• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O bende de olmadi henüz annem diyor yemeğe küsecek gönlün yok diyorum hiç küsmüyor. Rejimde ne bulursam içmekten sevmedigim bişeyde yok artık normalde lahana sarması sevmezdim o kadar suyunu içtik felaket sarması gayet iyi geliyor şimdi. Sevmedigim yemek te yok
benim de yaa.. korkuyom mezun olursam kilo koruma yapacak hatun değilim.. ne yapcaz bilmem
Sus sus biz yedirmedik reyyana,öyle zayıfladı🤭
🤣🤣 iyi olmuş iyi şimdi yiyodur gönlü rahat . Allah bize de nasip etsin
Sevmeyelim seversek onlarida yeriz 😂😂
deme ya 🤣

Sıkıysa menüyüde at😂
Hadi yine ablalık bende kalsın😘
sevgiliyi-alnindan-opmek_419552_m.webp

Özlemim sen ziplardin niye ziplamadim😔
Yürüyüş denk geliyor canım. Sabah erken uyanıyorum uykulu uykulu hem zıplayasım gelmiyor hem de erkenden ses olur diye yürüyüş daha cazip geliyor. Akşam da kızım scother sürerken yürüyüş yapıyorum. Gün içinde de aklıma gelmiyor. Aslında eskiden evde iş yaparken,yemek yaparken 100 tane 100 tane atlar işime öyle devam ederdim.ipin sayacı 10 dk icinde otomatik kapandığı için 10 dk geçmeden tekrar atlamam gerekirdi. Bir bakardım 2000 3000 atlama olmuş.. :KK51:

Merhaba hoşgeldin.
Liste de yok evet ama önceden varmıştır. Ben 83 lerden indim. Yaşın çok genç iradeli ve sabırlı olup olayı kafanda bitirdiğin sürece yapmaman için hiçbir sebep yok. Zaten emziriyor olmalısın şimdi emzirmende kalori harcamana yardımcı oluyor. Yine ac kalmadan porsiyon küçülterek ve birazcıkta dengeleyerek başlayabilirsin işe bebek olunca zaten hareketli oluyorsun ister istemez ama kilo vermeye başladıkça kendini daha iyi hissedip kendine göre yavaş yavaş sporlarına da başlarsın. Herşey senin elinde sen ne istersen o olur. 👍👍
Evet emziriyorum

Zaten kız bi patates bi meyve yemiş onuda yeme demissin 😂😂😂
Hahaha ama bak demşim ama niye bi sor hele😂
Kaçamaklar baslamis hilal dikkat et,cok cabuk geri geliyo verilenler bende n soylemesi

Ac kalmissin belkide bu yuzden arti geliyorsundur

Bu hafta derece gelmesi gerektigi seni motive edermi canim tekrar nota almamak gerekiyor
Ama ben doyuyorum. Daha fazla nasıl yiyeyim😶
Geçen hafta çok güzel eksi geldim ve bu hafta da elbette yine eksi gelip gruba derece getirmek isterim. Ama başta kendim motive olmam gördüğüm eksiyi devam ettirmem gerek 😇
Ama daha çok meyve ye derseniz yerim🤭
Bende şimdi fark ettim de canım gercekten bir.sey yok 🙄
Aksam hiç yoksa bir.corba salata icmen lazim vücut direncini düşürme sakın malum günler sıkıntılı sağlıklı beslenecegiz
Kızlar motive olmaya ihtiyacım var😣 bugün epeyce artı geldim ve bütün hevesim, kendime olan inancım yine azaldı. Bakıyorum yediklerime öyle ne hamur işi ne tatlı yiyorum. Bi patates mi beni böyle artı yapan😞

eşim, o kadar saat zıpladın kaçıncı oldun diye sordu utanarak 5 dedim alaycı bir şekilde gülümsedi sonra durdu kaç kişi katıldı dedi, yine utanarak 8 dedim kahkaha patlattı.. sonra ben gülümseyerek 1. 6700 yapmış dedim.. şaşkın şaşkın yok artık dedi 🤣🤣

Merhaba canım hoşgeldin ☺
1. Sayfayı okuyup kuralları kabul ettiğini yazabilir misin öncelikle
Hedef kilon nedir ? Listedeki üyelerimizin çogu eski bizde başladığımızda 80 li kilolardaydık burada düzenli bildirim ve katılım sağlarsan takımın sana faydası olacaktır 🤗
Sporu sormuşsun yeni başlayan arkadaşlarımıza ağır sporlar zaten önermiyoruz ama sağlıklı kilo verme için en azından yürüyüş veya evde Leslie videoları gibi aktiviteler bekliyoruz 💪😘
Ben de eskiyim di mi kaptanım? :D

Back
X