Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk cummmm bu hafta patlamıyoırz değil mi

Yaa Esra’cım patlamıyorum da ben bu hafta halsizliğimin yorgunluğumun kurbanıyım resmen. Ne oldu bana böyle anlamıyorum, kan değerlerim düştü kesin. Hastaneye de gitmeye çekiniyorum ama D vitaminim ve demirim düşünce hep böyle oluyorum. Ya tabii her şeyi de ona bağlamayayım İzmir’den geldiğimizden beri çok yorgunum bir kendimi toplayamadım, her şey üst üste geldi. Dün de kızım için okul kaydına gittik sabahın köründe okul bahçesinde 40 derece güneş altında hem kalabalık hem maskelerle ter içinde nefessiz kaldık. İnanılmaz yoruldum bütün gün leyla gibiydim. Bu sabahta 10.30 a kadar uyumuşum. Zor kaldırdım kendimi yataktan.
Kendimi toparlayacağım ama ne zaman bilmiyorum böyle de size çok mahçup oluyorum. Düzenli vitamin almaya başlamam lazım yine. Menümü inan dün halsizlikten yazamadım, konuşacak bile halim yoktu akşam yeter ki bana bir şey söylemesinler de konuşmak zorunda kalmayayım modundaydım dün evde.

Süpersin ortim menülerde sporda gayet iyi eksi geliyor
Ay hadi İnşallah
Ben de tam seni etiketleyip napiyosun huu menüler yazilmiyoorr dicektim, şu modun aynısı beni de haftalarca eline geçirmişti canım.
Kendimi toparlayinca bir kez daha üzüldüm, haftalarım boş boş halsiz geçti, enerjimi toplasaydim neler neler yapardım diye o yüzden kaaalk enerji verecek şeyler yap üşendigin ne varsa yap bugün, o şeyler seni kendine getirecek

Canım dün bütün gün içinde mi 560 kalori aldın ben mi yanlış anladım bilemiyorum ama eğeröyleyse emziren bi anne için çok büyük hata yapiyosun demektir. Normal yetişkin bir insana kilosu ne olursa olsun 1200 kaloriden az verilmez. Emzirenlere bir de ilave 500kalori verilir çünkü emzirmek bir günde 500 e yakın kalori harvatır. Vücuduna yazık etme derim ben. Ha eğer yanlış anladıysam o 560 bir gün içinde toplam değilse kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…