- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.021
Afiyet olsunalalh seni ya
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yahu tükenmişlik sendromuna girme iyi gidiyoruz
Yalnız ben hem cumanın atlatılması hemde 2 gündür yemek yemiyor oluşumun etkisiyle başım hafifleyince yemeğe saldırdım
2 tabak makarna yedim gözüm döndü
O çarpının bi kanadını koymayaydın bana 100 gr cık yap bi güzellikBuyrunuz hedef listemiz
Ben diyorum size hedefleri uçuk tutmayın çarpı koyarken üzülüyom diye ama hedef verirken gözünüz dönüyoO çarpının bi kanadını koymayaydın bana 100 gr cık yap bi güzellik
O zaman benim hedef 67.3 olsunBen diyorum size hedefleri uçuk tutmayın çarpı koyarken üzülüyom diye ama hedef verirken gözünüz dönüyoverin 500-600 gram hedef oki işte
100 gram demedim amaO zaman benim hedef 67.3 olsun
Ooo süper olmuş
Bi pazartesi sendromum eksikti. Hiç kaçamak yapacak fırsat tanımıyorsunuz
Ama benim ortam yok100 gram demedim ama
İşte böylelikle daha güzel eksiler görceezzBi pazartesi sendromum eksikti. Hiç kaçamak yapacak fırsat tanımıyorsunuzcuma yesem pazartesine toplanmaz pazartesi yesem cumaya toplanmaz. Kime selam versem bi listesi var
Eline sağlık canım
Tabi super olmus sen yoksun listede seni de eklesinler her pazartesi ve cuma sabit misin diye bakalim birOoo süper olmuş
Hahahahaha valşla bu işBi pazartesi sendromum eksikti. Hiç kaçamak yapacak fırsat tanımıyorsunuzcuma yesem pazartesine toplanmaz pazartesi yesem cumaya toplanmaz. Kime selam versem bi listesi var
Arada bi tarti resmi at ordan bakariz biz o yeter bizeİşte böylelikle daha güzel eksiler görceezz
Tm sen mezun olunca da ekli kalacaksan olurTabi super olmus sen yoksun listede seni de eklesinler her pazartesi ve cuma sabit misin diye bakalim birhep mezunlari isleri bunlar
Ben yorgunluktan süzüm süzüm süzüldüm yüzüm kaşık kadan kaldı ama kıçım halan yerindeTabi super olmus sen yoksun listede seni de eklesinler her pazartesi ve cuma sabit misin diye bakalim birhep mezunlari isleri bunlar
Çarşamba Perşembeyide takip ettik mi bitti bu işTabi super olmus sen yoksun listede seni de eklesinler her pazartesi ve cuma sabit misin diye bakalim birhep mezunlari isleri bunlar
Oooo Jennifer appplaaaBen yorgunluktan süzüm süzüm süzüldüm yüzüm kaşık kadan kaldı ama kıçım halan yerinde
Tamam kız her cuma atcam artıkArada bi tarti resmi at ordan bakariz biz o yeter bize
Seviyoz biz o rakamları arada görelimTamam kız her cuma atcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?