Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ne acelesi vardı kuzum müsait olduğunda 12 ye kadar açıklarsın işte ♥♥ elllerine sağlık teşekür ederiz
Öperimm misafirlerin yanında yaptım diyolarki bu saatte iş mi geldi ay evet dedim durum iki dakika şimcik gittiler

Ay ne güldümm çok tatlısın Corona da nasıl korktuysan nohut bitecek diye dmekki 6 kg almışın bi koşu Allah ayırmasın
Ayran aşı diyeti gibi olur nohut diyeti de niye olmasın ama ben detokslara karşıyım tembellik yok dengeli güzel menüler ve sporlar ile kilo verelim he anormal bir artımız olur veya uzun süre takılan bir kilo olur işte ozman mantıklı

11 yapalım mı en geç bildirim saatini? 10dan sonraya kalanlar oluyo galibası
Sicakta ziplanmiyor ben oglen anca 300 ziplayabildim gerisini aksam
Yaptim en azindan serin olunca daha kolay oluyor ama 10’a da ziplama kaliyor mu ki ben 3. Kattayim o yuzden malum 9 da bitiriyorum en gec

Sicakta ziplanmiyor ben oglen anca 300 ziplayabildim gerisini aksam
Yaptim en azindan serin olunca daha kolay oluyor ama 10’a da ziplama kaliyor mu ki ben 3. Kattayim o yuzden malum 9 da bitiriyorum en gec ☺
Zıplayanlar oluyo olabilir ben genelde gece zıplıyodum trambolin olduğu için ses olmuyodu pek

Kisin haftada bir 1 kg haslarim ben kaptan. Hemen hemen her yemege eklerim tarhana corbasi da hele bol nohutlj offff ne guzel olurrr yarisinida firinlarim hasladigim gun. Bitti bileee. Bende karsiyim detokslara kaptan ac kalarak zatiflamak hic mantikli degil .bgn veriyosun yarin geliyor fazlasi ama bu detoks sayilmaz yaaa bol bol yicez

Yoksa tarhana katıklı yarmalı olan tarhana mı hemşeri miyiz acabası biz

Ohhh afiyet olsun
Evet o diyeti bende yaptım söylüyorumda yapmadım değil ama tek gıda sonuçta diğer almamız gereken vitaminlerden, dengelerden mahrum etmemek lazım vücudu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…