- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.661
Tabiki olur. İpsiz de zıplıyoruz ki zaten hep öyle yapmaya başladıkİp atlayamıyorum ama atlıyormuş gibi ziplasam
Teşekkür ederiim canım benim. Ama bu birincilikler bana yaramıyor.Ziplari yazmıştım canım ama seni etikeemedim galiba, dün 3355 zıp ve 10000 adım.onceki güne bakayım bi
pacman ne güzel incelmissin
Tebrik ediyorum kizlar
Ben diyorum bu kızın yolu yol değil.Ceylan bu nasıl menü ceylaaaannn
tamamen gıcıklık gibi amacı ya, kaynanalik yapmış resmenKızlar dün kayınpeder vardı..
Daha önce burda kızlara bahsetmiştim evliliğimizin ilk aylarında onlara ziyarete gitmiştik doğum kontrol hapı ilk etksi mi diyim ne diyim birden 7 8 kg almıştım 65 70 arası bir kilodaydım. O arada kızı depresyondaymış meğer 90 dan 60 a düşmüştü.. tam kahvaltıda ağzıma bir lokma attım kp esraa çok kilo almışın istersen bizim kız sana diyet listesini versin kahh kahh kahhhh demiişti İstanbula gidene kadar ağlamıştım .
Dünde gelmiş diyorki esraa bu ne böyle çok kilo vermişin az daha ötesi hastalık.....öldürüyorlar adamııııı ah ahhh
Yok yok olmazsın öyle deme canımTeşekkür ederiim canım benim. Ama bu birincilikler bana yaramıyor.Diğer ay sonuncu olmam inşallah hahahaha
Çok iyiOnu da ekledimanlaşılır mı ??
(Eski kg - yeni kg) / eski kg *100
Ben yatıyorum vallaHerkes zipliyor galiba pek tenha buralar
Süper olmuş liste eline sağlık ben yine 1. Olamadım.veee incelmelerimiz
Bu ayın şampiyonupacman
kendisini ve tüm incelenleri ayrıca yarım cm ile şampiyonluğu kaçıran @fancynancy i tebrik ediyoruz
Eki Görüntüle 2656612
hatam varsa affola❤
kendi kusurlarından rahatsızlık duyan kişiler etrafınında kusurlarını arama eğilimindedirler.. senne yaparsan yap bir şekilde kusur bulunur.. sen aynaya baktığında kendini beğeniyorsan problem yok..geçen fotoğraf atmıştın harika görünüyordunKızlar dün kayınpeder vardı..
Daha önce burda kızlara bahsetmiştim evliliğimizin ilk aylarında onlara ziyarete gitmiştik doğum kontrol hapı ilk etksi mi diyim ne diyim birden 7 8 kg almıştım 65 70 arası bir kilodaydım. O arada kızı depresyondaymış meğer 90 dan 60 a düşmüştü.. tam kahvaltıda ağzıma bir lokma attım kp esraa çok kilo almışın istersen bizim kız sana diyet listesini versin kahh kahh kahhhh demiişti İstanbula gidene kadar ağlamıştım .
Dünde gelmiş diyorki esraa bu ne böyle çok kilo vermişin az daha ötesi hastalık.....öldürüyorlar adamııııı ah ahhh
Hızlı hızlı yapınca ayaginada dolanmıyor ve daha az yoruluyorsunip atlamanın sırrını bulduum.. her çevirmede 1 kere atlayıp hızlı çevirince çok atlanabiliyor
ben şimdiye kadar her çevimede 2 kere atlıyordum
Nerdeyse kıskanıyor dicem
Kv gibi kp masallahhaa olur mu babacım sonra kilo almışsın deyip lokmaları boğazıma diziyosunuz deseydin
Sen boşver onları kuzum istersen mükemmel kusursuz ol onlar yine bulur bir kusura
tamamen gıcıklık gibi amacı ya, kaynanalik yapmış resmen
aynen kızlar ağzımla kuş tutsam beğenmezkendi kusurlarından rahatsızlık duyan kişiler etrafınında kusurlarını arama eğilimindedirler.. senne yaparsan yap bir şekilde kusur bulunur.. sen aynaya baktığında kendini beğeniyorsan problem yok..geçen fotoğraf atmıştın harika görünüyordun
Spor birincisi zatenn puanı en yüksek olan kişi oluyor öbür haftaya mı eklensinn diyorsun sen ?Cherry Mom canım madem haftanın kilo birincisine spor puanı hediye ediyoruz,spor birincilerine de ek puan versek nasıl olur?rekabet artar hani 500 olmasa da 200-300 gönlünden ne koparsa kaç tane birinciligim var yazık bana kilo da veremiyorum zaten
Of sorma valla her gördüğünde koca adam beni süzüp süzüp duruyor hiç sevmiyorumBenim de kardeşime derlerdi hep; ay ne zayıf, hasta mı yoksa,bi doktora götürün diye. Nitekim kardeşim doktora gitti hiç bir şey çıkmadı çok şükür. Ben anlamıyorum insanları,kiloluysa kendi de farkında zayıfsa da farkında yorum yapmaya gerek yok kişi nasıl mutluysa öyle olmalı.
Yok walk ve zıp yarısının birincisini kast ediyorum, o gün puanına birinci olduğu için ya sabit bı puan ekleyelim ya da o gunki sporunun %25 ini falan. Rekabet artar diye dedim.ikili takımdan sonra bir atak yaşadık ya onun içinSpor birincisi zatenn puanı en yüksek olan kişi oluyor öbür haftaya mı eklensinn diyorsun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?