Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba eda hoşgeldin takımımıza memnun olduk umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız daha önce 4. Takımda mı yarışmıştın ?

hoşgeldin aramıza.. kaptanların sözünü dinleyince oluyor edacım bu sefer olacak

Takımımıza hoşgeldiin inşallah bu sefer başarıya ulaşırsın

O Ozgenurrrr ve Sibal57 kızlar motivasyonu yüksek başarılı bir ekibe geldiniz hoşgeldinizzzz :) yarından itibaren kurallara tabisiniz

• Menülerinizi ve sporlarınızı aşağıdaki linkte her akşam düzenli olarak paylaşmanız gerekmektedir. Kaptan yardımcımız Mehfam paylaşmazsanız sizi yakalar raporlar :))

• Takım içinde genelde 2 gruba ayrıldık ( yes fit ve no kilo ) yaptığınız günlük sporlarla bu tabloda yer alacak ve hem grubunuza hem kendinize katkı sağlayacaksınız bu listeyi ben tutuyorum cumadan cumaya paylaşıyorum sizleride şimdi ekliyorum ✌

• Haftanın belli günlerinde ( günler 1. Sayfada ) adım sayısı ve zıplama olarak ekip içinde yarışıyoruz bunlarında açıklanmasını bir diğer kaptanımız birsevgi yapmaktadır

• Ekip içinde bodylik sistemi mevcuttur haftalık olarak değişir.herkesinn bir ortağı vardır ve menüsünü kilosunu sporunu 1 hafta boyunca karşılıklı takip eder ve cuma günü en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili birinci olur bu hafta içinde ikiniz hazır yeniyken sizi ortak olarak yazıyorum ♥

• Yine Cumadan cumaya hedef belirliyoruz haftalık hedeflerimizi kaptan yardımcımız pawlover liste etmektedir hafta yeni başladı sayılır sizde cuma günü için hedefinizi kendisini etiketleyip bildirebilirsiniz ♥

Bunları ekip içerisine konuşmaları kaçırmayın genel bir fikriniz olsun diye yazdım isimlri ve etkinlikleri ayrıca hatırlatıyor oluruz ✌

Son düzenleme:
Hadi bakalim basliyoruz

Hosbuldum canim evet gecen sene veriyodum ama izne ayrilinca toplayamadim,simdi sunu biliyorum zorunlu olmadikca izin yok
İzin olayı tam bir yıkım zaten bende 2018 de izne ayrıldım dönüş +13 kg oldu
Sende 71,2 ile ayrılmışsın bu sefer mezuniyeti görene kadar bırakmazsın umarım sonrada insan sağlıklı yaşama alışmış oluyor zaten

Merhabalar bende bugün katılıyorum yarından itibaren başlıyorum diyete ve spora
Güncel Kilom: 68
Hedef Kilom:58 inşallah
Merhabalaar. İkiniz de hoşgeldiniz. Umarım istikrarlı bir şekilde mümkün olan en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…