- 23 Mart 2016
- 32.171
- 95.035
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.681
Dmek bugün 1.liğe oynuyorsunYok walk ve zıp yarısının birincisini kast ediyorum, o gün puanına birinci olduğu için ya sabit bı puan ekleyelim ya da o gunki sporunun %25 ini falan. Rekabet artar diye dedim.ikili takımdan sonra bir atak yaşadık ya onun için
Sus sus duymasinlar sonra onlar da ziplar,Dmek bugün 1.liğe oynuyorsunolabilir canım haklısın zıp ve walklarında bir ödülü olmalı
aynen öyleymiş ya şimdiden 1000 oldu müsait bi vakit bulabilirsem devam ederim zevkliymişHızlı hızlı yapınca ayaginada dolanmıyor ve daha az yoruluyorsun
Bir çevirmede 2 zıp neıl olurki canlandıramadımaynen öyleymiş ya şimdiden 1000 oldu müsait bi vakit bulabilirsem devam ederim zevkliymiş
2.si az zıplanıyor çift oluyor ya çocukken yaptığımız gibi yapıyodum benBir çevirmede 2 zıp neıl olurki canlandıramadım
1 ip ten atlayıp bide ipten atlamak icin yerinde zipliyorsun ya onu diyor galiba hani yavaş yaylanir gibi bişeyBir çevirmede 2 zıp neıl olurki canlandıramadım
Ilk başlarda bende öyle zipliyordum çok zor oluyordu.2.si az zıplanıyor çift oluyor ya çocukken yaptığımız gibi yapıyodum ben
Yok kız ne zevkli olacak, bin yeter zıplama artıkaynen öyleymiş ya şimdiden 1000 oldu müsait bi vakit bulabilirsem devam ederim zevkliymiş
Oooo süperaynen öyleymiş ya şimdiden 1000 oldu müsait bi vakit bulabilirsem devam ederim zevkliymiş
evetIlk başlarda bende öyle zipliyordum çok zor oluyordu.
ben size daha rakip olamam risk değilim merak etmeYok kız ne zevkli olacak, bin yeter zıplama artık
Şaka yapıyorum canım bjrinci olsan ne olurevet
ben size daha rakip olamam risk değilim merak etme
Şaka yapıyorum canım bjrinci olsan ne olursen birinci olunca yakılan kalori senin olmuyo ,bak öyle olsa bozusurduk
Gecmis olsun cnm nerdesin, benim gorumceminde hassasiyeti vardi tadavi gordu gecti
Şu an kabağımı yiyprum tatlım
Kız sende evde bisiklet sokakta bisikletAyyy valla bu hafta bisiklet peşinde koşmaktan iyi bir eksi görmem lazımmm bazen oturup ağlamasım geliyor yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?