Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya cidden bu keçiboynuzu kalorili miydi bu kızcağız ondan kilo veremdi belki
Keçi boynuzu pekmezi bağışıklık güçlendirici ama bende kışın oğluma iciriyorum. Hem doğal şeker bisey olmaz ki. Kız ilk yaptığında 1. Olmuştu. Sonra zayıfladı kaloriyi kiloyla beraber düşürmesi lazimdi o kısmi yapamadı

Bende sütle karıştırıp içerim tozunu boğazım kötü olunca hemde çok saf ve masum Bi içeçek. Bi Nescafeden daha güzel ve sağlıklı hem

Benimde annem bakıyor annem kızımı kızım da annemi çok seviyor. Hatta şimdi gittiğimizde eve dönmek istemiyor dede anneanne ile oynuyor. Ama uzun süreli saatlerde ne yapacak bilemiyorum. Benimde annem öğretmendi anneanne büyüttü bizi bir şekilde büyüdük bunlarda buyur sağlık olsunda

Himmm ne detoksuymus o bakım,bizden habersiz ne yiyip ne iciyon
Ip olacak beyaz olacak ipsiz olacak. Hepsini biden bulamam ben atlamıyorum
Amaç atlatmamak zaten
Hocam üniversiteler kapalı değil mi yaz okulu flaan mı ? Allah kolaylık versin
Ben bu kısmı kaçırmışım siz SaskinAnne de mi ogretmen?
Benim de canım çok istiyor hele de çayın yanına, çay içmeyi bıraktım.canim yine de istiyorsa oruç olduğunu düşün diyorum,iftar sofrasi hazırlarken nasıl dayaniyorsak

Rekor ne bilelim de ona göre zıplayalım olmax mı
Canım bu konuda rekorlar bende şimdi baktım 31 Mayıs'ta 7111 ziplamisim geçen hafta da 6655 mi neydi ama bugün burası yanıyor, o rakamlara ulasirsam buhar olurum
Çakal diyeceğim ama ortiyiz bu hafta diyemiyorum
8 bin var mıydı ya 5 bin küsur hatırlıyorum ben
Aaaa inanmıyorum,nasıl hatirlamazsin yukarıda gerekli rakamları verdim kaptanicem

Vay be isim suskun ama demek içten içe öyle olsun bakalım :)

Meslek sırrı söylenmez önce ben zayıflayayım sonra siz menülerimi takipte kalınız efenimm

Vay be isim suskun ama demek içten içe öyle olsun bakalım :)
Grubun en suskun sakın insanı benim, zamanla anlarsın zaten sporumu yapar işime bakarım öyle EceZ gibi sağıma soluma catamam hiç( Cherry Mom ya ortime satasamiyorum da nasıl geçecek bu hafta)
S Suskunhanim 7000 zıpzıp ile sonunda 4. Lükten 1.liğe terfi ettiii
Evet burda bi 7000 var mesela
Aaa evet ya hep 4. Oluyordum yaeismalarda, unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…