Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepsini bir yaz niye yoruyorsun kendini yoksa psikolojik baskı mi yapıyorsun kalkın spor mu yapın diyorsun
Sana baskı yapar mıyım hiç balım, baskı yapacaklarim ismi lazım değil baş harfi EceZ başladı zaten spora zalimin gızı 100 Gr geçti bugün beni

Sevgiciiiiiiiimmmmm..... Kendimi toplamaya çalışıyorum. Topluyorum dedim mi toplardım ben kendimi ama bu defa olmuyor. Evet hatırlıyorum sen de böyle olmuştun bir süre. Acaba ne kadar sürecek bu durum??? Bugün hem D vit, hem B12 hem de probiyotik aldım. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. Yine de halsizim şu an.

Gecmis olsun cnm nerdesin, benim gorumceminde hassasiyeti vardi tadavi gordu gecti

Geçmiş olsun kaptanım neyseki birşeyler tespit edilmiş artık ona göre dikkat ederseniz sıkıntı yaşamazsınız inşallah

Spor mükemmel olmuş tebrik ederimm
Teşekkür ederiim
Pamukcum inan hepsi boş vitamin o bu değil mevzu. Ruhsal çöküntü bu. 1 ay kadar sürdü benim. Maşallah bünye taş gibi. Ama ruhum çöktü. Hicbir şey yapmak istemedim yataktan kalkmak istemedim, ara ara enerjim geldi, geldim burda şekersiz programlar başlattım devam edemedim vs.
Bu sadece kendini dinlemeyip rutinlerine devam ederek düzeliyor. Bir sabah kalktım yok dedim yatmak kalk, duş al, güzel bir kahvaltı yap, saçını başını düzelt al kahveni iç. Gün boyu güzel müzikler dinledim kendi kendime dans ettim spor yaptım. Sağolsun kızlar da bana eski beni hatırlattı burada motive ettiler beni ve tamam. Haydi kalk diyeceksin kendine

Bu arada Cherry Mom cim biz 7-16 temmuz arası tatile çıkıyoruz, otelde olcaz tartı bulamayabilirim ayrıca full kacamaksiz geçireceğime dair de söz veremem napacaukkkk 2 ayım doldu mu benim 2 hafta izne ayrılabilir miyim? Yoksa tartı bulamazsam iki hafta bildirimsiz idare edebilir misiniz beni? Napalım

1 nisanda girmiştin kuzum listeye izne ayırabiliriz unutursam hatırlat cuma listesiyle yazalım istersen
Çok sevindim adına biizmde otel tatili vardı ama iptal ettirdik virüs derdine Mayıs sonundaydı

1 nisanda girmiştin kuzum listeye izne ayırabiliriz unutursam hatırlat cuma listesiyle yazalım istersen
Çok sevindim adına biizmde otel tatili vardı ama iptal ettirdik virüs derdine Mayıs sonundaydı
Yaa Mayıs sonu kötü bi tarih olmuş canım belki yaz sonuna doğru bir şeyler düşünürsünüz:)) biz hani İstanbul'a geze geze gideriz diyoduk ya, burada 14 günden fazla izin vermiyorlarmis o yüzden geze geze gitme işi iptal olunca biz de şimdi tatile çıkalım Eylül de de İstanbul'a gideriz dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…