• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet 31 temmuz cuma günü tartıdan sonra ciraganda rejime veda partisi veriyorum. Cherry Mom Cherry Mom diplomami orada verecek. Menüde pilav var. 😂😂😂yanina bisey koymadık rejimdesiniz ödem yapmasın diye masraftan kaçıyorum sanmayın 😂😂
Bana özel Menü olabilir aslında ben mezunum 😅

Ay kızlar ben bugün zıplayamadım çok kardiyo yürüyüs çok Yoruldum
Sadece yarışmaya katılım maksatlı biraz zıpladım
Vallaha kaptan çok yoruyorsun bizi kendimi özel sektörde karin tokluğuna diyeceğim karnimizda tok değil bir yesilcaya 12 saat çalışıyormuş gibi hissediyorum.

bi de bişey dicem diyetten sonra artık çok yiyemiceksiniz mide küçülür derler otursam eskisinin 2 katı yerim valla yediğim de oldu 🤣 ben de niye olmadı bu.. bi ara bir ay bozmadım hiç sonra bi yiyim dedim yine bir sürü yedim

bi de bişey dicem diyetten sonra artık çok yiyemiceksiniz nide küçülür derler otursam eskisini 2 katı yerim valla yediğim de oldu 🤣 ben de niye olmadı bu.. bi ara bir ay bozmadım hiç sonra bi yiyim dedim yine bir sürü yedim
O bizim gibi yemek yemeyi sevenlerde geçerli değil😂😂

bi de bişey dicem diyetten sonra artık çok yiyemiceksiniz mide küçülür derler otursam eskisinin 2 katı yerim valla yediğim de oldu 🤣 ben de niye olmadı bu.. bi ara bir ay bozmadım hiç sonra bi yiyim dedim yine bir sürü yedim
O bende de olmadi henüz annem diyor yemeğe küsecek gönlün yok diyorum hiç küsmüyor. Rejimde ne bulursam içmekten sevmedigim bişeyde yok artık normalde lahana sarması sevmezdim o kadar suyunu içtik felaket sarması gayet iyi geliyor şimdi. Sevmedigim yemek te yok

Back
X