• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pacman pacman
Ekürin tükenmişlik sendromu yaşıyor birsevgi birsevgi haklı, vitamin falan değil olay psikolojik çöküntü. Seni de yalnız bıraktığım için çok üzgünüm pacim. Toparlanamadım yine bu hafta. :KK43: 😔
Yalnız bırakman önemli değil, senin tükenmişlik psikolojisine girmene çok üzüldüm. Napalım önümüzdeki hafta toparlarsın bir şekilde. Tek isteğim bir an önce motive ve neşeli olan eski haline dönmen. Burada sitem ediyorum ama seni zorlamak için. :D Yanlış anlamıyorsun inşallah, üzülürüm.

Sabah:
-1 kase tarhana çorbası

Ara:
-1 parça pankek
-1 tk bal

Akşam:
-Yoğurtlu kabak detoksu

pacman pacman
Ekürin tükenmişlik sendromu yaşıyor birsevgi birsevgi haklı, vitamin falan değil olay psikolojik çöküntü. Seni de yalnız bıraktığım için çok üzgünüm pacim. Toparlanamadım yine bu hafta. :KK43: 😔
Haydiiii toparlan artikkk 😍😍😍😍

Leylim sen bizim menüler e de bi el at bizde mezun olalım. Patates yemeye başlayıp sonra bıraksam mi ne yapsam 😂😂
Öğünleri arttır
Protein ağırlıklı beslenip spora devam edenlerin süper incelip orta seviyede kiloda verdiklerini gördük burda 👍
Bence tabi

Yalnız bırakman önemli değil, senin tükenmişlik psikolojisine girmene çok üzüldüm. Napalım önümüzdeki hafta toparlarsın bir şekilde. Tek isteğim bir an önce motive ve neşeli olan eski haline dönmen. Burada sitem ediyorum ama seni zorlamak için. :KK70: Yanlış anlamıyorsun inşallah, üzülürüm.
Uğramıyor senin yüzünden,daha ne olsun😂😂😂

Senin patatesleri görene kadr hiç patates yemiyordum diyette menunde okuya okuya canım patates istemeye başlamıştı sonra yedim ara ara bak yine canım istedi cuma kahvaltıya patates yiyeceğim 😂😂
Oglen: 200 gr izgara et, 4-5 kasik haslanmis pirinc, 4-5 kasik meksika fasulyesi, yesillik
Aksam: 150 gr izgara somon, bol salata

Spor: 10 bin adim
Yapabiliyosan böyle mesela

Bende merak ediyorum
S Suskunhanim kolunu 5 cm nasıl incelttin
fancynancy fancynancy ve pacman pacman o beller neyle o kadar inceldi
Canım yanlış mı aldım diye de düşündüm ama gözle görünen farkı da hissediyorum(ya da hissetmek istiyorum😂) kızımı kucağımda taşımaktan başka bı şey yapmadım aslında🙂ha bı de ziplarkenmuzik açıyorum ya kollarimla da hareket yapmaya çalışıyorum aşağı yukarı falan

Yalnız bırakman önemli değil, senin tükenmişlik psikolojisine girmene çok üzüldüm. Napalım önümüzdeki hafta toparlarsın bir şekilde. Tek isteğim bir an önce motive ve neşeli olan eski haline dönmen. Burada sitem ediyorum ama seni zorlamak için. :KK70: Yanlış anlamıyorsun inşallah, üzülürüm.

Elbette yanlış anlamıyorum. Senin o tatlı, pozitif enerjini buraya geldiğin ilk gün hissettim ben. İyi niyetinden hiç şüphem yok. Çok teşekkür ederim aksine, birde beni takip etmeye efor sarfediyorsun.🙈 Ben de onun için üzülüyorum. Senin çabana karşılık somut bir şey ortaya koyamadığımdan kendimi mahçup hissediyorum.🙈 Emeğin için teşekkür ederim pacim.💜

Back
X