- 23 Mart 2016
- 32.156
- 95.003
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.061
Rica ederim tatlımTamam kaptanım kusurabakmayın ben yanlış sonuç bölümüne bakmışım özür
ben korkuyom artı gelip lanet olsun deyip hepten bırakcam diyeti
Etiket sorunu olmuş düzelttim 2 saniyede nede gördün ayolKaptanııım ortabaharcım yanlış takımda yazılmııış. Üçüncü de bizim takımda olmuş
Nooo nooo nooo şanınla mezun ol kuzummben korkuyom artı gelip lanet olsun deyip hepten bırakcam diyetio değil de kimse benle orti olmak istemeyecek
Haydi bakalım güveniyoruz sana sen rahat olinşAllah kaptanım
3. Olduk ☺☺ tebriklerr kızlar biz iyi hoş baya düzeldik ama diğer ekiplerde düzeldi
emegine saglikBuyrunuz hedef listemiz
Kendi kesin zayıflayamıyordur . Kıskançlık kokuları alıyorumDün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr
Öyle mi dersinKendi kesin zayıflayamıyordur . Kıskançlık kokuları alıyorum
Sen mutlu musun halinden? :)Dün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr
Tabiki hatta daha da sıkı Bi ben istiyorum daha tığ gibi olayımSen mutlu musun halinden? :)
Bence çok iyi duruyorsun ya kıskançlıktan yada göz alışmıyor kilolu halinden dolayı garip gelmiş olabilirDün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr
Ozaman çokta şeyyyTabiki hatta daha da sıkı Bi ben istiyorum daha tığ gibi olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?