Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne acılar ne acılar leylim. Bizde yemek istiyoruz çok istiyoruz ama yiyemiyoruz. Yediklerin ınsulini yükseltiyor olabilir o yüzden bir anda elin ayağın titriyor bisey yemek istiyorsun. Bende 6 da yiyorum gece 4 de yatıyorum. Mecburiyetten tutuyoruz kendimizi yoksa nasıl vereceğiz.

Ortim adım sayısını 10 bine yükselterek başlayabiliriz spora bugün birazda zıplarsın zaten. Yarın walk günü yarında en az 15 bin yaparız

Tatlım öncelikle şu öğünler arasına bir tık boşluk birakiver çok karışık duruyor. Yediklerin az görünsün diye böyle yazıyorsun sanirim. Marmelatta miktar bildirmemişsin belli ki 1 kaşık değil. Bu hafta regl olabilirim demistin bu ihtimal bu menü ne bileyim yani. 1500 bölgesel demissin kolunu kaldırdın 1 indirdin 2 öyle tek tek sayıyormusun.

1 kaşık olmadığı için miktar belirtmedim zaten ahahah Her şeyi de görüyorlar yaa ay tamam yarından itibaren şekersiz beslenmeye geçiyorum yine 1 kilo veriyim de gör

1 kaşık olmadığı için miktar belirtmedim zaten ahahah Her şeyi de görüyorlar yaa ay tamam yarından itibaren şekersiz beslenmeye geçiyorum yine 1 kilo veriyim de gör
Basuru bahane edip marmelatlari gomuyorsun nasıl olacak o 1 kilo yaptigin spor marmelatta çalışıyor

Hahahahah hilal ya

Hmm ben finallerde bitti çoktan sanıyorum
Kolay gelsinnn :)
Belki üniversiteden üniversiteye değişebilir akademik takvimler. Arada bayram tatili girdiği için normalde bayram sonu yapılacaktı zaten vizeler. Ogretmenmisin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…