- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.481
Rekor ne bilelim de ona göre zıplayalım olmax mıAaa bide ilk sayfada yarışma günlerivar zıpzıp challenge fln onlarıda yapıyor musunuz? Yarın mesela zıpzıp cahallengemış. Yapıyorsak gün sınu zıplamaşarımızı bildiricez?
8 bine yakın yapılıyor canımRekor ne bilelim de ona göre zıplayalım olmax mı
Ne acılar ne acılar leylim. Bizde yemek istiyoruz çok istiyoruz ama yiyemiyoruz. Yediklerin ınsulini yükseltiyor olabilir o yüzden bir anda elin ayağın titriyor bisey yemek istiyorsun. Bende 6 da yiyorum gece 4 de yatıyorum. Mecburiyetten tutuyoruz kendimizi yoksa nasıl vereceğiz.Ya bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmi
Ortim adım sayısını 10 bine yükselterek başlayabiliriz spora bugün birazda zıplarsın zaten. Yarın walk günü yarında en az 15 bin yaparızsabah 》2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 kk peynir domates salatalık
öğlen 》12 kiraz 2 ceviz
akşam 》2 porsiyon yeşil fasulye 1 yk yoğurt
gün boyu 1 lt dukan birası
su 1,5 lt
spor 8 bin adım
C Cagrihilal1Cherry Mom
tamam ortim inşAllahOrtim adım sayısını 10 bine yükselterek başlayabiliriz spora bugün birazda zıplarsın zaten. Yarın walk günü yarında en az 15 bin yaparız
Tatlım öncelikle şu öğünler arasına bir tık boşluk birakiver çok karışık duruyor. Yediklerin az görünsün diye böyle yazıyorsun sanirim. Marmelatta miktar bildirmemişsin belli ki 1 kaşık değil. Bu hafta regl olabilirim demistin bu ihtimal bu menü ne bileyim yani. 1500 bölgesel demissin kolunu kaldırdın 1 indirdin 2 öyle tek tek sayıyormusun.4 Temmuz Menü
Sabah: 1 bardak kefir smoothiem + 1 dilim peynir + yeşillik
Ara: 3 kaşık marmelat vallahi gömdüm ama sonra koşa koşa spora gittim yaktım yani inş yanmıştır xD
Öğle: 1 kutu ton balığı + yeşil salata + 1 bardak kefir
Akşam: 1 kase tuzsuz bol salatalıklı zeytinyağı cacık + 2 elma + biraz daha marmelat sanırım bunu yakamadım
4 Temmuz Spor
1 saat bisiklet
1 saat yürüyüş
1500 bölgesel
1 kaşık olmadığı için miktar belirtmedim zaten ahahahTatlım öncelikle şu öğünler arasına bir tık boşluk birakiver çok karışık duruyor. Yediklerin az görünsün diye böyle yazıyorsun sanirim. Marmelatta miktar bildirmemişsin belli ki 1 kaşık değil. Bu hafta regl olabilirim demistin bu ihtimal bu menü ne bileyim yani. 1500 bölgesel demissin kolunu kaldırdın 1 indirdin 2 öyle tek tek sayıyormusun.
Basuru bahane edip marmelatlari gomuyorsun nasıl olacak o 1 kilo yaptigin spor marmelatta çalışıyor1 kaşık olmadığı için miktar belirtmedim zaten ahahahHer şeyi de görüyorlar yaa ay tamam yarından itibaren şekersiz beslenmeye geçiyorum yine 1 kilo veriyim de gör
onu
Takımımıza hoşgeldin
Kız ne yaptın sen herkese karışmasına bakma onun kaptanımızEceZ değil Cherry Mom
canim biliyorum nasil becerdiysemBen de diyorum bana mı diyorAhaha karıştırmış yeni üye kadın üstüne gitmeyelim Sibal57 ben senin gibi üyeyim balım adım ece ama arkadaşlar bana mezarcı derler
Final sınavları uzaktan yapıyoruz yaHocam üniversiteler kapalı değil miyaz okulu flaan mı ? Allah kolaylık versin
evet canim cok oldu dikkat edicem cok acikmistimzeytin sayısı biraz azalmalı,pikav çok olmuş 2 kaşığı geçmemeli
Ne olacak sevgili ortimcanim biliyorum nasil becerdiysemCherry Mom okumusum valla sasirdim kaldim kendime
Hmm ben finallerde bitti çoktan sanıyorumFinal sınavları uzaktan yapıyoruz ya
Hahahahah hilal yaTatlım öncelikle şu öğünler arasına bir tık boşluk birakiver çok karışık duruyor. Yediklerin az görünsün diye böyle yazıyorsun sanirim. Marmelatta miktar bildirmemişsin belli ki 1 kaşık değil. Bu hafta regl olabilirim demistin bu ihtimal bu menü ne bileyim yani. 1500 bölgesel demissin kolunu kaldırdın 1 indirdin 2 öyle tek tek sayıyormusun.
8 bin var mıydı ya8 bine yakın yapılıyor canımdaha fazlası var mıydı hatırlayamadım şimdi ama
Bende 6bin küsur hatırlıyorum8 bin var mıydı ya5 bin küsur hatırlıyorum ben
Belki üniversiteden üniversiteye değişebilir akademik takvimler. Arada bayram tatili girdiği için normalde bayram sonu yapılacaktı zaten vizeler. Ogretmenmisin sendeHmm ben finallerde bitti çoktan sanıyorum
Kolay gelsinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?