Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün güzel bir sporla ter at ortimm yarınn zaten ödem yapar diye pek bişey yapamayız mesela zıp yarışıda var bol bol zıplayabilirsinnnn min 1000 olsun ama

Kızlar dün kayınpeder vardı..
Daha önce burda kızlara bahsetmiştim evliliğimizin ilk aylarında onlara ziyarete gitmiştik doğum kontrol hapı ilk etksi mi diyim ne diyim birden 7 8 kg almıştım 65 70 arası bir kilodaydım. O arada kızı depresyondaymış meğer 90 dan 60 a düşmüştü.. tam kahvaltıda ağzıma bir lokma attım kp esraa çok kilo almışın istersen bizim kız sana diyet listesini versin kahh kahh kahhhh demiişti İstanbula gidene kadar ağlamıştım .
Dünde gelmiş diyorki esraa bu ne böyle çok kilo vermişin az daha ötesi hastalık..... öldürüyorlar adamııııı ah ahhh

Nerdeyse kıskanıyor dicem

Adımlarını sevginin yarışma listesinden aldımda zıpları yazmış mıydın canım

Annenle babana niye yazıyorsun onlarda mı diyette
Ziplari yazmıştım canım ama seni etikeemedim galiba, dün 3355 zıp ve 10000 adım.onceki güne bakayım bi
pacman ne güzel incelmissin
Tebrik ediyorum kizlar

Kv gibi kp masallahh aa olur mu babacım sonra kilo almışsın deyip lokmaları boğazıma diziyosunuz deseydin

Bugün güzel bir sporla ter at ortimm yarınn zaten ödem yapar diye pek bişey yapamayız mesela zıp yarışıda var bol bol zıplayabilirsinnnn min 1000 olsun ama
inşAllah ben de onu hedefliyorum ama ben genelde akşam müsait oluyorum yarışma saatine yetiştiremesem de menü yazarken yazarım

Sen boşver onları kuzum istersen mükemmel kusursuz ol onlar yine bulur bir kusura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…