- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.541
5bin küsür zıp az mı dogru canımCanım dün 13000 adım 5123zip vardı puanlama doğru mu
Benim hedefim 58 kg düşmek bu hafta iki kilo verebilirsem çok iyi olacak
Günaydınn
Günaydın
Günaydın kızlarrrrrrGünaydın hepinize dostlarım ☀
Genelde 17.30 18 gibi canımsenin de menün güzel ortim.. akşam yemeğini kaçta yiyorsun
26 Haziran-03 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@Ceylansnn
birsevgi
C Cagrihilal1
hanmeli
@Tempus
balpamuk
S Suskunhanim
@EceZ
@0zlem
pacman
@ortabahar
fancynancy
Calypso95 izinli
O Ozgenurrrr
@Sibal57
Okudum kabul ettim, daha önce katılmadım hiçbir yarışmaya
tesekurler
Tabi ki faydası oluyor ama alt bölgede kilom çok olduğu için orayı inceltmek baya uğraştıracaksupersin vucudun baya toparlanmistir
Süpersin ortimSabah
Eki Görüntüle 2656053
Ara (kefir+4/5 böğürtlen)
Eki Görüntüle 2656054
Akşam (yoğurtlu görünen şey yoğurtlu havuç | no mayonez)
Eki Görüntüle 2656055
spor
30 dk cardio
43 dk eliptik (gittikçe artıyor @EceZ)
Cherry Mom C Cagrihilal1
Unuttum ben vermeyi dün yapacman hanmeli Mehfam fancynancy ve diğer arkadaşlar ölçülerinizi vermiycekmisiniz ,başka ölçü veren varmı tabloyu hazırluycam dışarıdan gelince
Canımcım ilk ben yazmıştım ölçüleripacman hanmeli Mehfam fancynancy ve diğer arkadaşlar ölçülerinizi vermiycekmisiniz ,başka ölçü veren varmı tabloyu hazırluycam dışarıdan gelince
Ben şimdiden yazayım. Benden çıksın.
Bel: 74.5
Kalça: 103.5
Göğüs: 94
Üst Bacak: 61
Alt Bacak: 38
Kol: 30.5
Bıldum canım eklemeyi unutmuşum kusura bakma kilon kaçtı cuma
Ne demek, ne kusuruBıldum canım eklemeyi unutmuşum kusura bakma kilon kaçtı cuma
Ay hadi İnşallahSüpersin ortimmenülerde sporda gayet iyi eksi geliyor
Ben de tam seni etiketleyip napiyosun huu menüler yazilmiyoorr dicektim, şu modun aynısı beni de haftalarca eline geçirmişti canım.Yaa Esra’cım patlamıyorum da ben bu hafta halsizliğimin yorgunluğumun kurbanıyım resmen. Ne oldu bana böyle anlamıyorum, kan değerlerim düştü kesin. Hastaneye de gitmeye çekiniyorum ama D vitaminim ve demirim düşünce hep böyle oluyorum. Ya tabii her şeyi de ona bağlamayayım İzmir’den geldiğimizden beri çok yorgunum bir kendimi toplayamadım, her şey üst üste geldi. Dün de kızım için okul kaydına gittik sabahın köründe okul bahçesinde 40 derece güneş altında hem kalabalık hem maskelerle ter içinde nefessiz kaldık. İnanılmaz yoruldum bütün gün leyla gibiydim. Bu sabahta 10.30 a kadar uyumuşum. Zor kaldırdım kendimi yataktan.
Kendimi toparlayacağım ama ne zaman bilmiyorum böyle de size çok mahçup oluyorum. Düzenli vitamin almaya başlamam lazım yine. Menümü inan dün halsizlikten yazamadım, konuşacak bile halim yoktu akşam yeter ki bana bir şey söylemesinler de konuşmak zorunda kalmayayım modundaydım dün evde.
Canım dün bütün gün içinde mi 560 kalori aldın ben mi yanlış anladım bilemiyorum ama eğeröyleyse emziren bi anne için çok büyük hata yapiyosun demektir. Normal yetişkin bir insana kilosu ne olursa olsun 1200 kaloriden az verilmez. Emzirenlere bir de ilave 500kalori verilir çünkü emzirmek bir günde 500 e yakın kalori harvatır. Vücuduna yazık etme derim ben. Ha eğer yanlış anladıysam o 560 bir gün içinde toplam değilse kusura bakmagünaydın.. bugün yine elim ayağım titreyerek uyandım şekerim düştü..ve ben saat 5 gibi 270 kalorilik bi tatlı yiyerek güne başladım
sütüm etkilendi gece çok sıkıntı oldu oğlum normalde gece emer uzun uzun.. az olunca huysuzlandı durdu.. ifi bozarak aynı saatlerde kahvaltı yaptım şu an iyiyim sütüm de iyi oldu..
560 kcal almıştım dün.. bundan sonra 800 900 arası alsam çok daha iyi olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?