- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.861
Bende öyle düşünüyorum. Yaşım 37 kilodan kaynaklı hastaliklarimikilo vererek ortadan kaldirabilirmiyim diye düşündüm hep. Geceleri unutamıyordum ağrılarımdan dugmemi ilikliyemiyorum derecesini anlatayım diye yazdım. Yüküm gitse en azından hafifleseHastalık da olsa insan isteyince kilo veriyor düzgün beslenme ve güzel egzersiz yeterli bunun için. Biz yolun sonuna geldik darısı senin başına canım benim
Orada 1 dilim ekmek vardı aslında ben etin yanında yogurt ayran tuketemiyorum rahatsız ediyor beniAkşam 2 yk makarna yerine ayran yoğurt kefir gibi bir süt ürünü daha güzel olurdu ne kadar bol protein o kadar kilo verişi demek bizim için bir de beyaz un yerine kepekli tam buğdaylı undan yapılan makarnalar daha sağlıklı oluyor canım bilgin olsun
Peynirin de ölçüsünü yazalım balım ki hem sen kendini oto kontrol et hem de biz abartı olursa yardımcı olabilelim.Karpuz 3 dilim dediğin 3 uzun ve büyük olan dilim mi
Protein yönünden çok fakir canım benim her öğüne 1 süt ürünü eklemeye çalışırsan daha hızlı ve daha güzel kilo verirsin aklında olsun
Hosbuldum saolunHoşgeldin Esma,umarım kısa sürede ulaşırsın hedefine
Canım Hoşgeldin takımımıza biraz geç oldu kusura bakma. Bizim eskiden kalma Bi düşüncemiz var toplum olarak aç kalırsak hasta oluruz gibi ama doktorun biri ismini şuanda hatırlamıyorum hatta şuan Ahmet apa da o doktoru destekliyor yitik şifalar adı altında aslında bütün hastalıkları açlıkla yok edilebileceğini savunuyorlar hatta çok haklılar bende öyle düşünüyorum yediğimiz yiyecekler bizi hasta ediyor. Kilo verdikçe inan bana iyileşeceksin yeterki azimli ol sabrın bitmesin bazen oluyor bıkıyorum hepimiz diyet yapmaktan ama kilo verdikçe belirgin olarak gözle gördüğün zaman daha çok hırslanıyorsun. Birbirimizi motive ettikçe iyileşicezBende öyle düşünüyorum. Yaşım 37 kilodan kaynaklı hastaliklarimikilo vererek ortadan kaldirabilirmiyim diye düşündüm hep. Geceleri unutamıyordum ağrılarımdan dugmemi ilikliyemiyorum derecesini anlatayım diye yazdım. Yüküm gitse en azından hafiflese
Aslında tam karantina dönemleri başladığında bu halimden 5 kilo zayıftım o ara rahim duvarında kalınlaşma oldu 2 ay aralıksız kanamam oldu ufak bir operasyon geçirecektim hastaneye gitmek istemedim ilacı yokmu dedim hormon ilacı verdi veee hoop aldım o kiloyuCanım Hoşgeldin takımımıza biraz geç oldu kusura bakma. Bizim eskiden kalma Bi düşüncemiz var toplum olarak aç kalırsak hasta oluruz gibi ama doktorun biri ismini şuanda hatırlamıyorum hatta şuan Ahmet apa da o doktoru destekliyor yitik şifalar adı altında aslında bütün hastalıkları açlıkla yok edilebileceğini savunuyorlar hatta çok haklılar bende öyle düşünüyorum yediğimiz yiyecekler bizi hasta ediyor. Kilo verdikçe inan bana iyileşeceksin yeterki azimli ol sabrın bitmesin bazen oluyor bıkıyorum hepimiz diyet yapmaktan ama kilo verdikçe belirgin olarak gözle gördüğün zaman daha çok hırslanıyorsun. Birbirimizi motive ettikçe iyileşicez
Gunaydin neden oluyo biliyomusun kaptaninGünaydın kızlar yine başağrısıyşa uyandım iyi mi
Migrenim var canımGunaydin neden oluyo biliyomusun kaptanin
Tesekurler cnm dikkate alicamProtein yönünden çok fakir canım benim her öğüne 1 süt ürünü eklemeye çalışırsan daha hızlı ve daha güzel kilo verirsin aklında olsun
Gecmis olsun botoks cok ise yariyo arkadaslarimdan biliyorumMigrenim var canım
Hosgeldin bu arada,bende yeniyim grupta saglikla verelim,evet goruntu onemli tabiki ama artik yasimiz ilerledikce sagligimiza etki ediyo insallah hepbirlikte verelimBende öyle düşünüyorum. Yaşım 37 kilodan kaynaklı hastaliklarimikilo vererek ortadan kaldirabilirmiyim diye düşündüm hep. Geceleri unutamıyordum ağrılarımdan dugmemi ilikliyemiyorum derecesini anlatayım diye yazdım. Yüküm gitse en azından hafiflese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?