- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.041
Hahahahaha valşla bu işEceZ in başının altından çıktı
İyi oldu iyiiiii sağolsun paw da takip edecek kül yutmaz bir kadro ile karşınızdayız daha ne olsun
Kaç kız 48 miydi en son. Cumayı beklemesin pazartesi de atsin.Seviyoz biz o rakamları arada görelim
Maşallah maşallah3. Olduk ☺☺ tebriklerr kızlar biz iyi hoş baya düzeldik ama diğer ekiplerde düzeldi
Kalirim da şimdi mezun olurum eksilmeye devam ederim size ayıp olur bu defa yoksa no problemTm sen mezun olunca da ekli kalacaksan olur
Bak seeeennn yani bana 49a düş mü diyosunKalirim da şimdi mezun olurum eksilmeye devam ederim size ayıp olur bu defa yoksa no problem
Konular artarak cogaliyor daha fazla cogalmadan mezun olmak lazim. Bence evren benim mezun olmamı istiyor ondan ortabahar 100 gr ile kaçırdı ve bunu 3. Öğünü yerken farketti. Bu bi işaret benceÇarşamba Perşembeyide takip ettik mi bitti bu iş
Aaaa sen daha 49 olmadın miBak seeeennn yani bana 49a düş mü diyosun
Patateslerdən daha fazla ayrı kalamadımAaaa sen daha 49 olmadın mi
Kız3. Olduk ☺☺ tebriklerr kızlar biz iyi hoş baya düzeldik ama diğer ekiplerde düzeldi
Konular artarak cogaliyor daha fazla cogalmadan mezun olmak lazim. Bence evren benim mezun olmamı istiyor ondan ortabahar 100 gr ile kaçırdı ve bunu 3. Öğünü yerken farketti. Bu bi işaret bence
4 ten sonrasını saymıyorlar artık1.% Kaç ki ecez 3. Olduysa
Bütün ekip mi?Sevgili arkadaşlarım
Daha önce EceZ e ve bir kaç arkadaşıma söylemiştim burası hariç w.apta grup kurulması benim hoşuma giden bir durum değil maalesef ( zaten kk içerisinde de yasaktır) bunun pek çok sebebi var onu da açıkladım.biliyorum hepiniz birbirinizi seviyorsunuz belki ordan yazışmak daha kolayınıza geliyor olabilir ama ekibi öldürüyor bilginiz olsun ve ister istemez gruplaşma oluyor.1 2 arkadaş oldu ok dedik ama bugün bütün ekibin neredeyse orda olduğu öğrenince üzüldüm
Sadece üzüldüğümü bilin yeter yoksa kocaman insanlarsınız ne diyebiliriz
Kaptanııım ortabaharcım yanlış takımda yazılmııış. Üçüncü de bizim takımda olmuşCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 681. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %1.352
2. (10.takim) ==>1,116
3. (5.takim) ==> % 0,927
BİREYSEL DERECELER
1. @fyzanur ==>%4,00==> 4. TAKIM
2. @Aylin42Konya ==> %3,98==>10.TAKIM
3. @EceZ ==> %3,45==>5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Kiloverenbiri ==> -%0,71==> 13.TAKIM
4 .takımda kim canım daha düşük bir ortlama göremedimCherry Mom kaptanım , bu haftaki sonuncu 13. Takımdan değil.. 4. Takım olması lazım bi bakın isterseniz..
Tamam kaptanım kusurabakmayın ben yanlış sonuç bölümüne bakmışım özür4 .takımda kim canım daha düşük bir ortlama göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?