- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.661
Evet nohut mercimek bugdai ben bir ara yapmistim cokta faydaliydi ama 2 saate bir 1 kase isi birazcik zor oluyordu. Sen neden listerde degilsin mezun mu oldunnnAyran aşı mı ne yapıyolardı nohutlu denemek lazımben artık listelerde değilim
ÖperimmAy ne acelesi vardı kuzum müsait olduğunda 12 ye kadar açıklarsın işte ♥♥ elllerine sağlık teşekür ederiz
Sanada 1111 kere masallah dedin ve yaptinnMaşallah maşallah
Evet canımm darısı sizlere inşallahEvet nohut mercimek bugdai ben bir ara yapmistim cokta faydaliydi ama 2 saate bir 1 kase isi birazcik zor oluyordu. Sen neden listerde degilsin mezun mu oldunnn
Ay ne güldümm çok tatlısınAyy yanlız değil miyim ben7/24 nohut ve barbunya haşlaması yiyebilirim birde fırına atsan biraz yağ ve baharatla off bin cerezden daha çok severim kendilerini. Covid cıktıgında eve 6 kg nohut aldım kocam 3 gün dalga gectiydi tabi el dezenfektanı kolanya fln yalan ya nohut kalmazsa marketlerde haklısın tabi diye. Bir tek humus yiyemiyorum aslında onuda sevmediğimden değil tahin bende hemen kilo yapıyor baklava yesem o kadar olmaz o yüzden tahinin girdiği hiçbirsey tüketmiyorum genelde. pawlover acaba hakket nohut detoksu yapsak ise yarar mi ?
Dedim diye yaptım canımSanada 1111 kere masallah dedin ve yaptinn
Sicakta ziplanmiyor ben oglen anca 300 ziplayabildim gerisini aksam11 yapalım mı en geç bildirim saatini? 10dan sonraya kalanlar oluyo galibası
Olabilir aslında havalar sıcak ya gündüz pek zıplanmıyor11 yapalım mı en geç bildirim saatini? 10dan sonraya kalanlar oluyo galibası
Zıplayanlar oluyo olabilir ben genelde gece zıplıyodum trambolin olduğu için ses olmuyodu pekSicakta ziplanmiyor ben oglen anca 300 ziplayabildim gerisini aksam
Yaptim en azindan serin olunca daha kolay oluyor ama 10’a da ziplama kaliyor mu ki ben 3. Kattayim o yuzden malum 9 da bitiriyorum en gec ☺
Kisin haftada bir 1 kg haslarim ben kaptan. Hemen hemen her yemege eklerim tarhana corbasi da hele bol nohutlj offff ne guzel olurrr yarisinida firinlarim hasladigim gun. Bitti bileee. Bende karsiyim detokslara kaptan ac kalarak zatiflamak hic mantikli degil .bgn veriyosun yarin geliyor fazlasi ama bu detoks sayilmaz yaaa bol bol yicezAy ne güldümm çok tatlısınCorona da nasıl korktuysan nohut bitecek diye dmekki 6 kg almışın bi koşu Allah ayırmasın
Ayran aşı diyeti gibi olur nohut diyeti de niye olmasınama ben detokslara karşıyım tembellik yok dengeli güzel menüler ve sporlar ile kilo verelim he anormal bir artımız olur veya uzun süre takılan bir kilo olur işte ozman mantıklı ♥
Yeni gelmenin heycaniiiMaşallah yeni gelen arkadaşlar pek düzenlihemen menüleri yazmışlar.
Yoksa tarhana katıklı yarmalı olan tarhana mıKisin haftada bir 1 kg haslarim ben kaptan. Hemen hemen her yemege eklerim tarhana corbasi da hele bol nohutlj offff ne guzel olurrr yarisinida firinlarim hasladigim gun. Bitti bileee. Bende karsiyim detokslara kaptan ac kalarak zatiflamak hic mantikli degil .bgn veriyosun yarin geliyor fazlasi ama bu detoks sayilmaz yaaa bol bol yicez
Dedim diye yaptım cSanada 1111 kere masallah dedin ve yaptinn
Trambolin olsa 10 bin yaparım :)Zıplayanlar oluyo olabilir ben genelde gece zıplıyodum trambolin olduğu için ses olmuyodu pek
Bende soracaktım nereli diyeYoksa tarhana katıklı yarmalı olan tarhana mıhemşeri miyiz acabası biz
Benimki normal tarhana corbasi ama senin dedigin acaba tarha a suyuyla pisen yarma mi? Ayyy canim nasilda cektiiiiYoksa tarhana katıklı yarmalı olan tarhana mıhemşeri miyiz acabası biz
Yok canım trambolinde güzel yoruyorDedim diye yaptım c
Trambolin olsa 10 bin yaparım :)
Ohhh afiyet olsunKisin haftada bir 1 kg haslarim ben kaptan. Hemen hemen her yemege eklerim tarhana corbasi da hele bol nohutlj offff ne guzel olurrr yarisinida firinlarim hasladigim gun. Bitti bileee. Bende karsiyim detokslara kaptan ac kalarak zatiflamak hic mantikli degil .bgn veriyosun yarin geliyor fazlasi ama bu detoks sayilmaz yaaa bol bol yicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?