel Kilom: 68
Hedef Kilom:58 inşallah
Bahar bu hafta mezunsun artık değil mi ol artıksen de hoşgeldin hadi bakalım inşAllah
Takımımıza hoşgeldiin inşallah bu sefer başarıya ulaşırsınHerkese Meraba araniza katildigim icin mutluyumSartlari okudum,kabul ettim.
İsmim Eda
36 yasindayim
ögretmenim
Hosbuldum canim evet gecen sene veriyodum ama izne ayrilinca toplayamadim,simdi sunu biliyorum zorunlu olmadikca izin yokMerhaba eda hoşgeldin takımımızamemnun olduk umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız daha önce 4. Takımda mı yarışmıştın ?
Hadi bakalim basliyoruzO Ozgenurrrr veSibal57 kızlar motivasyonu yüksek başarılı bir ekibe geldiniz hoşgeldinizzzz :) yarından itibaren kurallara tabisiniz
- Menülerinizi ve sporlarınızı aşağıdaki linkte her akşam düzenli olarak paylaşmanız gerekmektedir. Kaptan yardımcımız
Mehfam paylaşmazsanız sizi yakalar raporlar :)) 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
- Takım içinde genelde 2 gruba ayrıldık ( yes fit ve no kilo ) yaptığınız günlük sporlarla bu tabloda yer alacak ve hem grubunuza hem kendinize katkı sağlayacaksınız
bu listeyi ben tutuyorum cumadan cumaya paylaşıyorum sizleride şimdi ekliyorum ✌
- Haftanın belli günlerinde ( günler 1. Sayfada ) adım sayısı ve zıplama olarak ekip içinde yarışıyoruz bunlarında açıklanmasını bir diğer kaptanımız
birsevgi yapmaktadır
- Ekip içinde bodylik sistemi mevcuttur haftalık olarak değişir.herkesinn bir ortağı vardır ve menüsünü kilosunu sporunu 1 hafta boyunca karşılıklı takip eder ve cuma günü en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili birinci olur
bu hafta içinde ikiniz hazır yeniyken sizi ortak olarak yazıyorum ♥
- Yine Cumadan cumaya hedef belirliyoruz haftalık hedeflerimizi kaptan yardımcımız
pawlover liste etmektedir hafta yeni başladı sayılır sizde cuma günü için hedefinizi kendisini etiketleyip bildirebilirsiniz ♥
Bunları ekip içerisine konuşmaları kaçırmayın genel bir fikriniz olsun diye yazdım isimlri ve etkinlikleri ayrıca hatırlatıyor oluruz ✌
İzin olayı tam bir yıkım zaten bende 2018 de izne ayrıldım dönüş +13 kg olduHosbuldum canim evet gecen sene veriyodum ama izne ayrilinca toplayamadim,simdi sunu biliyorum zorunlu olmadikca izin yok
Kolay gelsin canımKızlar misafirim var bakamıyorum pek
Merhabalar bende bugün katılıyorum yarından itibaren başlıyorum diyete ve spora
Güncel Kilom: 68
Hedef Kilom:58 inşallah
Merhabalaar. İkiniz de hoşgeldiniz.Herkese Meraba araniza katildigim icin mutluyumSartlari okudum,kabul ettim.
İsmim Eda
36 yasindayim
ögretmenim
insallah canimmhoşgeldin aramıza.. kaptanların sözünü dinleyince oluyor edacım bu sefer olacak
Şiişt tamam geçti gitti açma konuyu
Aynen kaptanim biktim gercektenİzin olayı tam bir yıkım zaten bende 2018 de izne ayrıldım dönüş +13 kg oldu
Sende 71,2 ile ayrılmışsınbu sefer mezuniyeti görene kadar bırakmazsın umarım sonrada insan sağlıklı yaşama alışmış oluyor zaten ☺
Bunuda mı kıskandın kızYeni üyeler geliyor, benim yeniliğim gitti. Gözler yaşlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?