- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.721
Evet 31 temmuz cuma günü tartıdan sonra ciraganda rejime veda partisi veriyorum.Çırağanda pilav mı yicez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 31 temmuz cuma günü tartıdan sonra ciraganda rejime veda partisi veriyorum.Çırağanda pilav mı yicez![]()
Bana özel Menü olabilir aslında ben mezunumEvet 31 temmuz cuma günü tartıdan sonra ciraganda rejime veda partisi veriyorum.Cherry Mom diplomami orada verecek. Menüde pilav var.
yanina bisey koymadık rejimdesiniz ödem yapmasın diye masraftan kaçıyorum sanmayın
![]()
Tamam sana turşuda veririzBana özel Menü olabilir aslında ben mezunum![]()
Vallaha kaptan çok yoruyorsun bizi kendimi özel sektörde karin tokluğuna diyeceğim karnimizda tok değil bir yesilcaya 12 saat çalışıyormuş gibi hissediyorum.Ay kızlar ben bugün zıplayamadım çok kardiyo yürüyüs çok Yoruldum
Sadece yarışmaya katılım maksatlı biraz zıpladım
Buda mı gol değil1 temmuz zıp zıp yarışı sonuçları![]()
![]()
1. Azmetti ve S Suskunhanim oldu 6777 zıp ile
Mezunumuzpawlover boş durmadı 2. Oldu 6500 zıp ile
3. C Cagrihilal1 5500 zıp ile (aa 1. Olamadı tüh)
Tempus 5000
ortabahar 4230
birsevgi 1500
Cherry Mom 1000
Sibal57 1000
patates kızart yeterTamam sana turşuda veririz![]()
Patates olabilir evettt. Salatası kızartması kavurması C Cagrihilal1patates kızart yeter
ya da etliekmek ısmarla konyalı değil mi![]()
Kız herkes pilav yerken o onları mi yesin kan çıkar vallahapatates kızart yeter
ya da etliekmek ısmarla konyalı değil mi![]()
Milletin nefsini sınayacağım diyorsun
pilav diyette de yeniyo ama kızartma kırmızı çizgiKız herkes pilav yerken o onları mi yesin kan çıkar vallaha![]()
O bizim gibi yemek yemeyi sevenlerde geçerli değilbi de bişey dicem diyetten sonra artık çok yiyemiceksiniz nide küçülür derler otursam eskisini 2 katı yerim valla yediğim de olduben de niye olmadı bu.. bi ara bir ay bozmadım hiç sonra bi yiyim dedim yine bir sürü yedim
ya çiçek sevseydik kedi sevseydik niye yemek yemeyi çok sevdikO bizim gibi yemek yemeyi sevenlerde geçerli değil![]()
Ben kebap isterimTamam sana turşuda veririz![]()
O bende de olmadi henüz annem diyor yemeğe küsecek gönlün yok diyorum hiç küsmüyor. Rejimde ne bulursam içmekten sevmedigim bişeyde yok artık normalde lahana sarması sevmezdim o kadar suyunu içtik felaket sarması gayet iyi geliyor şimdi. Sevmedigim yemek te yokbi de bişey dicem diyetten sonra artık çok yiyemiceksiniz mide küçülür derler otursam eskisinin 2 katı yerim valla yediğim de olduben de niye olmadı bu.. bi ara bir ay bozmadım hiç sonra bi yiyim dedim yine bir sürü yedim
Sus sus biz yedirmedik reyyana,öyle zayıfladıpilav diyette de yeniyo ama kızartma kırmızı çizgi![]()
Sevmeyelim seversek onlarida yerizya çiçek sevseydik kedi sevseydik niye yemek yemeyi çok sevdik![]()
Hee meyvede yedirtmemiştin senSus sus biz yedirmedik reyyana,öyle zayıfladı![]()