- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.881
Zamanla diyeti bozmadan devam edersen hayallerine ulaşmakta zorlanmazsın. Az az da olsa artarak devam edecek sen yeter ki kiloların üstüne yenisini koymaHosbuldum
Artık ağrılarım beni uykularımdan uyandırmaya başlayınca zayıflamaya karar verdim ayda sadee 1 kilo yok moral bozmayacağım bu ay 1 öbür ay 3 olur. Öyle çıtır bir bayan olmakndegil hayalim kızımla yaşayacağım daha çok günüm olsun istiyorum sağlık istoyorum
Geçmiş olsun kaptanımGünaydın kızlar yine başağrısıyşa uyandım iyi mi
GünaydınGünaydın herkese
Bugün adım yarışımız var unutmayalım
Ve bol eksili ve dereceli bir Cuma olur inşallah
UmarımZamanla diyeti bozmadan devam edersen hayallerine ulaşmakta zorlanmazsın. Az az da olsa artarak devam edecek sen yeter ki kiloların üstüne yenisini koyma
Geçmiş olsun kaptanım
Grubumuz içindeGünaydın
Yeni olduğum için bilmiyorum grup için de mi tüm zayıflama grupları içinde mi
Anladım
Günaydın kızlar..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tez zamanda sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah..
Cherry Mom Canım geçmiş olsun..
Sağolun kızlarGecmis olsun botoks cok ise yariyo arkadaslarimdan biliyorum
Ben hep diyorum ki düşmanıma bisey verecekse migren versin Allah. Tek rahat ettiğim dönem hamilelikti 2 defa atak geldi okadar dün ile birlikte 4 gün yaşadım bugün iyiyim. Şanlı diye bir marka var onun mentollusu iyi geliyor bana senelerdir onu kullanırım geçenlerde denemek için acı biberli krem aldım alerji yaptı mentollunun likit olanını aldım üstüne birde cataflam başka yapacak birşey de yok malesefMigrenim var canım
Aynen bende hamilelikte çok rahat ettim o günleri mumla arıyorum regli ile bağlantısı var işteBen hep diyorum ki düşmanıma bisey verecekse migren versin Allah. Tek rahat ettiğim dönem hamilelikti 2 defa atak geldi okadar dün ile birlikte 4 gün yaşadım bugün iyiyim. Şanlı diye bir marka var onun mentollusu iyi geliyor bana senelerdir onu kullanırım geçenlerde denemek için acı biberli krem aldım alerji yaptı mentollunun likit olanını aldım üstüne birde cataflam başka yapacak birşey de yok malesef
Geçmiş olsun
Benim reglim bitmesine ve sürekli spora rağmen aynı eksi geldi balım, üzülmeGünaydın kızlar
Eksi 400 gr olmuş ve yine bahtsız bedevi ben dün akşam regl oldum bu gün 67 kg
Seviyoruz hem de çokGünaydın ☀ Bu aralar iyi değilim. Hafta içi yürüyüş, zıp yapmama; hareketli olmama rağmen sadece 300 gr verebildim. Nedenini biliyorum ama yazmayacağım tekrar.EceZ bahane diyor
Şu reglyi bir olayım, ilaçlarla hep düzene sokucam.Sonra da bir daha hiç bu problemi yaşatmayacağım size inşallah. Beni sevdiğinizi biliyorum.
Geçen hafta 68.3 tün değilmi canımGeçen hafta 68.4
Bu hafta 67.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?